Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו B דיזל מודל 2001.

החלפתי לה בשנה האחרונה משאבת סולר משופצת ,ראש מנוע ,רדיאטור ,מצבר ,כל צינורות מערכת הסולר,(העשויים ברזל)ועוד כמה דברים .

עכשיו לעניין ,בתקופה האחרונה לפני שבוע שהתחילו הגשמים האוטו לא מניע בלילה .

בבוקר מניע תמיד! אבל עם אני נוסע איתו ומחכה שהמנוע יתקרר ,אז הוא לא יניע רק אחרי 20 סטרטרים הוא יניע.

רצוי לציין שהייתי במקום שמתחה במנועי סולר הוא בדק את מצתי הלהט אך לא מצא כלום כי החלפתי אותם לפני שבועיים להכי טובים מתוצרת גרמנית .

וגם הקובעים שלהם נותנים חשמל בזמן .

אין אוויר במערכת הסולר .

הוא השתגע ואמר לי שמע אני לא יודע וגם לא נראה שיש בעיה אך יש .

ורצוי עוד לציין שלא תדלקתי מאז הופיע הבעיה ואני כרדע עם חצי מיכל .

תעזרו לי אני נואש!

אור.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

מוזר כי שבדקתי היום במקום מתמחה ,הוא הסתכל נגע וליטף גם וכך גם אני ושום דבר לא נראה דולף .

ועוד דבר לשאול ,איך שבבוקר לא דולף עם זאת הבעיה?

פורסם

קודם כל אמרתי "כנראה", זו רק השערה וצריך לבדוק כדי להיות בטוח

ההשערה היא שתיתכן דליפה פנימית במרססים (הנקראים גם אינגקטורים או מזרקים) ובודקים את זה רק עם בדיקת כמות העודפים.

כמובן רק אחרי שבטוחים שכל השאר תקין כגון אספקת סולר, אין אוויר במערכת, פלגים חימום מוקדם תקינים ומתפקדים כראוי, מזרקים מקבלים פקודה (אם מדובר במסילה משותפת), לחץ דלק במשאבת ההזרקה והחליל תקינים (אם מדובר במסילה משותפת)

אם זה לא מסילה משותפת אלא משאבה EPIC כמדומני אני מפנה אותך ל קמיטק - המנהל שמו קמיל והוא מומחה ברנו.

בהצלחה

פורסם

לדעתי גם הבעיה היא במזרקים. מה שנקרא מזרק משתין(מזרק שנותן הזרקה לפני שמגיע ללחץ הזרקה דרוש)

ואז מה שקורה הוא מציף את תא השריפה וקשה להניע.

עכשיו זה שהוא לא עושה את הבעיה בבוקר אני חושב שזה בגלל שהמנוע קר והמצתי להט עובדים יותר זמן

ומחממים את תא השריפה(תא בערה מוקדם) מספיק והוא נדלק

(כשהמנוע חם הם עובדים לפרק זמן קצר)

יש מכשיר כזה ידני פשוט לבדוק מרססים(בתמונה)

לכידה.PNG

פורסם

איפה אני בודק את זה כמו שצריך ?

כי שום מוסך לא מעוניין לבדוק ולגעת .

אני מנס ציונה.

פורסם

בסופו של דבר אחרי הסתכלות עמוקה בבית התגלו שתי חוטים גלויים שנוגעים אחד בשני .

הלחמתי אותם ועטפתי באיזולירבנד, והתגלה שאלו שתי החוטים המובילים לחיישן קראנק .

העיקר שהבעיה נפתרה.

• תוכן חדש...