Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, חלקי הפלסטיק החיצוניים (טמבונים, קשתות של גלגלים ופסי חיכוך) שפעם היו שחורים, הפכו אפורים ודהויים.

צרפתי תמונות להמחשה.

מה ההליך המומלץ בכדי להחזיר אותם לתפארת העבר?

יש איזה חומר מומלץ למרוח עליהם?

חדי העין ישימו לב בתמונה התחתונה שבקשת הקדמית ימנית בחלק העליון ביותר מרחתי SON OF A GUN, הקשת בלעה בשניה את כל החומר תוך השארת אפקט חיצוני קלוש ביותר :-(

תודה מראש

attachment.php?attachmentid=334552&d=1366320591

attachment.php?attachmentid=334553&d=1366320591

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Bagira, ניסיתי השבוע את silk shine spray שלc.g, אמנם ניסיתי אותו בעיקר על חלקי פנים ברכב שלי שהוא קצת יותר צעיר משלך)זאטוט בן שנה( אבל החומר נותן תוצאה מצויינת שמחייה את חלקי הפלסטיק, מה שעוד חשוב מבחינתי, אינו משאיר שכבה שומנית וברק זול..מומלץ ביותר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כמו שענו מעליי, אחד משני החומרים עליהם דובר יטיב את המצב בודאות.

למרות שהתמונות לא נפתחות לי משום מה, אניי חושב שלמצב שאתה מתאר ה G6 עדיף כי הוא מעניק יותר ברק, ויתאים יותר לפלסטיק דהוי מאוד.

קח בחשבון, יכול להיות שתצטרך למרוח 2-3 שכבות בהפרשים של כמה שעות, בהתאם למצב הפלסטיק.

ולפני היישום חובה לנקות את הפלסטיק היטב, גם מאבק ולכלוך, ובעיקר משאריות של חומרים שומניים זולים. אתה יכול לנקות עם מוצר כמו Chemical Guys All Clean.

אני פה אם יש שאלות נוספות.

פורסם
נסה את Optimum Tire Gel

גם אפשרי, זה מוצר מעולה ועמיד מאוד, מחזיק המון המון זמן.

אבל הוא מתאים יותר לצמיגים בגלל שהוא מבריק מאוד, ולפעמים על הפלסטיקה זה נראה מבריק מדי.

אבל בהחלט שווה לנסות , אם בעל הרכב לא נרתע מפלסטיק מבריקה.

פורסם

ניסיתי אותו על קטע ברכב, לא היה מבריק במיוחד. אבל אין לי מספיק ניסיון איתו.

מיועד לצמיגים? לאו דווקא.

בתור אחד שדוחף את G6 (וזה בסדר,רכשתי עקב כך מוצרים של Chemical Guys ) כתכשיר שעושה

כמעט הכל (פלסטיקים,צמיגים,דשבורד,מגיני בוץ ועוד) מזל שלא קפה -לא רואה בעיה למה Optimum Tire Gel

לא יעשה את אותה עבודה. בלי קשר שאישית אני לא בעד תכשירים שעושים הכל -מעדיף מוצר ייעודי לכל דבר בנפרד.

אבל אולי אשנה דעה זו בעתיד.

פורסם

אני גם ממליץ על ה G6 חומר מצויין עבדתי איתו על מספר רכבים גם במצב יותר קשה מיזה ועשה עבודה מצויינת אני אישית ממליץ לעבור לפני זה עם all cleaner ולאחר מכן ליישם את ה G6 שהיה בהצלחה

פורסם

בזמנו היה תכשיר שעושה בדיוק את מה שאתה מחפש והוא נמכר באוטודיפו (כן אוטודיפו) והוא לא מותג גדול ונוצץ אבל יש מצב שהוא עשה עבודה טובה יותר מחבריו הממותגים.

אני ממש לא זוכר את השם אבל אני אשאל את האדם שהמליץ לי בזמנו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בזמנו היה תכשיר שעושה בדיוק את מה שאתה מחפש והוא נמכר באוטודיפו (כן אוטודיפו) והוא לא מותג גדול ונוצץ אבל יש מצב שהוא עשה עבודה טובה יותר מחבריו הממותגים.

לבדוק היטב מאילו חומרים מורכב אותו מוצר, לעיתים מוצרים זולים יותר מבוססים על שמנים, שמן+שמש לא בריא לפלסטיקה.

פורסם

אני אישית משתמש בG6 לפלסטיקה והוא מאוד מומלץ! כמו ש VIX אמר, אולי יהיה צורך ב 2-3 שכבות עקב מצב הפלסטיק שלך אבל נראה לי ששווה לך לנסות...

פורסם

למיטב ידיעתי יעקבי מביאים את האוטו גלים Bumper Care, לא יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ כיום. מניסיון ארוך שנים מביא לתוצאות נאות ביותר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אכן אחת החברות הטובים שאהבתי. "אוטו גלים" ביבוא יעקובי

לפני כ 20 שנה רק זה היה נוגע בדשבורד אצלי. (הבנתי שלא מייבאים אותם יותר,חבל)

היו להם גם כמה מוצרים לא הכי מצלחים כגון ווקס נוזלי,אבל רוב המוצרים היו איכותיים. (חומר לחידוש טמבונים שחורים היה גם מוצלח ביותר)

פורסם

אולי מישהו מיעקבי שם יחזיר עטרה ליושנה ויתחיל שוב לייבא אותם (יעקבי אתם שומעים אותי??):wink:

יש להם ליין מוצרים מרשים מאוד

http://www.autoglym.co.uk/enGB/product-quickselectorCar.asp

מוצר נוסף שלהם שאני שומע עליו רק דברים טובים הוא ה Autoglym Super Resin Polish SRP ויש שיגידו שהוא מהטובים ביותר אם לא הטוב ביותר מתוך מוצרי הפוליש גלייז. מעבר לעבודת הפוליש הוא מפורסם בזכות הפילרים שיש בתוכו אשר ממלאים את השריטות. אלא שעושים פוליש ידני ללא מכונה מאוד אוהבים את המוצר הזה.

קצת מידע מ detailingworld :

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=100889

מידע כללי על המוצר

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=10656&highlight=Super+Resin+Polish

סיקור מעולה של דייב (אחד התותחים בפורום) אודות מוצרי פוליש בעבודה ידנית + תמונות מעניינות, הSRP עשה שם את העבודה הטובה ביותר.

גם ה Prima Amigo נותן תוצאות טובות על פי הסיקור וגם נאמר שם שהוא מאוד נוח וקל לעבודה.

מישהו אמר רכישה קבוצתית?

autoglym-srp.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ממליץ מאד על מגוואירס endurance

http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Car_wash/2424.html

באוטו שלי אני משתמש בו בדיוק למטרה שציינת ובלי גשם זה נשאר בערך לשלוש שבועות עם גשם שבוע וחצי.

מספיקה כמות קטנה מאד לכל מקום ואחרי מעבר על כל הפלסטיקים החיצוניים באוטו זה בקושי מזיז לבקבוב הקטן.

אגב עם הפלסטיקים כבר כמעט לבנים רק צבעיה מחדש תעזור

• תוכן חדש...