Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, garicho כתב:

כמובן שבד בבד תיהיה עזיבה/הגירה מסיבית מישראל של מי שיכול. 

היום ההערכה היא שיש כבר חצי מיליון שעזבו (מאפריל 23 עד אפריל 24), אולי יחזרו אחרי המלחמה אבל לך תדע מתי היא תיגמר.

בשורה התחתונה זה בערך 20 מיליארד שקל שלא משולמים במיסים (מניח שיותר כי מדובר על כאלה שיש להם כיסים עמוקים בשביל להשקיע במעבר מהיר לחו"ל).

תגיע ל2 מיליון אנשים שעוזבים, תגיע לרמת תקציב שנתי של משרד החינוך (80 מיליארד שקל). זה מכה קשוחה לאלו שישארו בישראל.

קשה לי להאמין שמישהו יצליח לשרוד מכה כזו בארץ מבלי שישנו/יבטלו את התמיכה הכלכלית שיש לאנשים כאלו ואחרים (לאו דווקא חרדים).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

[1]המתנחלים וגורמים רדיקלים מהימין ילחמו בערבים בשטחים. [2]הם גם ילחמו בחלקים של הצבא שלא יהיו מוכנים לסבול את הפעולות שלהם. [3]הערבים ילחמו במתנחלים ובצבא בו זמנית. [4]הם גם ילחמו בינם ובין עצמם על השליטה העתידית במרחב. 

סליחה, אתה אמרת מלחמת אזרחים בשטח ישראל.

1 ו-4 לא רלוונטיים.

2 מתאר את זה, הימין הקיצוני שתוקף את צבא ישראל כי ניתנה ריבונות לפלסטינים. אני מסכים שאם יכולה להיות אלימות פנימית היא תגיע מהימין, אבל מאמין/מקווה שאפילו הקיצוניים לא הגיעו לרמה של לתקוף את צה״ל heads on.

3 מעניין, ערביי ישראל שדי בשקט בזמן שמשטחים את עזה יצאו למלחמה כי ניתנה ריבונות לפלסטינים בשטחי יו״ש, זו הטענה הרצינית שלך.

אם אתה מתאר את תרחישים 2 ו-3 בסבירות של 98%, אז... ובכן, אני לא חושב שצריך להוסיף. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

אני קורא את התגובות ואני מבין שזו מדינה שאני ממש לא רוצה לחיות בה יותר. כנראה שיהיה יותר שימוש לבית שרכשתי בחו"ל ולדרכון הזר. באמת מדינת פח אשפה ללא עתיד. 

חכה קצת, המטוטלת עוד מעט מגיעה לנקודה שבה מחליפים כיוון. יהיה מעניין פה.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אני אשאיר בצד את הדעה שלי על הנושא (ולא חושב שמישהו פה יכול לנחש מה אני חושב על זה, בשיא הרצינות) - הבנתי שמדובר בדרגות "לשם כבוד", כמו שנותנים למישהו תואר פרופסור בלי תארים מתקדמים, תזות ודוקטורט.

גם אם זה כבוד. כבוד על מה? מה הצל עשה שהוא זכאי לדרגות "לשם כבוד"? כבר כתבתי. מחובר לצד "הנכון" וכיסח פיזית ומילולית את מי שלא נמצא בצד "הנכון". ולזה אתה נותן דרגות לשם כבוד? ברצינות?!?!

הכל פה נראה כאילו נלקח מסרט מופרע שאני באמת לא יודע מה תהיה התחתית.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אשאיר בצד את הדעה שלי על הנושא (ולא חושב שמישהו פה יכול לנחש מה אני חושב על זה, בשיא הרצינות) - הבנתי שמדובר בדרגות "לשם כבוד", כמו שנותנים למישהו תואר פרופסור בלי תארים מתקדמים, תזות ודוקטורט.

במתמי"ד נותנים דרגות לשם הדרגה, אין שום משמעות חוקית לדרגה. לא יודע איפה קראתי על כך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 דקות, asix כתב:

גם אם זה כבוד. כבוד על מה? מה הצל עשה שהוא זכאי לדרגות "לשם כבוד"? כבר כתבתי. מחובר לצד "הנכון" וכיסח פיזית ומילולית את מי שלא נמצא בצד "הנכון". ולזה אתה נותן דרגות לשם כבוד? ברצינות?!?!

הכל פה נראה כאילו נלקח מסרט מופרע שאני באמת לא יודע מה תהיה התחתית.

רשמתי - אני משאיר בצד את הדעה שלי בנושא (רמז: אין לי יותר מדי חיבה למהלך הזה).

רק אומר שהיום בתרבות הפייק ניוז, צריך לקחת הכל בערבון מוגבל. אם המציאו את זה בשבילו זה משהו אחד, אם מחלקים את זה לכל "מפקד" של כיתת כוננות כמו שהוא עושה באיזור תל אביב זה משהו אחר.

והתזמון... זה טמטום בלי קשר.

לפני 5 דקות, DareDevil כתב:

במתמי"ד נותנים דרגות לשם הדרגה, אין שום משמעות חוקית לדרגה. לא יודע איפה קראתי על כך..

זה מה שקראתי שיש לו.

שיגיד לאשתו שתקרא לו "פקד אליאסי" בלילה אם זה מה שעושה לו טוב.

פורסם

צחי הנגבי.

https://m.maariv.co.il/news/politics/Article-1117319

אני לא מבין איזה חומרים כימיים משמשים את הקבוצה הזו, אבל השליח ממנצ'וריה קטן על שטיפת המוח שנעשתה להם.

ודבר קטן, אולי קטנוני:

"תמיד יש תקלות, עוד תיבחן השאלה מה חלקו [של נתניהו] בתקלה של 7 באוקטובר. גורמים מקצועיים יחליטו על כך, אבל כאבא לארבעה בנים לוחמים, אין מישהו מלבד נתניהו שיכול להחליט על עתידם".

למה קטנוני?

הלכתי ישר לוויקיפדיה לראות כמה בנים יש להנגבי סך הכל. אז יש לו ארבעה.

מסקנה? שקרן.

כי אחד מהם, אני יודע בדיוק באיזו יחידה שירת. יחידה טובה. מאוד. שירות משמעותי.

אבל בינה לבין יחידה לוחמת, כלום ושום דבר.

אז בתור מה הוא מתפייט "ארבעה בנים לוחמים"?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

עזוב את זה.

האמירה שלו על אנשי נחל עוז היא אמירה מזעזעת, של אדם מנותק וטיפש שצריך לסתום את הפה וללכת הביתה. רק על הבושה הזאת.

עריכה: סליחה, ניר עוז.

פשוט היו כל כך הרבה קיבוצים שעברו שואה ו2 מהם עם שם דומה.. שיעמדו בתור לפגוש את הוד רוממותו. יותר חשוב חוק ג'ובים של אריה דרעי.

חבורת הזבל.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

אין מישהו מלבד נתניהו שיכול להחליט על עתידם

זה בטח מה שעובר לאנשי הליכוד בראש:

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, Supertigre כתב:

מי היצרן של הכיסא הזה? כל כך הרבה שנים, מדבר, מילואימניקים והוא עוד מחזיק מעמד :-) 

והסטיקר? פעם ידעו לעשות דברים איכותיים!

לפני 10 שעות, Supertigre כתב:

מי היצרן של הכיסא הזה? כל כך הרבה שנים, מדבר, מילואימניקים והוא עוד מחזיק מעמד :-) 

והסטיקר? פעם ידעו לעשות דברים איכותיים!

• מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 15 שעות, עדי-אל כתב:

שואל באמת 

אתה קראת פסק דין בנושא?

כשיש נושא במחלוקת שמעניין אותי כן, אני קורא. לרוב מן הסתם אני קורא בתחום התמחותי.

ועדיין לא ענית לשאלה. ולא בכדי.

לפני 16 שעות, Renaultrap כתב:

אני לא צריך לקרוא פסקי דין. זה לא תחום ההתמחות שלי, לא מענין אותי ולשמחתי עדיין אין פסקי דין בענייני שיצריכו קריאה. עם או בלי קשר למחנה שלך, הפוסט שלך מתנשא. אני מניח שפרופ' דניאל פרידמן מספיק בקיא בעיני כבודו לחוות דעת על גבולות הסמכות של בית המשפט העליון, הוא אינו מאנשי חצרו של ביבי ואינו שופר. מאידך, הוא כן חוליה נוספת בשרשרת הסיכולים של המערכת.

מצד אחד אתה טוען שבית המשפט הוא שורש כל רע, מצד שני אתה טוען שזה לא מעניין אותך. זה לא מסתדר האחד עם השני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 11 שעות, eladns כתב:

אני במילואים באמצע שום מקום במדבר ותראו מה מצאתי,קוששתי כיסא לשבת 

image.thumb.jpeg.adced89d1bb4064228750e062b4cf638.jpeg

שמו אותך לשמור על שוחת בזק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, Coro כתב:

ענית לו יפה לטענה שהוא סמכות משפטית וכל השאר לא מבינים כלום. נזכיר שהיו המון משפטנים שהיו נגד המהפכה המשטרית של ברק וכל מי שרק העז להביע את דעתו הרגיש את נחת זרועו של הדיקטטור.

פעם הבאה שאתם מעמידים פנים שאתם ימין, תיזכרו בתגובה הזאת, שמקדשת העדפת רגשות (קיפוח, במקרה הזה) על פני הבנה אמיתית בתחום, שזה פחות או יותר הבסיס של כל אידיאולוגיית שמאל באשר היא.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 שעות, eladns כתב:

אני במילואים באמצע שום מקום במדבר ותראו מה מצאתי,קוששתי כיסא לשבת 

image.thumb.jpeg.adced89d1bb4064228750e062b4cf638.jpeg

משווה ומעלה (?). צולם לפני חודש בתוך בית בעזה.

1000052629.jpg

1000055502.jpg

IMG20240530194802.jpg

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...