Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב

אני מעוניין למכור את הרכב שלי, ידוע לי שישנה בעייה בתושבת מנוע, האם שהקונה לוקח את הרכב לבדיקה ושם יגידו לו שישנה בעיה בתושבת מנוע, זה נקרא שהמנוע לא תקין (מה שיחייב אותי לשלם על הבדיקה?!)

תודה רבה ויום נעים

פורסם

מאחר ותושבת מנוע, לא נחשבת לחלק מהמנוע זה לא קשור לבדיקה, אתה יכול לומר לו לפני שצריך להחליף תושבת זה יהיה מעולה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

תלוי איך מפרשים את התקלה הזו (זה שייך בעקיפין למנוע, אך כמובן המנוע יכול להיות תקין לחלוטין).

אתה כן יכול לציין זאת בפני המוכר (כגילוי נאות).

פתרון - אל תתחייב על כלום במכירה. שהמוכר ייקח לבדיקה מטעמו ויחליט אח"כ במו"מ איתך, אם מתאים לו או לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

הכל תלוי במה אתה מסכם מראש אם הקונה.

ממליץ שתסכמו מראש שאם יש בעיה מהותי במנוע ו/או גיר של הרכב שמעבר לבלאי הסביר (בהתחשב בשנת ייצור של הרכב ומס' קילומטרים שעבר) אזי הבדיקה עליך. תושבת מנוע לא תקינה לדעתי זה בגדר הבלאי הסביר ועלות החלפתו בד"כ לא בשמיים. אגב אני מציע שתסתדר את התושבת מראש ותשקלל (כמה שאפשר) את עלות התיקון במחיר המכירה.

ולגבי השילדה ניתן לסכם עם הקונה שמעבר לתיקוני פח וצבע (כגון קצה שילדה וחמור יותר) אתה משלם את עלות הבדיקה.

הקונה יכול להסכים או לא - לשיקולכם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...