Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל, אני לא קורא הודעות שלך, נפרדנו לפני הרבה עמודים בצורה מנומסת בלי דרמות ובלבולי מח. אני לא מחפש לריב עם דמויות אינטרנטיות (או בכלל) כי חבל על הזמן, ליטרלי. חבל שהפורום לא מימש את הפיצ'ר כמו פייסבוק, היה חוסך לי את ההודעה הזו ולך את הרגשות השליליים שההודעות שלי מייצרות אצלך. 

בהודעה שפאלו ציטט אתה מוכיח את זה היטב: אתה פשוט לא מעוניין לקרוא (אני מניח שאתה כן יודע). אתה לא מצליח (או מעוניין) להתגבר על הפוזיציה שיש לך בראש עד לנקודה בה אתה ממציא מילים ומחשבות יש מאין בשביל ליישב את דעתך. 

אז למה אני מתייחס? כי אני לא מתחבא מאחורי אליאס, וזה לא נעים לי כשמעלילים עלי עלילות או מייחסים לי מחשבות. דעתי על נשק נכתבה, הן ממש בעמוד הזה/קודם והן בעבר, אם היית מעוניין בה אז היית קורא. אתה לא, אתה מעוניין לתקוף אותי אישית או להמציא דעות מדומיינות, ולמה? כי שמתי תמונה של שני אקדחים? אתה תומך/תמכת באדם ששלף אקדח על אנשים רנדומליים אבל תמונה של שני גלוקים פרוקים על שולחן מעבר לאוקיינוס *זה* מה שמטריג אותך? בחיאת... 

או שלא, תן לי לנחש: זו ה"צביעות" שמעלה לך את הסעיף, רק שאם אתה לא מבין את דעתו של אדם איך תטען שהוא צבוע? צביעות זה כשאתה חושב אחד ועושה אחר, לא? 

בקיצור - אודה לך אם תפסיק לייחס לי מילים/מחשבות שאינן שלי. אני לא כותב עליך דברים אישיים או בכלל, התמונה שלי לא באה "לעשות לך דווקא" (או לאף אחד), זה פאקינג פורום - אנשים משתפים פה דעות וחוויות, ועל אנשים משעממים או שליליים אתה פשוט שם 'התעלם' ופוף קסם חסכת לעצמך ולעמוס זמן ובייטים. 

לשיקולך, תודה 

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7469

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5071

פורסם
לפני שעה, arturkopit כתב:

לתת לאזרחים במדינה עם אחוז כה גדול של חמומי מוח שמתפוצצים על הקופאית בסופר כי לפני שבוע היה מבצע בסופר על במבה והיום אין, לא ממש הגיוני לתת להם נשק.

רעיון כל כך מטומטם יכול להגיע רק מבנאדם שאין לו יכולת להבין את המציאות אשר מתרחשת במדינה בה הוא חי.

במקום לטפל בבעיה הוא מחפש להפיל את האשמה על אנשים אחרים. כמו כל פעם שמשהו נכשל הדבר הראשון שיוצא מפיו זה- "הממשלה הקודמת אשמה".

המדינה מאוד שונה כתלות במקום בו אתה נמצא.

דברים שרואים מקרית ארבע לא רואים בבני ברק או בתל אביב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני שעה, Potato כתב:

דברים שרואים מקרית ארבע לא רואים בבני ברק או בתל אביב

אם אתה גר או אפילו עובד בשטחים אין ולא היו בעיות לקבל רישיון נשק. לא חושב שאנחנו דנים בזה. 

אצל סטלין כבר הייתי ...

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Potato כתב:

המדינה מאוד שונה כתלות במקום בו אתה נמצא.

דברים שרואים מקרית ארבע לא רואים בבני ברק או בתל אביב.

אתה יודע שיותר קל להוציא נשק כאשר אתה גר בהתנחלות מאשר בתוך המדינה, כן?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 8 דקות, arturkopit כתב:

אתה יודע שיותר קל להוציא נשק כאשר אתה גר בהתנחלות מאשר בתוך המדינה, כן?

מה זה משנה?

הנקודה שלי הייתה שהוא רואה את החיים מהצד שלו ואתה מהצד שלך, ולדעתו רשיון נשק זה הכרחי ותורם לבטחון כי זו המציאות שהוא מכיר, אז הוא משליך אותה על כל המדינה, בצדק או לא אפשר להתווכח.

פורסם
לפני 8 דקות, Potato כתב:

מה זה משנה?

הנקודה שלי הייתה שהוא רואה את החיים מהצד שלו ואתה מהצד שלך, ולדעתו רשיון נשק זה הכרחי ותורם לבטחון כי זו המציאות שהוא מכיר, אז הוא משליך אותה על כל המדינה, בצדק או לא אפשר להתווכח.

משנה וחצי.

הנקודה שלי-הבחור הוא כישלון שחי במציאות מדומה והתפקיד הזה גדול עליו. אם הוא לא יודע להבדיל בין התנחלות לבין מדינת ישראל אז הוא חייב להתפטר מיד[ללא קשר לשאר הסיבות].

אין פה ממש על מה להתווכח, הבנאדם בסוף הוא מחבק מחבלים ותומך טרור מורשע אשר ידוע באימרות גזעניות, אנטישמיות ומסיתות. לתת לו להביע דעה על אם מישהו צריך נשק או לא זה כמו לתת לנסראללה להביע דעה אם מדינת ישראל צריכה להתקיים או לא.

פורסם
לפני 25 דקות, arturkopit כתב:

משנה וחצי.

הנקודה שלי-הבחור הוא כישלון שחי במציאות מדומה והתפקיד הזה גדול עליו. אם הוא לא יודע להבדיל בין התנחלות לבין מדינת ישראל אז הוא חייב להתפטר מיד[ללא קשר לשאר הסיבות].

אין פה ממש על מה להתווכח, הבנאדם בסוף הוא מחבק מחבלים ותומך טרור מורשע אשר ידוע באימרות גזעניות, אנטישמיות ומסיתות. לתת לו להביע דעה על אם מישהו צריך נשק או לא זה כמו לתת לנסראללה להביע דעה אם מדינת ישראל צריכה להתקיים או לא.

אני לא מבין למה תמיד הטיעונים שלי הם כלליים ואתה הולך לכיוון פרטני.

כל בן אדם במדינה הזו,וביניהם גם שרים בממשלה פועלים מפוזיציה.

הפוזיציה שלו כתושב יו"ש שונה מפוזיציה של תל אביבי שונה מזו של בעל עסק בצפון שחווה פרוטקשן.

למה הוא חייב להתפטר? אולי אלה שנמצאים פחות או יותר איתו באותו מקום מסכימים?

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Potato כתב:

אני לא מבין למה תמיד הטיעונים שלי הם כלליים ואתה הולך לכיוון פרטני.

כל בן אדם במדינה הזו,וביניהם גם שרים בממשלה פועלים מפוזיציה.

הפוזיציה שלו כתושב יו"ש שונה מפוזיציה של תל אביבי שונה מזו של בעל עסק בצפון שחווה פרוטקשן.

למה הוא חייב להתפטר? אולי אלה שנמצאים פחות או יותר איתו באותו מקום מסכימים?

תשאל את עצמך מדוע הטיעונים שלך תמיד כלליים, לא אותי.

למה אני הולך לכיוון פרטני?בגלל שלדבר בכלליות בעייני זה להתעלם מהבעיה ולשחק בנדמה לי.

בתור שר בממשלה תפקידו לעבוד למען כל אזרחי מדינת ולא עבור האנשים שהצביעו לו/הפשיסטים אשר תומכים בו.

מה הוא עושה בתאכלס?עובד רק למען האלו שתומכים בו ופוגע בשאר אזרחי המדינה תוך כאדי.

למה הוא חייב להתפטר?

זאת שאלה רטורטית או שאתה רציני?אם זאת שאלה רצינית נתתי לך סיבה אחת למעלה, את שאר הסיבות אתה יכול לחפש לבד. 

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, arturkopit כתב:

אם הוא לא יודע להבדיל בין התנחלות לבין מדינת ישראל אז הוא חייב להתפטר מיד[ללא קשר לשאר הסיבות].

זאת דעה רווחת. לא יחודי לאדון בןגביר

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

תשאל את עצמך מדוע הטיעונים שלך תמיד כלליים, לא אותי.

למה אני הולך לכיוון פרטני?בגלל שלדבר בכלליות בעייני זה להתעלם מהבעיה ולשחק בנדמה לי.

כי כאלה שמצביעים למרצ או לעבודה גם חיים בנתק מוחלט ואני לא זוכר שקראת להם להתפטר.

בטח תגיד שזה לא רלוונטי כי הם לא בממשלה(היו הקודמת).

לקרוא לפטר את כל מי שלא חושב כמוך,זה קצת דיקטטורה,לא?

אז תרשום פה עוד 700 פעמים שלדעתך הוא צריך להתפטר,איפה הנדמה לי?

בתור שר בממשלה תפקידו לעבוד למען כל אזרחי מדינת ולא עבור האנשים שהצביעו לו/הפשיסטים אשר תומכים בו.

מה הוא עושה בתאכלס?עובד רק למען האלו שתומכים בו ופוגע בשאר אזרחי המדינה תוך כאדי.

תפקידו ליישם את מה שהוא הבטיח בבחירות.

תסתכל מה הוא הבטיח בבחירות ובמצע המפלגה.

אם המעשים מתכתבים עם מה שהוא הבטיח, השר עושה את עבודתו מצויין.

למה הוא חייב להתפטר?

זאת שאלה רטורטית או שאתה רציני?אם זאת שאלה רצינית נתתי לך סיבה אחת למעלה, את שאר הסיבות אתה יכול לחפש לבד. 

אני לא חושב שהוא חייב להתפטר,  אבל חלק מההתנהלות שלו יכולה להשתפר.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

פורסם
בתאריך 15.6.2023 בשעה 12:49, SlowRide כתב:

זה גזירה משמיים כי מספיק אנשים פה רוצים ביבי ואין לך מה לעשות נגד זה. 

גם אם יהיו 100 אחוזי הצבעה, החלוקה של המנדטים היתה דומה באחוזים. 

תראה אחוזי הצבעה במקומות כמו תל אביב לעומת אשקלון, אחוזי הצבעה דומים.

לא נכון עובדתית. מתוך סה״כ הקולות הכשרים, רק 23% הצביעו לליכוד.
מתוך כל הקולות הכשרים, 48.38% הצביעו למפלגות הקואליציה, פחות מחצי. זה לא רוב!   51.62% הצביעו למפלגות אחרות.
אז למה למפלגות האלה יש 64 מנדטים, שהם 53.33% מהמקומות בכנסת (אגב, לא רוב מוחץ כשלעצמו, ודאי שלא לעשות שינויים חוקתיים מרחיבים. ברוב הדמוקרטיות שינויים כאלה דורשים 3/4   או 2/3 מהקולות, בהצבעה מלאה ללא נעדרים)?
שילוב של 3 סיבות:
1) אחוז חסימה גבוה מאד ומיותר. בעשורים הראשונים אחרי קום המדינה זה היה 1%, לא 3.25% . האחוז הגבוה נועד לכאורה למנוע סחטנות של מפלגות קטנות, אבל כפי שהכספים הקואליציונים מראים, נכשל בזה לחלוטין.
2) הסכמי עודפים
3) העברת קולות ממפלגות קטנות לגדולות יותר כי יש מספר קטן מיד של ח״כים בכנסת.
המס׳ 120 נקבע בכלל לאסיפה מכוננת לחוקה, לא לפרלמנט (עוד דבר שבן-גוריון אשם בו, שאין לנו חוקה), ב-1948 כשהיו כאן 806000 תושבים. היום יש פי 11 -- בלי שום קשר להפיכה/רפורמה המשפטית, אנחנו צריכים להיות פי 10 או פי 8 חברים בבית המחוקקים, מפוצלים לשני בתים שנבחרים לפי עקרונות שונים (למשל, אחד אידיאולוגי-רעיוני ואחד גיאוגרפי), כדי לתת ייצוג נאות לכל הדעות והמגזרים.

אז לכל מי שחוזר על המנטרה ש״יש רוב, העם אמר את דברו״: לא נכון. אין רוב, יש שיטה שמעוותת את התוצאות של הבחירות.

בתאריך 15.6.2023 בשעה 18:06, Night Driver כתב:

זהו שאתה קצת טועה.

הועדה יכולה להתכנס עם חבר אחד פחות.

יכול היה כבר להעמיד מועמד מוסכם שלו והיו נבחרים אותם השניים.

הוצג ככישלון בתוצאות, השביתו את השיחות ולמעשה לא השיג כלום.

עריכה: החבר אחד חסר נשמע לא טוב. ערכתי.

למיטב ידיעתי, נכון לרגע זה (אחרי בחירת קארין אלהרר), יש 5 חברים בועדה, וצריך 7 לכנס אותה, אז לא ניתן.
למה רק 5? כי נציגי לישכת עוה״ד ובי״המש העליון מכהנים בה 3 שנים, והזמן הזה עבר לאחת השופטות העליונות ואחד מנציגי הלישכה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 16.6.2023 בשעה 12:36, פינדר כתב:

זה עובד שם באמריקה, הקטע הזה של אקדח לכל אזרח?

אתה מרגיש שהעבריינים מפחדים מאזרחים שומרי חוק?

הפשע בירידה?

בוא - העיירה הצמודה אלינו היא אחת הגדולות והבעייתיות ביותר בניו-ג'רזי מבחינת עוני, סמים ופשיעה.  למרות זו - אני וכל השכנים שלי גרים בבתי קרקע עם דלתות שניתן לפרוץ בבעיטה של ילד בן 12.  אז בוא נחשוב שניה - מדוע אין לנו צורך בפלדלת וסורגים כמו כל בית בישראל?  סיעתא דשמיא?  השגחה כללית \ פרטית?  או העובדה שפושעים מבינים שכל פריצה לבית תמים עלולה... "להשתבש"?

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

לא נכון עובדתית. מתוך סה״כ הקולות הכשרים, רק 23% הצביעו לליכוד

מה הקשר בין מה שאתה כותב למה שאני כתבתי?

יש מספיק אנשים שמצביעים לליכוד, ולפי כללי המשחק הנוכחיים זה מספיק בשביל שביבי יהיה ראש ממשלה. הכללים האלה לא מייצגים את רצון הציבור? אמת. רק שבהצלחה לשנות אותם...

לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

אז לכל מי שחוזר על המנטרה ש״יש רוב, העם אמר את דברו״: לא נכון.

זה לא יפה לכתוב שטויות ולהגיד שמישהו אחר כתב אותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 שעות, יובל .מ. כתב:

אני באמת לא מבין איך אפשר לעלות תמונה של 2 גלוקים משופצרים ואז להגיד שאתה מסכים שאזרחים לא צריכים להחזיק נשק.

יובל, בוא ניקח מקרה הפוך.  בסולם הערכים שלי הזכות להגנה עצמית נמצאת במקום גבוה - מבחינתי, אין לי בעיה שכל אזרח שומר חוק יחזיק נשק ברשיון, כל עוד שהוא בריא גופנית ונפשית, ומיומן מספיק לשחרר יריה ולפגוע במטרה.  אממה - האם כפועל יוצא אני אישית חייב להחזיק נשק?  האם העובדה שאני לא מחזיק נשק כעת אומרת שאני אדם צבוע?  אחד בפה ואחד בלב? 

התשובה היא לא - כי פשוט בשלב הזה של החיים, אין לי שום אינטרס להחזיק נשק.   אף אחד לא מאיים עלי או על משפחתי, אנחנו גרים בשכונה בטוחה, וטראמפ כבר לא נשיא 😂  אם אחד מהדברים האלו ישתנה, אז אני אשקול את זה מחדש.

No worries 8)

פורסם
לפני שעתיים, tzahico כתב:

בוא - העיירה הצמודה אלינו היא אחת הגדולות והבעייתיות ביותר בניו-ג'רזי מבחינת עוני, סמים ופשיעה.  למרות זו - אני וכל השכנים שלי גרים בבתי קרקע עם דלתות שניתן לפרוץ בבעיטה של ילד בן 12.  אז בוא נחשוב שניה - מדוע אין לנו צורך בפלדלת וסורגים כמו כל בית בישראל?  סיעתא דשמיא?  השגחה כללית \ פרטית?  או העובדה שפושעים מבינים שכל פריצה לבית תמים עלולה... "להשתבש"?

אני לא יודע למה, אבל בטח לא בגלל נשק חופשי חופשי. כי רוב מוחלט של הפריצות מתבצעות כאשר אין אף אחד בבית. מצד שני תסתכל בכמה מקרים אנשים "בריא גופנית ונפשית" השתמשו בנשק חוקי שבידם כדי לרצוח אנשים אחרים בלי שום קשר להגנה עצמית.

• תוכן חדש...