Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה תצטרך לשלם עמלה על הפעולה.

כשעבדתי בבנק היה לי מקרה אחד כזה שזכור לי. מנהל הסניף לא אישר את הפעולה בתירוץ של ניהול סיכונים.

אינני יודע האם יש הוראה של בנק ישראל בנושא זה.

פורסם

לא רואה סיבה שלא ומנהל סניף עם גישה שיווקית משהו אמור לבצע את הפעולה הזו בשמחה - כי מי יודע, אולי תבוא ותראה כי טוב ותזיז חלק מהחשבונות אליו.

פורסם

את עמלת הצ'ק ברור שאשלם. לא רוצה לשלם עמלת הפקדת מזומן ואין לי כוח לעמוד שם חצי שעה כדי לחלק את הסכום לכמה הפקדות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלוי בסכום. אם מדובר בהרבה מזומנים אתה כנראה תשלם עמלת טיפול במזומנים...

וגם...יצלמו ת.ז. שלך וירשמו פרטים מלאים בפעולה כי לכאורה יש כאן פעולה שאתה מנסה להעלים מהחשבון שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מדובר על כ 35K בסך הכל. אין בעייה שירשמו הכל. זה כסף שלי שנמשך עבור החלפת רכב ובסוף העסקה לא יצאה אל הפועל. בסוף סגרתי על רכב אחר מהטריידאין של אחד היבואנים ואני צריך להשלים את היתרה בצ'ק בנקאי.

פורסם

1. בדוק עם הסוכנות - יתכן שיהיו מוכנים לקבל מזומן.

2. את העמלות תשלם כך או כך - מה הרווחת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר עם הבנק שלך, תסביר שזו פעולה חד-פעמית ושאתה מצפה שלא יגבו ממך עמלה על המזומן. הכי גרוע - יסרבו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1. בדוק עם הסוכנות - יתכן שיהיו מוכנים לקבל מזומן.

2. את העמלות תשלם כך או כך - מה הרווחת?

בדקתי והם לא מוכנים.

לגבי עמלה לעל ההמחאה ברור שאשלם אבל לא את עמלת הפקדת המזומנים.

פורסם

אפשר גם להפקיד דרך כספומט.

בלאומי ניתן להפקיד עד 18K ו-90 שטרות, בעמלה של 1.65ש"ח.

אולי ניתן יום אחרי יום או אפילו באותו יום כדי לחלק את הסכום.

• תוכן חדש...