Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי מיצובישי לנסר 2005 וכאשר אני פותח את הסוויץ' המאוורר של הרדיאטור מתחיל לעבוד גם מבלי שהאוטו דולק

האם זה תקין או שיש בעיה חשמלית ?

תודה

דורון

פורסם

זה לא צריך להיות ככה,כניראה הייתה בעיית התחממות ועשו מעקף שהמאוורר יעבוד כול הזמן,זה לא תיקון רציני,סתם יהיה רעש.

הכי בריא זה להחזיר כמו שהיה ואם יש בעיית התחממות לבדוק מה סיבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם זה קורה גם שהרכב קר?

אין בעיה שאתה פותח סוויצ' והמאוורר נדלק במידה והמנוע חם,אם המנוע קר וזה קורה אז זה לא תקין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שלום

קניתי מיצובישי לנסר 2005 וכאשר אני פותח את הסוויץ' המאוורר של הרדיאטור מתחיל לעבוד גם מבלי שהאוטו דולק

האם זה תקין או שיש בעיה חשמלית ?

תודה

דורון

דורון שלום רב, וברוך בואך לפורום !

המצב לא תקין , ולא בריא לאורך חיי המנוע, שמאוורר פועל הוא מקשה על המנוע להגיע מהר לטמפרטורת עבודה, שהיא טמפרטורה אידאלית, שבהם המנוע עובד הטמפרטורה שמאריכה אצ חייו, וחוסכת בדלק.

בנוסף נוצר בלא מואץ למאורר, שלא מתוכנן לעבוד לאורך זמן, ולכן חייו מתקצרים.

כפי שכתבו לך יצרו מעקף בעבר וגשרו את החיווט ליוניט הפעלת מאורר(תרמו סוויץ) וזאת על מנת לעקוף בעיית התחממות כלשהי, ומבלי לפתור למעשה את הבעייה.

גש למוסך לפתור את הבעייה בדחיפות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

די עם השטויות ..מי שלא יודע לא כדאי שייתן את דעתו!

במצובישי לנסר מדובר בבעיה ידועה,קיים מחשב קטן מרובע בצסע שחור שנמצא צמוד לרדיאטור למעלה.תפקידו של המחשב הזה להדליק ולווסת את מהירות המאוררים .כאשר המחשב מתקלקל בשונה משאר המכויניות הוא נשאר במצב ON כדי למנוע התחממות מנוע -כלומר המאוררים תמיד דולקים.

כך נראה המחשב-http://www.ebay.com/itm/Cooling-Fan-Control-Unit-Lancer-NEW-OEM-02-03-04-05-06-/380322766218

פורסם

בחלק מהרכבים, כשהמזגן דולק המאוורר מתחיל לעבוד עם פתיחת הסוויץ', ולכן השאלה הראשוניה היא האם המזגן כבוי?

פורסם

נכון מאוד, הבעיה במודול מאווררים שנמצא בסמוך לרדיאטור זאת בעיה נפוצה ברכב זה, מחירו של המודול הזה בחברה כ 650שח.

כאשר המודול הזה מתקלקל אז גם כשהמנוע קר ופותחים סוויץ המאוורר נכנס לפעולה.

פורסם

מחזק את מה שאמרו, בעיה ידועה ברכב מדגם זה, החלפתי עשרות כאלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

במצובישי לנסר מדובר בבעיה ידועה,קיים מחשב קטן מרובע בצסע שחור שנמצא צמוד לרדיאטור למעלה.תפקידו של המחשב הזה להדליק ולווסת את מהירות המאוררים .כאשר המחשב מתקלקל בשונה משאר המכויניות הוא נשאר במצב ON כדי למנוע התחממות מנוע -כלומר המאוררים תמיד דולקים.

שלום לך

התשובה שלך נראית לי הכי מקצועית והכי נכונה בכל מקרה מחר אני נוסע לחשמלאי אני מודה לך מאוד על תשובתך ונתת לי הסבר מעולה שנראה לי כנכון עוד תודה על הקישור - נראה לי קצת יקר החלק אבל לפחות עכשיו אני חושב שאני יודע מה הבעיה.

שוב תודה

דורון

פורסם

כך נראה המחשב-http://www.ebay.com/itm/Cooling-Fan-Control-Unit-Lancer-NEW-OEM-02-03-04-05-06-/380322766218

נכון מאוד

בעיה ידועה ונפוצה ממצובישי לנסר.

• תוכן חדש...