Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם יש תיבת הילוכים בעלת שישה הילוכים, מאחד מדגמי פיג'ו שמתאימה לפיג'ו CC 206 עם מנוע 2000 סמ"ק (ידני כמובן). אם לא, איזו תיבה עם יחסי העברה יותר נורמאליים יכולה להתאים?

אשמח לתגובתכם

תודה

פורסם

שלום רב!,

מדוע אתה רוצה להחליף את התיבה הנוכחית ברכב שלך?, האם ברכבך מותקן מנוע של 206 RC?, האם אתה מודע לעלות האסטרונומית של החלפה כזאת?

ראשית יש שני גירים שעשויים להתאים ואלו הם של GTI6 וRC, יחד עם הגיר תצטרך קלאץ' מתאים, גשר שמתאים לגיר 6 הילוכים, מסרק הגה RC ,צייריה מיוחדת לגיר 6 שיותר קצרה, הציריה שלך או של ברלינגו לא תתאים והABS לא יפעל אם חשבת על קומבינה כזאת.

האם יש לך להשיג בארץ או מחו"ל את כל החלפים, אני יכול להגיד לך שיעבור את העשרת אלפים שקלים עלות של פרוייקט כזה, קח בחשבון.

אתה רוצה להחליף כי זה מגניב רכב עם 6?, אז אני יכול לספר שהיחסי העברה הם פחות או יותר אותו דבר, השני ב5 הילוכים קצת יותר ארוך, ושניהם משייטים ב6 וגם ב5 על 110 ב3,100 סל"ד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ראשית אני רוצה להסיר בפניך את הכובע על שטף האינפורמציה,

לא ציפיתי לתגובה כל כך מקצועית כל כך מדוייקת ובזמן כל כך קצר, אז שוב תודה

עכשיו לעניין,

אני רואה שהבנתה בדיוק מה מפריע לי ביחסי ההעברה (110 ב - 3100 סל"ד), מעבר לזה שזה גורם לצריכת דלק גבוהה, זה מרגיש כאילו המנוע מתאמץ ולא משייט, במהירות שיוט הסל"ד לא אמור להיות כל כך גבוה.

אני מאמין שזה קשור למומנט של המנוע, כדי להפיק את מירב העוצמה ממהירות שיוט...

יש משהו שניתן לעשות כדי לשנות את זה או שככה הצרפתים יודעים לעשות רכבים וזה מה שיש?

תודה

פורסם

מה מצב הקלאטש' אצלך?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל מה קשור הקלאצ' לתמונה?

יש לך אופציה קצת הרפתקנית והיא ברגע שתעשה קלאץ' להוריד גם גיר ולהחליף את הסינכרון של החמישי בכזה של ברלינגו או פרטנר, זה שווה ערך לשיוט ב2000 סל"ד על 100 קמ"ש.

אבל וזה אבל גדול, יכול להיות שהמנוע שלך לא יעיל בתחום הסל"ד הזה וכדי לצאת לעקיפות תצטרך לבחוש בתיבה, או שאם תרצה להיות על החמישי תצטרך לתת יותר דלק כדי להתקדם.

אני יודע שזה מעצבן קצת, מאז שני כל נגיעה בדוושת התאוצה ואתה מאיץ לתלת ספרתי הימני הקיצוני ומהר מאוד כי המנועים האלה צמאי סל"ד גבוה, ואל תמשוך עד המנתק!.

אנקדוטה קטנה, דמיין לך נסיעה רצופה של 3 שעות עם צנרת 2.5 פתוחה, האם נסעת כבר ככה?.

אני פשוט מגביה את הווליום של מערכת הסאונד, ואז אני כבר ממש לא שומע את המנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

במידה וניתן להחליף את היחס-העברה לנמוך יותר (פחות סל"ד יותר סיבובי גלגלים), וזה לא מסובך, למה לא לעשות את זה, במידה והמטרה שלו היא חיסכון בדלק ולא אכפת לו מפגיעה בביצועים?

(מה שכן בעייתי במדינה שלנו, שכל כמה קילומטרים יהיה חכמולוג שיעקוף ויכנס מלפנים ויוריד מהירות, ואז אתה תצטרך להוריד הילוך עם מכת גז לא קטנה כדי לא לקבל מכה בתוך הרכב).

אני לא מבין למה לא מוסיפים לכל גיר ידני ברכב קטן, עוד הילוך (את השישי), שיתן שיוט ב100-130 בסלד של 2.5K בערך. (והכוח של המנוע לא כזה משנה כל עוד נוסעים במישורים ובירידות).

אם כבר בונים רכב שיהיה חסכוני, זה עוזר מאוד לצריכה, ובהשקעה זניחה בבניית הרכב!

פורסם

לא צריך להחליף שום גשר, אלוהים ישמור.

כן צריך ציריה קצרה באינצ, זו הקצרה שהולכת מהדיפ ישירות לנאבה. ניתן לקצר והעיקר להשתמש בפעמון החיצוני עם בליטות

ה abs המקוריות.

לא צריך שום מסרק של rcמה זה בכלל קשור ?!, בנאדם רוצה להחליף גיר..

כן יש לקחת בחשבון ספייסרים 15 מ״מ לפחות שכן גם אחרי הרכבתם, הגלגל בפניה שמאלה חזקה/יוטרן, ייגע

בגיר שבולט. גיר 6 כן ?

מי שלא עשה, מי שלא ראה במו עיניו, מי שרק קרא בתאוריה, שיסייג את דבריו, חבל לטעות ולהטעות..

פורסם

דניאל אתה מתכוון מי שעשה הסבה של חאפר ומתחיל להתעסק עם כל מיני דברים שמביאים רק כאב ראש.

אני מכיר את כל ההסבות 6 שעשו פה בארץ גם הסטופים שעשו כדי שגלגלים בפרסה לא יגעו בגיר, חבורה של ליצנים.

אתה מטיף פה לאנשים להיות חאפרים, העיקר שיהיה להם גיר 6 הילוכים, שלא הוכח כיותר טוב מגיר 5 ותאמין לי שאף אחד לא נמצא כל היום במנחת כדי לעשות ג'ימיקאנה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
דניאל אתה מתכוון מי שעשה הסבה של חאפר ומתחיל להתעסק עם כל מיני דברים שמביאים רק כאב ראש.

אני מכיר את כל ההסבות 6 שעשו פה בארץ גם הסטופים שעשו כדי שגלגלים בפרסה לא יגעו בגיר, חבורה של ליצנים.

אתה מטיף פה לאנשים להיות חאפרים, העיקר שיהיה להם גיר 6 הילוכים, שלא הוכח כיותר טוב מגיר 5 ותאמין לי שאף אחד לא נמצא כל היום במנחת כדי לעשות ג'ימיקאנה.

מי שם אותך לקבוע מי חאפר או לא?

ובכלל, מי קבע מתי עבודת הסבה כזו או אחרת

נחשבת עבודה חאפרית? יש איזה סטנדרט

בשוק ההסבות שאני לא מודע אליו?

התחיל מהסוף, בתור אחד שמחלק פה ציונים, קובע

מי חאפר ומי לא. התועיל להגיד לי האם היית עד

להסבת גיר 6 ל206 בארץ?

תענה על השאלה הזו ונוכל להתקדם ;)

• תוכן חדש...