Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

במידה ואתה לא רוצה להינעל או להחסם, קרא תחילה את כללי הפורום והתמקד בעיקר על האיסור בשימוש של מעל נקודה אחת כמו שאתה נוהג להשתמש(....).

הרם את המושב האחורי, מאחורי כסא נהג, ותגלה להפתעתך, מכסה המכסה את הגישה למשאבת הדלק החשמלית, שסביר ביותר שהיא נוזלת בחיבור למשאבה או מהצנרת.

גש בהקדם למוסך, לפני שהרכב יתלקח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סביר להניח שאכן תגלה שלולית מתחת למושב האחורי.

אם תצטרך להחליף משאבת דלק, אני מציע שתבדוק מה המחירים של משאבת דלק לרכב שלך בחנויות חלפים.

גם הפונטו שלי נתקלה לא מזמן בחוויה כמו זו שהפולו שלך עוברת עכשיו, בדקתי מחירים ורק אז הלכתי למוסך. חסכתי די הרבה כסף.

בחנויות חלפים קיבלתי הצעות מחיר למשאבה חליפית חדשה - 280 שקל. ולראש בלבד - 100 שקל.

כשבאתי למוסך, המוסכניק אמר שיחליף לי רק את הראש של המשאבה ב-350. שאלתי אם לא כדאי כבר להחליף למשאבה חדשה. המוסכניק אמר שמשאבה חדשה מאוד יקרה ועולה לפחות 700 שקל. (והוא לא דיבר על מקורית)

אמרתי לו שכמה רגעים קודם לכן קיבלתי הצעה ל-280 שקל לחליפית חדשה. הוא התפלא בעצמו מהמחיר הזה ואמר שיקח 100 ש"ח עבור עבודה.

קניתי את המשאבה בעצמי מחנות החלפים שנמצאת בסמוך למוסך ושילמתי למוסכניק על העבודה בנפרד.

סה"כ 380 למשאבה חדשה ועבודה.

אם זו לא הייתה תקופה לחוצה הייתי מחליף בעצמי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

טוב אז הרמתי את המכסה מתחת למושב האחורי. לא נראה משהו חריג ולא היה ריח משם. למטה לא הייתה שלולית דלק מתחת למשאבה וגם לא היה ריח היום מה זה יכול להיות?

דרך אגב היתתה לי גם נזילת שמן ופתחתי כמה דברים ומתברר שמתחת לפילטר אויר בתוך הראש מנוע יש דבר שנקרא חיישן לחץ שמן שממנו נבעה הנזילה...זה עלה 210 שקלים מקורי והחלפתי בשתי דקות.אז לכל מי שנתקל שלא ישליך ישר על המנוע.

פורסם

בתא המנוע יש שני צינורות דלק גמישים. החיבור מתחיל מצד ימין (שמאל כשאתה מול המנוע) של תא המנוע- על הדופן הימנית, הולך מתחת סעפת היניקה ומתחבר לחליל ההזרקה. הצינורות האלה נוטים לעשות בעיות- בחיבור לצינורות הקשיחים, בכיפופים, מתחת הסעפת או בחיבור לחליל. הנקודה הכי בעייתית היא בחיבור לצינורות הקשיחים.

פתח את הסוויץ, המתן שמשאבת הדלק תפסיק לפעול. סגור את הסוויץ. חזור על תהליך זה פעמיים וגש לתא המנוע לבדוק אם הצינורות האלו נוזלים. סביר שתגלה שכן.

פורסם

אביב סרקתי את הצינורות שאתה מדבר עליהם...אחד שקוף ואחד שחור עכשיו הם מתחברים למטה (בכיוון ההפוך מהסעפת) למין דבר עגול כזה מה זה בעצם? והצינור השחור בלוי לגמרי..חבל שאי אפשר להעלות תמונות מהגלקסי

פורסם

דבר ראשון תבדוק בכלל שהמיכל דלק סגור טוב אם כן אז תניע את הרכב

או אפילו רק תסובב את המפתח למצב ON (שידלקו כל המנורות אזהרה)

ותבדוק מתחת לרכב שאין טיפטוף של דלק,תבדוק גם באיזור של הפילתר דלק

גם אם יש הזעה קלה זה יוצר ריח חריף. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...