Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לדייט ראשון באזור רחובות גדרה והסביבה

zuzut5
שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלחתי קריאה לעזרה בשבילך, מחבר שגר ברחובות, מקווה שיענה מספיק מהר.

בכל מקרה, טיפ קטן להבא - כשיש דייט במקום שהוא לא "הסביבה הטבעית" שלך, דהיינו מרוחק טיפה שאתה לא מכיר שם כלום - אני אישית נוהג לעשות חלוקת תפקידים. מודיע לבחורה בחגיגיות שאני מביא את הגלגלים והמצב רוח, היא דואגת לחלק האומנותי של הערב בדמות לאן הולכים. או שלפחות תיתן אופציות, ומשם נחליט ביחד. תתפלא, עובד מעולה.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה זה המזל שרק הייתה ולא עוד.

אתה מדבר על ״דנה אטיאס״? (לא לדאוג, הרצת השם בגוגל מפנה לפורום עוד מ-2010)

מצד אחד, תמיד התקשיתי להאמין שהיא אמיתית והנחתי שזו פשוט דרך מקורית לפתוח שרשור יעוץ.

מצד שני, אם היא אמיתית ופנויה אני בטוח שלא מעט חברי פורום יתעניינו בבת זוג כה תומכת ומפרגנת.

לגבי רחובות, תציץ בשרשור המסעדות והפאבים השווים שרץ פה לפני מספר שבועות, אני חושב שיש שם כמה המלצות רלוונטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה דייט ראשון קח אותה למקום שתוכל לשמוע אותה בסבבה

הטמפל בר בראשלצ תמיד היה נחמד יחסית, עכשיו נעים אתה יכול לשבת בחוץ (אבל לבוא מוקדם כי עמוס שם)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דריש תתפלא אבל היא הייתה אמיתית מאז דנה עברו הרבה מים בנהר בכל מקרה אודה להנהלת הפורום אם ימחקו את השם שלה זה לא קשור לנושא תודה!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן עדיף שימחקו בכלל לא נעים שמי שיחפש מידע עלייה יקשור אותנו ביחד, בכל מקרה הלכתי בסוף על כיון אחר של רכב פירסמתי תמונה בפורום דיטילינג אתה יכול לראות אותו שם. בכל מקרה כנראה שאלך על הרעיון שהיא תחליט לאן הולכים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שרשמתי בשרשור דומה-

לך על "קפה תות", סמטה קטנה שיוצאת מרחוב הרצל הראשי ברחובות.

מקום עם אחלה אוירה, ואחלה תפריט.

שם גם תוכלו לשמוע אחד את השני,

כיוון שיש מוסיקת רקע, ולא כזו שעושה חור בראש.

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...