Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון החמש מזמין לאירוע רכבי אספנות מתוצרת הארץ

685.jpg

במסגרת חגיגות 65 שנים למדינת ישראל מועדון החמש חוגג אירוע מיוחד בו תוצג תצוגה ייחודית ומגוונת

של כלי רכב שיוצרו במדינת ישראל במשך 65 שנים.

בנוסף נקיים לצד התערוכה תצוגה של רכבי אספנות, בחלקם מאוד נדירים.

סה"כ יוצגו באירוע כ-120 כלי רכב אספנות להנאת הקהל.

האירוע יתקיים במפגש מועדון החמש , ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה,

שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 17.05.13, בשעה 16:30.

נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל.

סקירה היסטורית – קובי מילוא.

חברי קבוצת סוסיתא במועדון החמש מוזמנים להשתתף באירוע ובתצוגה!

בעלי רכבים וכלי רכב דו גלגלי מתוצרת הארץ מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש)

מוזמנים להגיע עד השעה 15:30 ולהשתלב בתצוגה.

לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים,

בטל'- 4472256- 052.

בברכה

סמדר- מועדון החמש

Tel:03 7318818

Fax:03 7319059

mailto:[email protected]

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח להיות שותף באירוע כזה... יהיה נחמד להיפגש עם כל בעלי הסוסיתות בארץ באשר הם.

תעשו מאמץ להגיע לאירוע מיוחד המוקדש לרכבים תוצרת הארץ.

יורם מקובר

פורסם

פורד D1210 "הובלות" שלי שרחוקה ממצב התצוגה- אבל "אוטנטית"- יכולה להשתתף? -אם כן אשמח! בא לי דווקא אותה- כי היא "מקופחת" מכל הבחינות: אף אחד מעולם לא התייחס למשאיות האלו בתור משהו מעניין- ויחד עם זאת הן היו הכי-נפוצות בתחום בשנים סוף ה-60'- תחילת/אמצע 90'!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל חברי בעלי רכבי תוצרת הארץ שווה להגיע לאירוע,יגיע לאירוע ראש העיר של תל אביב,תהיה תקשורת ערוצים 1ו2 והיה גם עיתונות מעריב או ידיעות.כדי להגיע לאירוע כל אחד עם רכבו,יהיה אירוע מדהים שלא היה מתמיד.זה אירוע לכבוד 65 שנה למדינת ישראל.

(זה טוב שיש היסטוריה מוטורית למדינת ישראל)להזמנות של האירוע או שאלות לפני האירוע ניתן לפנות לאבי גרוסברג בפלאפון 0523614260 או יורם מקובר שותפו בפלאפון 0522577303

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
לכל חברי בעלי רכבי תוצרת הארץ שווה להגיע לאירוע,יגיע לאירוע ראש העיר של תל אביב,תהיה תקשורת ערוצים 1ו2 והיה גם עיתונות מעריב או ידיעות.כדי להגיע לאירוע כל אחד עם רכבו,יהיה אירוע מדהים שלא היה מתמיד.זה אירוע לכבוד 65 שנה למדינת ישראל.

(זה טוב שיש היסטוריה מוטורית למדינת ישראל)להזמנות של האירוע או שאלות לפני האירוע ניתן לפנות לאבי גרוסברג בפלאפון 0523614260 או יורם מקובר שותפו בפלאפון 0522577303

אבי חברי היקר, אני מציע להתחיל לחשוב גם על אירוע 100 שנים למדינה :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עדי יקירי ב100 שנה אנחנו כבר נהיה במושב זקנים

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
עדי יקירי ב100 שנה אנחנו כבר נהיה במושב זקנים

כל אחד ומה שהוא רוצה... אני משתתף באירוע ה 100 למדינה ולא ממושב זקנים. אפילו שמרתי מיכל דלק לאירוע כי ברור לי שלא יהיה אז בנזין....

שלמה דן גדרון

פורסם
כל אחד ומה שהוא רוצה... אני משתתף באירוע ה 100 למדינה ולא ממושב זקנים. אפילו שמרתי מיכל דלק לאירוע כי ברור לי שלא יהיה אז בנזין....

ראשית מקבל בהבנה את ההחלטה שלך ומצטרף.לגבי הנסיעה נצטרך לעבור לגז בלית ברירה אבל נשתתף!

פורסם

בחגיגת המאה, טכנולוגיית גז כבר תהיה היסטוריה רחוקה.

אני אגיע עם רכב שנוסע בטכנולוגיית סרדינים.... כי כמו שהגששים חזו כבר מזמן "כשדג צמא הוא שותה. והרי ידוע שבים יש נפט, מכאן שבכל דג יש כמות בלתי מוגבלת של בנזין..."

וכמו שניתן להבין מהסמלון .... אני אגיע לארוע הישראליות by hook or by croock

פורסם

הלארקים שלנו יגיעו לגיל מאה זמי,חושב שגם הסוסיתות,אלא אם כן יהיו להן בעיות חלודה,אפשר ווהמכוניות יוסבו לגז,אולי ניסע על וודקה 100 אחוז,אולי על שמן ממוחזר,אולי מדלק שיופק מזייתים,לתכנן את הארוע כבר מעכשיו:)

עופר בן צבי

פורסם

האם הרוזנת הקשישה ( קונטסה 900 מודל 65 ) ואנוכי יכולים להצטרף למפגש הזה גם אם איננו חברים רשמיים עדיין במועדון החמש?

י

פורסם
האם הרוזנת הקשישה ( קונטסה 900 מודל 65 ) ואנוכי יכולים להצטרף למפגש הזה גם אם איננו חברים רשמיים עדיין במועדון החמש?

י

בהחלט,

תגיע עד 16:00 לסידור בתצוגה ויתנו לך להכנס.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בהחלט,

תגיע עד 16:00 לסידור בתצוגה ויתנו לך להכנס.

את החברות תוכל להסדיר בטלפון אצל מזכירת המועדון סמדר 03-7318818

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...