Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מתחיל ללמוד רשיון והתחלתי להתעניין במכוניות אבל התקציב שלי הוא 13k - 15k

אני רוצה אחת שתראה טיפה ספורטיבית כמו הפולו או הפיגו 206 אבל דווקא לדגמים האלה הבנתי שיש בעיות שהן מתחממות וכו שאני ממש לא מחפש כאלה.

מחפש ספורטיבית, בתקציב שלי, חסכונית כמה שאפשר ושה ספורטיביות לא תבוא על חשבון בעיות אחרות.

הכי חשוב !!!! רק ידני

לכן תציעו לי דגמים שהמראה לא יבוא על חשבון בעיות ובסך הכל הרכב הוא בשביל נסיעות לבצפר שזה 8 קילומטר הלוך חזור ויציאות בערב לאיזור תל אביב וכו' אני גר ברמת גן כלומר זה בכלל לא רחוק

פורסם

בעיקרון יש פיאסטה ששמורה בצד שהייתה של אח שלי אבל הוא מוכר אותה כי התחילה לעשות בעיות שנת 98 ולא יודע קשה לי עם המראה שלה..

הפולו מאוד מאוד מושכת אותי אבל היא עד כדי כך בעייתית? אם תהיה לי אחת אני אשמור עליה ב4 עיניים אבל שווה לשים את הכסף עליה או שאני אבלה את רוב הזמן איתה במוסך?

פורסם

קודם כל - עוד לא התחלת ללמוד - ואתה כבר מחפש רכב? גודם כל עבור את המבחנים וקבל רשיון.

שנית - יש ברשותך סכום התחלתי קטן - אבל האם יש ברשותך 1000-2000 ש"ח לחודש לאחזקה שוטפת של הרכב? הרי רק רישוי וביטוח יעלו לך בסב יב ות 500 ש,ח לחודש - לפני מיוי ראשון של דלק, טיפול תקופתי או תיקון תקלה, אפילו אניין קטן כמו החלפת מצבר או זוג צמיגים. אם אין לך הכנסה חודשית יציבה בסדר גודל של 2000 ש"ח בחודש לא תוכל לעמוד בהוצאות הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה206 ידנית בסדר,גמור,רק למצוא את הדגם שאתה רוצהXS לא פשוט בתקציב דל.

ובכלל ספורטיבית בכזה תקציב כמו 106 ראלי למשל שמורה תיהיה בעיה,אני מציע או להגדיל תקציב או לחפש רכב סטנדרטי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מלבד האוטו ההורים שלי משלמים הכל, רשיון, טסט, אחזקה כל הביטוחים וכו..

לכן בינתיים אני מתעניין..

לרדת מעניין של הפולו? אולי דגם ספציפי?

וכשאני מתעניין כל כך מוקדם על אוטו תצאו מנקודת הנחה שכסף לשאר הדברים החשובים יותר, יש (:

פורסם

סיוויק 94-99 ידנית תענה על כל הדרישות שלך.

עשרות אלפי תלמידים כבר 20 שנה לא טועים.

הם אלה שבנו את התדמית של הרכבים האלה... לצערי הרב.

קח בחשבון שסופר קשה למצוא רכב במצב סביר. 1400 האצבק ידנית קשה אבל אפשרי, יותר מהירה מרוב ה1400 הידניות וה1600 האוטומטיות, אבל עגלה לעומת ה1600 הידנית. צריכת דלק זהה, ממוצע 13-14 ק"מ לליטר.

קולט היא אפשרות מצוינת. 96-00 אפשר למצוא שמורות במחיר נמוך מאוד.

אתה יכול ללכת גם על סטייל סטודנט תפרן עם שרייד, סוויפט, פיאסטה, אפלאוז, סקסו, אקסנט וכו'... אם אתה בקטע ולא מתפדח לנסוע בזה.

רכבים אירופאים בתווח המחירים הזה יעשו רק בעיות, הם פחות עמידים להזנחה ובלאי מהיפניות.

פולו זה אוטו של זקנות. גטס אפורה.

Honda civic EJ6

פורסם

אני תמיד מתלהב מפולו.

גם הסיויק דיי משכה אותי והיא נראת לא רע בכלל, אתם אומרים לרדת לגמרי מהעניין של פולקסוואגן/פיג׳ו?

פורסם

נסה למצו פולו 16v, יש לה 100 כס כך שהיא צריכה להיות זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך דרך כל כך ארוכה (על אחת כמה וכמה, שיהיה לך גם חצי שנה מלווה עקב החוק החדש) ככה שלדעתי תחזור לפה אחרי כל התהלך המסורבל והמייגע..

בהצלחה.

פורסם
מלבד האוטו ההורים שלי משלמים הכל, רשיון, טסט, אחזקה כל הביטוחים וכו..

לכן בינתיים אני מתעניין..

לרדת מעניין של הפולו? אולי דגם ספציפי?

וכשאני מתעניין כל כך מוקדם על אוטו תצאו מנקודת הנחה שכסף לשאר הדברים החשובים יותר, יש (:

גם אני חשקתי בפולו כשהייתי צעיר. רכב גרמני יפה, חזק ואמין.

עם זאת, החלקים של המודלים החדשים (1998++) יקרים מאד וודאי לעומת הפיאסטה.

אם אתה מתכוון לעבוד ולהחזיק את הרכב (שעות ארוכות, כן?! ;-) קנה אותו.

אם אבאאמא מתחזקים, תרחם עליהם וסדר את הפיאסטה.

• תוכן חדש...