Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סיאט לאון 1.8 tsi

עם פילטר inbox של k&n לאחר התבוננות קצרה בקופסה החיצונית הבנתי שאם אני יקדח חורים בקוטר של כמה ס"מ בחלקה התחתון.

הפילטר יוכל לקבל כמות אוויר גדולה יותר ולפי המיקום הוא גם יהיה קר .

בנוסף אני מחכה למבצעי האביב הקרובים לתוכנות ניהול על מנת לשלב בין השתיים .

אשמח לקבל את חוות דעתכם על הרעיון ?!

(אני מודע לקח שללא תוכנת ניהול מנוע לא יורגש הבדל לכן אני מבקש התייחסות כאילו כבר קיימת תוכנה ברכב :wink: )

תודה סתו

seat leon 1.8 tsi

giac stage 1 + flashloader

k&n intake

פורסם

אתה מודע לכך שהפילטר יצבור הרבה יותר אבק, והאם תוכל להסביר מדוייק יותר היכן בדיוק אתה רוצה לקדוח את החורים? בחלקה התחתון אתה תקבל את כל האוויר החם ולא הקר, חוץ מזה אוויר חם שוקל פחות מאוויר קר ואם תקדח חורים בחלקה התחתון של הקופסא ותקווה שהאוויר יגיע מלמטה למעלה כל מה שתקבל בסה"כ זה אוויר חם ולא יעיל.

אני לא יודע מי הכניס לך את השטות הזאת לראש של לקדוח בקופסא של הפילטר, אם אתה רוצה יותר אוויר תוכל לעשות פילטר פתוח.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

האבק לא אמור להיות בעיה כל עוד ניקוי הפילטר מתבצע בתדירות גבוהה בנוסף הקדיחה מתוכננת באמת לחלק התחתון הימני הרחוק מהמנוע בנוסף הקונס אוויר הסטנדרטי בסיאט בנוי בצורה כזאת שרוב האוויר גם ככה ניכנס מתחת למכסה מנוע לטובת קירור ורק חלק קטן מימנו לטובת הפילטר לכן האוויר באותו אזור יהיה קר למרות הקרבה למנוע

seat leon 1.8 tsi

k&n intake

פורסם

דידי מה רמת האנגלית שלך?

במידה והיא סבירה, צפה בסרטון ותבין כי הפילטר אינבוקס שלך מוסיף יותר אוויר רק לארנק שלך.

המהירות שבה האוויר זורם בחלל הפילטר בכלל לא יאפשר שום זליגה של אוויר קר או חם בכל מקום בקופסא ככה שהטיעון של אויר חם עולה למעלה וקר למטה לא ישים בתוך קופסאת הפילטר הקטנה כשהמנוע עובד.

http://www.youtube.com/watch?v=PAIxeQUSg-Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=gCi2yo4UqPI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הכל מאומת ע"י דיינו + הסילבייה משופרת בערך ברמה סבירה אני מניח שלפחות סטייג 1.

פורסם

הסרטונים באמת מעניינים אבל לא נראה לי הגיוני שכל הסדנאות הטובות מוכרות לנו דברים שלא באמת עובדים

דרך אגב בסרטון הראשון בסיכום של אותם בודקים הם באמת מודים כי לא יהיה שיפור מורגש ללא תוכנת ניהול מנוע תואמת

seat leon 1.8 tsi

k&n intake

פורסם
8) בנוסף אם תקרא את התגובות על אותם סרטונים תבין שאני לא היחידי שחושב שמשהו קצת מוזר בתאוריה שלהם

seat leon 1.8 tsi

k&n intake

פורסם

אני גם יגיד לך למה אין להם סיבה לחרטט, כי הם חברה שהתחילו מגזין שיפורים באוסטרליה, שם אגב פילטר פתוח לא חוקי בדיוק כמו אצלינו.

באמת שאין להם סיבה, הרי הם לא מרוויחים מזה כלום, יכול להווצר רק נזק מכך שהשמן מהפילטר יגיע לחישן כמות החמצן בINTAKE ויסב לו נזק כך המנוע לא ידע במדוייק כמה אוויר נכנס ומפה הדרך לתקלות קצרה.

לדעתי השינוי מגיע ממערכת הפליטה שם עקב תקנים מחמירים מוכנסים הרבה ממירים ודודים בדרך שבאמת מפריעים לאוויר לצאת, משם צריכה לבוא התרופה ולא מהיניקה.

אגב זו לא פעם ראשונה שאני שומע שפילטר אוויר מנייר שווה ערך לפילטר אינבוקס מבחינת כמות ומהירות האוויר (ברכבים שמשופרים באופן סביר) ולא המבחן המנומק הראשון.

פורסם

אני מציע לך לא להרוס שום חלק מבית הפילטר המקורי אתה תתחרט והנזק יהיה בלתי הפיך (חלק מקורי יהיה יקר גם מפירוק) והכי חשוב לא יהיה שום שינוי.

לגבי פילטר אינבוקס זה נחמד כי זה חוסך לך כסף במקום לקנות פילטר חדש אתה פשוט מנקה, מעבר לזה אין שום ייתרון.

לגבי יניקה בכללי רק קיט איכותי יעשה לך שינוי אמיתי ביניקה וקיט יניקה לא הכוונה לסתם צינור עם פילטר פתוח אלא משהו שנבדק ונמצא יעיל. אגב גם בקיטי יניקה לא הכל ורוד יכולות להיווצר תקלות של מיס פאיירים או תיקוני הצתה, בעיקר בגלל מיקום חיישן הmaf שמאוד משפיע.

אז מציע לך לפני שאתה רץ לשפוך כסף לרוץ לאינטרנט ובחינם לבדוק בפורומים עדיף בחול עם ניסיון לגבי רכבך ולגבי מה עובד ומה לא.

בהצלחה

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...