Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקרב עם הרכב שלך לרכב הפוגע ותצמיד את מקום הפגיעה אצלך לכנף המוחלפת ברכב החשוד, תבדוק אם פחות או יותר יש התאמה מבחינת גובה הפגיעה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים רעים ולא רואים בעיניים... גם לי זה קרה וזה היה אחרי שכבר עשיתי פחחות וצבע כללי

מנסיון של כמה פגיעות באמת שצר לי להגיד לך שהסיכוי שתמצא את הפוגע שואף ל-0:-(

ובכל זאת משתתף בצערך חבר

פורסם

שוב שלום ושוב אני מעדכן אתכם במתרחש

את הנהג הפוגע לא אמצא כנראה. החשד שלי לא מספיק מבוסס ואין לי שום דרך לדעת מי זה ככל הנראה.

בינתיים מצאו כנף מפירוק, עכשיו מחפשים דלת כי לפי מה שנמסר לי מהמוסך (שאני מכיר היכרות אישית) אי אפשר לתקן את הדלת וחייבים חדש.

כרגע מעריכים את הנזק כולל הכל בכ-2,000-2,500 ש"ח. בכל מקרה אני כרגע באוטובוסים מתנייד. הבאסה היא שתכננתי לנסוע מחוץ לעיר בסופ"ש והתאונה הזו כנראה סתמה את הגולל על האופציה הזו...

נקווה לטוב

פורסם

נראה שבשבוע הבא גרף ההרגשה הרעה מההתנסות הזו יתחיל לשנות כיוון כלפי מטה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממש סחפת אותי עם הביאוס שלך אחי.... גם לי גנבו קטנוע ואני יודע מה זה...

בכל מקרה זה נראה כמו נזק של משאית, גם השריטות על הדלת בצורה הזאת, וגם המראה שעפה... במצב הכי גרוע זה היה ג'יפ גדול אבל קשה לי להאמין...

יש אנשים מגעילים אין מה לעשות עם זה אחי אי אפשר לחנך את כל העולם, תגיד תודה שהכל בסדר, אוטו זה רק פח ופלסטיק, כסף זה רק נייר, הכי חשוב שלא תקח את זה קשה מידי, תתקן את זה ותמשיך את החיים, גם אם יחסרו כמה אלפים בבנק תנסה להסתדר עם זה... (לי גנבו קטנוע ב7 אלף :( )

פורסם

רוצה לקבל תשובה לגביי הרכב הזה ?

עקוב אחריי הרכב במשך היום הקרוב ותראה לאיזה מוסך הוא הולך, ברגע שתגלה לאיזה מוסך הוא הולך חפש את הכנף המקורית או שפשוט תשאל את בעל המוסך תגיד לו שאתה מהחברה ובאתה לראות את הנזק.

תעשה שעורי בית על החברה שלא תצטרך לגמגם.

אתה גם יכול לפנות לחברה עצמה אם מדובר בחברה גדולה הם יראו לך את החלק שהוחלף וכך תוכל לדעת בודאות אם זה הוא או לא ?

כמובן צלם והקלט במידת האפשר .

• תוכן חדש...