Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, באוטו שלי יש רדיו, אבל יש בו כמה בעיות, קודם כל הכוננית דיסקים, היא בבגאז' (:shock: ), יש שם משהו שכתוב עליו סוני, הוא נראה כמו ממיר ענק ואפשר להוציא משם מין תיקיה כזאת שם יש מקום לכ10 דיסקים, וכשאתה באוטו אתה יכול להחליף שירים דרך הרדיו, הרדיו עצמו ברכב גם מיושן ולא נוח, וגם כשהאוטו עולה על בור קטן בכביש, השירים מפסיקים ואז חוזרים לעצמם (כנראה בעיית חיווט), יש דיסקים שאני צורב שזה קורא ויש דיסקים שלא (את כולם אני צורב באותו סוג צריבה)...

בקיצור - כמה יעלה לי רדיו נורמלי (אפילו יד 2) שאני פשוט מכניס דיסק (מתוך האוטו !) מגביה את השירים ונהנה ?

ברדיו הנוכחי אני יכול לפתוח את הרדיו ויש שם מקום להכניס קסטה כזאת כמו של לפני מליון שנה, אבל אני חושב שזה אפשרי פשוט להוציא את כל היחידה ולהשים יחידה שלמה חדשה...

בקיצור - עזרה :?::?: :?::?:

פורסם

יש לך טייפ שולט צ'יינג'ר של סוני.

תוכל להחליף את הסט הנ"ל בכל רדיודיסק שתמצא לנכון, בהתאם לתקציב ולדרישות שלך.

מתחדשת*

פורסם

וואו REKA - אני מקווה שלא קוראים לך ד"ר אמט בראון

:-P

ושהרכב המדובר הוא לא במקרה דה-לוריאן :-D

שמע, השאלה האמיתית כאן היא למה אתה רוצה לסדר אותו?!

תעיף את הצ'יינג'ר מתא המטען - תפנה לך עוד מקום, תקנה HU (רדיו דיסק) סטנדרטי שקורא היום MP3 וגם מתחבר בBT לטלפון שלך וגם יכול לקרוא מכונן USB

אני בטוח שחברי הפורום יתנו לך שלל של אופציות לרדיודיסקים סבירים ביותר שיעלו הרבה פחות מלנסות לתקן דינוזאור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רגע, אני רוצה להבין משהו אחד קטן וחשוב, כל הרדיו דיסקים שאני רואה כאן מגיעים גם עם כל הקופסא השחורה מאחורה (לשם נכנס הדיסק ושם היא קוראת אותו ? ) מה שאומר שההתקנה גם אמורה להיות פשוטה... מצאתי בזאפ רדיו דיסקים כאלו במחירים ממש זולים (200 שקל בערך) זה יכול לעשות את העבודה ?

פורסם

זה לא יחליף לך צ'יינג'ר של עשרה דיסקים מקוריים\צרובים בפורמט אודיו מלא

אבל היום משתמשים בכלל בפורמט MP3 שהוא דחיסה ומזעור של הקבצים שנמצאים על הדיסקים ואתה יכול בפועל לדחוף בין שלושה ואפילו עד עשרה דיסקים בפורמט רגיל לדיסק אחד בפורמט MP3

ואם אתה מביא דונגל (USB KEY עם נפח מספיק גדול) זה בהחלט יכול להחיל בתוכו כמות של עשרה דיסקים ואף הרבה מעבר לכך בפורמט MP3

בקיצור - התקדמנו מאז מלחמת המפרץ (הראשונה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא יחליף לך צ'יינג'ר של עשרה דיסקים מקוריים\צרובים בפורמט אודיו מלא

אבל היום משתמשים בכלל בפורמט MP3 שהוא דחיסה ומזעור של הקבצים שנמצאים על הדיסקים ואתה יכול בפועל לדחוף בין שלושה ואפילו עד עשרה דיסקים בפורמט רגיל לדיסק אחד בפורמט MP3

ואם אתה מביא דונגל (USB KEY עם נפח מספיק גדול) זה בהחלט יכול להחיל בתוכו כמות של עשרה דיסקים ואף הרבה מעבר לכך בפורמט MP3

בקיצור - התקדמנו מאז מלחמת המפרץ (הראשונה)

נו באמת...

ממש לא לזה התכוונתי... אין לי בעיה שיהיה מקום רק לדיסק 1 (זה מה שאני רוצה) ואני אפילו לא יודע מה זה הדבר הזה עם המלא דיסקים... השאלה שלי היא אם אני קונה רדיו כזה לדוגמא:

http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=4813

האם הוא מגיע עם כל התיבה שקוראת את הדיסק והדיסק נכנס אליה, כי אין לי באוטו את האפשרות הזאת, שאני לא יקבל רק את החלק הקדמי (הניהולי) של הרדיו ובלי החלק התפעולי והטכני...

לא יודע איך להסביר את זה טוב אני יחפש תמונה שתסביר אבל אם מישהו הבין אותי שינסה לעזור בבקשה :D

עריכה - מצאתי !!

האם כל רדיו שאני רואה (כולל הלינק שהבאתי) מגיע ככה:

http://www.bonahlif.co.il/Graphics/Modules/Board/ListPics/166.jpg

או שהם מגיעים רק הרדיו עצמו בלי כל התיבה האחורית ?

כי מה שאני צריך זה את כל התיבה האחורית לפי מה שהבנתם...

פורסם

בלי להביט בתמונות אני מניח שאתה מתכוון לכך שהפאנל נשלף

אין היום כמעט אף רדיו דיסק שהפאנל שלו לא נשלף - זה נועד בכדי למנוע פריצה לרכב שלך וגניבה של הרדיו דיסק.

רק ליחידות מאוד מאוד יקרות היום ולחלק קטן - אין פאנל נשלף כי זה פשוט, חלק מהעיצוב - דבילי בעיניי אבל כשאין פשרות אז אין פשרות אני מניח.

כן - מכלול ניגון הCD וגם הפאנל ופתח הטעינה - הכל חלק מהעניין.

אולי תעלה תמונה של פנים הרכב - אולי גם יהיה אפשר לנסות להמליץ לך ללכת על יחידת מולטימדיה ואם כבר להנות מהרבה מאוד פינוקים כמו מצלמת רוורס, GPS, ווידאו (אני עד היום לא מבין בשביל מה) אפילו מקלט טלוויזיה, דיבורית מובנית, שלט רחוק וכו' וכו'

Pioneer TS-X150

פורסם

בלי להביט בתמונות אני מניח שאתה מתכוון לכך שהפאנל נשלף

אין היום כמעט אף רדיו דיסק שהפאנל שלו לא נשלף - זה נועד בכדי למנוע פריצה לרכב שלך וגניבה של הרדיו דיסק.

רק ליחידות מאוד מאוד יקרות היום ולחלק קטן - אין פאנל נשלף כי זה פשוט, חלק מהעיצוב - דבילי בעיניי אבל כשאין פשרות אז אין פשרות אני מניח.

כן - מכלול ניגון הCD וגם הפאנל ופתח הטעינה - הכל חלק מהעניין.

אולי תעלה תמונה של פנים הרכב - אולי גם יהיה אפשר לנסות להמליץ לך ללכת על יחידת מולטימדיה ואם כבר להנות מהרבה מאוד פינוקים כמו מצלמת רוורס, GPS, ווידאו (אני עד היום לא מבין בשביל מה) אפילו מקלט טלוויזיה, דיבורית מובנית, שלט רחוק וכו' וכו'

תודה רבה על הרצון לעזרה, אבל אני לא ממש מתכוון להשקיע ברכב, אני מחפש משהו כמה שיותר זול שיתן לי מה שאני צריך :)

לא ממש הבנתי מה ההבדל בין פאנל נשלף לפאנל מקובע, אבל כן הבנת שאני מתכוון לרדיו דיסק עם כל הפאנל עצמו, אין לי בעיה שהפאנל יהיה מקובע (התקנה אחת וישאר שם)...

השאלה היא אם כל הפאנלים הם באותו גודל והם יתאימו לי לרכב, אם לא איך אני ידע מה יתאים ? (מיצובישי כריזמה 98)....

בכל מקרה אני מחר ילך לאחת חנויות האודיו ויבדוק עם טכנאי יותר רציני...

פורסם

הפאנל הקידמי מגיעה כבר עם ה"מוח" הקופסה שאתה רואה מאחוריי הפאנל, אתה יכול לחבר כל כמאת כלל רדיו דיסק לרכב שלך, תקנה משהו פשוט אם אתה אומר שאתה רוצה רק אפשרות של דיסק אחד, זה לא יצא לך השקעה מי יודע מה גדולה.

פורסם

פאנל 1DIN סטנדרטי יכנס לך שם בלי בעיה, אני מאמין שאין שום בעיה להשיג מתאם לרכב הזה אם בכל זאת תחליט על דאבל דין.

זה רכב נפלא שנפל מתחת לרדאר המחירון ומשום מה הוא עולה חצי ממה שהוא שווה - אחלה בחירה!

Pioneer TS-X150

פורסם

פאנל 1DIN סטנדרטי יכנס לך שם בלי בעיה, אני מאמין שאין שום בעיה להשיג מתאם לרכב הזה אם בכל זאת תחליט על דאבל דין.

זה רכב נפלא שנפל מתחת לרדאר המחירון ומשום מה הוא עולה חצי ממה שהוא שווה - אחלה בחירה!

[/quote

האמת אין לי תלונות על הרכב, אבל מחירי הדלק שוחטים, בד"כ בחור מבוגר שיכול להתמודד עם הוצאות דלק כאלו יעדיף רכב יותר איכותי, וילד צעיר שמוציא רשיון ומחפש רכב במחיר נוח יתקשה להסתדר עם הוצאות דלק גדולות ולכן ילך על רכבים אחרים....

אחרי שהשקעתי ברכב המון הוא עכשיו למכירה, אז אם אתה מעוניין באחד שמור ביותר (הכי שמור בלוח יד 2 לדעתי)........

• תוכן חדש...