Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, garicho כתב:

אני לא צריך אוטו, נוסע בטראם לעבודה… 🤣

אז חסכת 40-50 בטראם יש שעון.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

כמנהל עסק או כיור דירקטוריון אתה מחוייב לבעלי המניות ואתה חייב לעשות מה שטוב להם. אם לא תעשה את זה תעוף מתפקידך תוך חצי שניה.

אבל מה קורה כשהפאונדרים באים למשקיעים שלהם ובמקום להרגיע אותם מספרים שהמדינה בדרך לזבל? זה נקרא שורפי אסמים. 

לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

כשמקום הופך מסוכן ולא יציב תפקיד המנהלים הוא להגן על ההשקעה וזה בדיוק מה שהם עשו. תאמין לי שאנשים לא מטומטמים ואם הם היו פוגעים בעסק הם פשוט לא היו.

לי, אישית, די ברור שחלק גדול מהעם נמצא בתוך פסיכוזה קולקטיבית והחלק השני שורפי אסמים.

ע"ע אותם מנהלים שאיימו להוציא כספים מהמדינה כי "הבנקים בישראל אוטוטו קורסים", ובסוף מה שקרס זה בכלל הבנק שלהם בארה"ב.

לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

אתה צריך להבין שכשאני מקים עסק אני חייב לעשות את זה במקום שהכי טוב לעסק. זה אומר מקום שאשלם פחות מס, אסבול מפחות רגולציה, שמשקיעים לא יפחדו להשקיע ביי ושאוכל להרים אותו. כשהממשלה דואגת שזה לא יוכל להתקיים פה אני עובר למקום אחר.

הכל נכון. אבל הם אלה שחיסלו את היציבות הכלכלית, לא הממשלה. 

הנה למשל ככה: 

image.thumb.png.5f82acc3b4f7dd02f64c5a0b4c7c68b9.png

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 5 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אבל מה קורה כשהפאונדרים באים למשקיעים שלהם ומספרים שהמדינה בדרך לזבל? זה נקרא שורפי אסמים. 

למה - כי נתניהו לא מפסיק לשקר? לשקר זו פרקטיקה עסקית גרועה מאוד, במיוחד בעולם מרושת שבו המשקיעים מבינים מה קורה תוך שניות.

תשמע, אני לא יודע מי שוטף את המוח שלך, אבל הוא יודע את מי לטרגט ועושה עבודה מצויינת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אבל מה קורה כשהפאונדרים באים למשקיעים שלהם ומספרים שהמדינה בדרך לזבל? זה נקרא שורפי אסמים. 

אתה באמת חושב שמישהו עם מאות מיליונים שמשקיע בכל מיני עסקים מקבל החלטה כי מישהו אמר?

אם היה כזה כבר מזמן היה פושט רגל.

לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

לי, אישית, די ברור שחלק גדול מהעם נמצא בתוך פסיכוזה קולקטיבית והחלק השני שורפי אסמים.

ע"ע אותם מנהלים שאיימו להוציא כספים מהמדינה כי "הבנקים בישראל אוטוטו קורסים", ובסוף מה שקרס זה בכלל הבנק שלהם בארה"ב.

שום פסיכוזה ושורפי האסמים יושבים בממשלה.

כשממשלה מצהירה ופועלת להכפיף אליה את מערכת המשפט ולהוציא את עצמה מהחובה לציית לחוק אין מי שיגן לי על ההשקעות מפניה 

אם מחר סמוט מחליט להלאים את כל היתרות בחשבונות העסקיים (בדומה למה שניסה לעשות עם קרן העושר) לא יהיה מי שיגן עליי ולכן הכסף לא ישכב פה.

לפני 11 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הכל נכון. אבל הם אלה שחיסלו את היציבות הכלכלית, לא הממשלה. 

הנה למשל ככה: 

מה הבעיה בלהגיד מה אתה חושב ומה הבעיה בלמחות נגד החלטות שחךק גדול מאוד מהציבור חושב שהן שגויות?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, sperial כתב:

למה - כי נתניהו לא מפסיק לשקר? לשקר זו פרקטיקה עסקית גרועה מאוד, במיוחד בעולם מרושת שבו המשקיעים מבינים מה קורה תוך שניות.

כמו הגאון הזה? 

image.thumb.png.944dcf5dc9c2d0e63f1842a61340e5d5.png

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אם מחר סמוט מחליט להלאים את כל היתרות בחשבונות העסקיים (בדומה למה שניסה לעשות עם קרן העושר) לא יהיה מי שיגן עליי ולכן הכסף לא ישכב פה.

הוא פוליטיקאי אז הוא מקשקש.
לדוגמה, כשהוא רצה למסות את קרנות ההשתלמות הנזילות – כולם נכנסו עוד פעם לפסיכוזה קולקטיבית שהנה אוטוטו חרדים גונבים לכולנו את הכסף.
אבל מה ששכחו לציין זה שמדברים על מיסוי קרנות השתלמות איזה 20 שנה.

בסוף מיסוי קרנות השתלמות נפל, כצפוי. 

אבל כמה רעש עשו וואי וואי כאילו עוד שנייה כל המדינה קורסת. 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 2 דקות, TheTaxAvenger כתב:

כמו הגאון הזה? 

הפסיד שם כ 15 מיליון ולא 100 שזה כסף קטן בחברה של יותר ממיליארד דולר.

מעבר לזה שזה כסף קטן בעולם העסקי יש תמיד סיכונים וסיכויים.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אם מחר סמוט מחליט להלאים את כל היתרות בחשבונות העסקיים

פחות או יותר עשה את זה עם "חוק הרווחים הכלואים". 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הוא פוליטיקאי אז הוא מקשקש.

עם קרן העושר היועמשית עצרה אותו.

אתה מתעלם מהצעדים שכבר נעשו.

העלאת מעמ, הלאמת 2 ימי הבראה, פגיעה בשכר המגזר הציבורי ועוד. כל אלה לא נעשו כדי ליצור צמיחה אלא בדיוק הפוך, כדי לחלק שוחד פוליטי למגזר לא יצרני על מנת שיהיה פחות יצרני.

פורסם

כמו הגאון הזה? 

ומה אתה לומד מזה? שבעסקים יש סיכון? זה לא דבר חדש.

אבל יש הבדל בין מי שטועה בגלל חוסר מידע או שיקול דעת שגוי לבין מי שצועד בעיניים פקוחות ללוע הארי. וההתנהלות של ממשלת ישראל זה צ׳קלקות אדומות של מד״א בהמתנה לנחיתה של ג׳מבו תקול. רק עיוור או אידיוט יתעלם.

אגב, להכניס עיזים לחוקי התקציב ולהוציא אותן כדי להעביר משהו אחר זה עניין שגרתי כל שנה..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, ch28566 כתב:

פחות או יותר עשה את זה עם "חוק הרווחים הכלואים

דווקא פה יש היגיון בחוק הזה.

זה אומר שאם הרווחת או שתשתמש בכסף הזה לצמיחה ופיתוח או שתוציא אותו, תלשם מס ותעשה איתו מה שאתה רוצה אבל אל תחזיק אותו כחברת ארנק.

פורסם
לפני שעה, TheTaxAvenger כתב:

ועדיין, בדמוקרטיה יש כללי משחק.

עוד נקודה שאני רוצה לשים עליה דגש.

נכון, יש כללי משחק. אבל מה עושים כשמשנים את הכללים של אותו משחק בזמן המשחק?

המשחק כבר לא כל כך הוגן, נכון?

לבוא ולומר שיש זמן עד לבחירות וממשלה מחליפים בקלפי ובאותו זמן אתה דואג להאדיר את כוחך ולהחליש את יריבך באמצעות חוקים שלא היו, או באמצעות חוקים שמטיבים עם קהל יעד מסויים כדי לקבל את קולם זה ממש לא להשתמש בכללי המשחק.

האם יצא לך לקרוא מה היה בהונגריה של אורבן? יצא לך לדבר עם צעירים מהונגריה ולשאול אותם מה קרה שם?

מה שקורה בישראל קרה אחד לאחד בהונגריה.

היתרון שלנו שביבי בן 75 ואורבן היום רק בן 65.

מציע לך לקרוא. מאוד מעניין. אז תבין גם את החיבור ויחסי החברות בין ביבי לאורבן. נכון - הונגריה עדיין דמוקרטית אבל אין שום סיכוי להוריד את אורבן מהשלטון וזה לא בגלל שהחיים שם מעולים. תסתכל בנתוני האינפלציה שם ותבין.

ואז תסתכל על הדרך שהיא הגיעה לשם ותשווה למה שקורה פה ( במשפט, בתקשורת, בהלמ"ס, הנציב, המשטרה) ואחרי זה תאמר לי אם אין בסיס לחשש. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

אתה מתעלם מהצעדים שכבר נעשו.

העלאת מעמ, הלאמת 2 ימי הבראה, פגיעה בשכר המגזר הציבורי ועוד. כל אלה לא נעשו כדי ליצור צמיחה אלא בדיוק הפוך, כדי לחלק שוחד פוליטי למגזר לא יצרני על מנת שיהיה פחות יצרני.

הצעדים נועדו לשלם את הגירעון בעקבות המלחמה. 

לפני שעתיים, sperial כתב:

אני מזכיר לך שלפני שנתיים היו אינספור מאמרים על אורך החיים הצפוי של מדינת ישראל, תהו אם תשרוד מעל 75 שנה. ראשי המדינה הנוכחיים פועלים אקטיבית כדי לקצר את שנות קיומה.

אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 7.5 דקות. כל התחזיות האלה 75 שנים קדימה לא רציניות. 

פורסם

הצעדים נועדו לשלם את הגירעון בעקבות המלחמה. 

זה היה נכון אם היו מקצצים מכולם אך בפועל יש אוכלוסיות שמעלים להם את התקציבים. אז נראה לי שהכסף שלוקחים מאיתנו נועד לקניית השלטון ולא לצמצום הגרעון. בדיוק כמו  שטוענים שלא מתעסקים בנושאים שלא קשורים למלחמה ובפועל מתעסקים בהכל חוץ מניהול המלחמה.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 17 דקות, TheTaxAvenger כתב:

הצעדים נועדו לשלם את הגירעון בעקבות המלחמה

כשאתה בגירעון אתה לא אוכל חסכונות אלא מגדיל ייצור הכנסות ומקטין הוצאות.

זה מתחיל גם בהעלאת מיסים אבל בהשקעה במנועי צמיחה וצמצום הוצאות שלא מייצרות הכנסות.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 58 דקות, Night Driver כתב:

דווקא פה יש היגיון בחוק הזה.

זה אומר שאם הרווחת או שתשתמש בכסף הזה לצמיחה ופיתוח או שתוציא אותו, תלשם מס ותעשה איתו מה שאתה רוצה אבל אל תחזיק אותו כחברת ארנק.

ומה עושה בעל עסק שצריך לשים כסף בצד כי הוא צריך להחליף איזה מכונה כל כמה שנים, או שהוא מתכנן להתרחב בעוד כמה שנים והוא רוצה בינתיים לחסוך כסף כדי להשקיע בהרחבה?

חנקת אותו. אתה מחייב אותו למשוך את הכסף ולשלם מס ומונע צמיחה של העסק, או לפחות מקשה עליה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...