Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב באזור ה30K. משפחתי אמין ונוח לנסיעה.

אחרי הרבה מאוד חיפושים ובירורים הצטמצמו האפשרויות למאזה 3 או מיצובישי לאנסר.

בתקציב שאני מחפש מצאתי מזדה שמורה שנת 2005 דגם אקטיב עם 120000 קילומטר. ג'נטים, שמורה ונראית ממש טוב. אחרי התמקחות הגענו ל33K (מחיר התחלתי היה 37K). הרכב לא היה ליסינג, ידייים פרטיות כרגע יד2.

ההתלבטות הקשה היא אולי לא ללכת על זה ולחפש מצובישי לאנסר שנתון גבוהה יותר (2007-2008), כי אני חושב על המכירה העתידית של האוטו, בכל זאת יש הבדל גדול בין 9 שנים על הכביש ל 5 שנים.

בעיה נוספת שכל הלאנסרים כמו כמעט כל המאזדות הם ליסינג לשעבר וזאת שמצאתי פרטית ועם קילומטרז נמוך.

מה דעתכם?

פורסם

מבין שניהם הייתי בוחר בלנסר. חכה בסבלנות בסוף תגיע אחת שתתאים לך.

האם אתה נעול על 2 הדגמים?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

התכוונתי אם אתה בכיון של משפחתית. אם כן אז רשמתילך את דעתי אם לא, ממליץ בחום על פיאט גנדה פונטו.

תתן לך שילוב מעניין של אמינות עם חסכון ומרווח שלזוג הוא מעל למספיק.

פורסם

אני אחדד - לנסר. באופן כללי, ברכישה מליסינג (ממגרשים) יש את נושא האחריות. מזדה 2005 יכולה להיות שמורה אבל חוק מרפי נוהג לבקר במועד החלפת הבעלות.

כשאתה רוכש רכבממגרש שנותן לך אחריות אז יש לך סוג של שקט וגם התחייבות לרכישה חוזרת.

לא רואה כל יתרון ברכישת המזדה.

פורסם
אני אחדד - לנסר. באופן כללי, ברכישה מליסינג (ממגרשים) יש את נושא האחריות. מזדה 2005 יכולה להיות שמורה אבל חוק מרפי נוהג לבקר במועד החלפת הבעלות.

כשאתה רוכש רכבממגרש שנותן לך אחריות אז יש לך סוג של שקט וגם התחייבות לרכישה חוזרת.

לא רואה כל יתרון ברכישת המזדה.

כן אתה כנראה צודק. ככל הנראה ארד מהמאזדה למרות שהיא נראית מצויין!!!!

פורסם

יש למישהו המלצות על מגרש באזור חיפה קריות? שיש להם רכבים בתקציב שלי והם לא נוכלים גדולים?

שוב, החיפוש הוא אחר מיצובישי לאנסר 2007-2009.

פורסם

ללנסר ההיתי מציע לך אוטו סנטר., רכשתי מהם 2 רכבי פיאט לפני מספר שנים והייתי מרוצה.

עצה אחרונה - אל תתעצל ואם אין סניף קרוב לביתך, צא מגבולות העיר.

פורסם

נמצאה מיצובישי לנסר 2008 פרטית שמורה עם 70K קילומטר.

יד1 נראית לא רע בכלל, עוד לא נלקחה לבדיקה. הבעלים רוצה עליה 39K שזה יקר למה שיש בשוק. אבל נראה שהרכב שווה את זה.

מה דעתכם? להמשיך לחפש במגרשים עם אפשרות לאחריות אבל קילומטרז גבוהה משמעותית ויד 2 ליסינג או ללכת על זה בכל הכוח?

פורסם

תקשיב (או יותר נכון תקרא) - זה לא הגיוני, זה ממש זול, אתה בטוח שהואלא סוחר?

נראה לי ששווה בדיקה ואם הרכב תקין תרכוש. היות וזה רכב אמין, נושא האחריות פחות קריטי.

פורסם

דיברתי איתו בטלפון בינתיים, נשמע איש משפחה נחמד בשנות ה-50. כאשר שאלתי אם המחיר סופי לא ניסה להתפתל או משהו כזה ואמר ש38K זה המקסימום שירד. איך בודקים שהוא לא סוחר? רשיונות הרכב? הצלבה של מידע כמו כמה האוטו צורך בערך וספר טיפולים ממוסך מורשה. יש עוד דרכים?

פורסם
נמצאה מיצובישי לנסר 2008 פרטית שמורה עם 70K קילומטר.

יד1 נראית לא רע בכלל, עוד לא נלקחה לבדיקה. הבעלים רוצה עליה 39K שזה יקר למה שיש בשוק. אבל נראה שהרכב שווה את זה.

מה דעתכם? להמשיך לחפש במגרשים עם אפשרות לאחריות אבל קילומטרז גבוהה משמעותית ויד 2 ליסינג או ללכת על זה בכל הכוח?

עדיף לשלם טיפה יקר ולקנות רכב מיד פרטית,מאדם מבוגר ועם ק"מ נמוך ולא ללכת על זבל!! כגון רכב מודל 2007 מליסינג עם 150 אלף+ והמכוניות האלה עוברים חיים מאוד לא קלים!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דיברתי איתו בטלפון בינתיים, נשמע איש משפחה נחמד בשנות ה-50.

אבל הוא לא רופא,?מה זה שווה אם לא :-P.

תשמע, אם הוא לא סוחר אלא בנאדם מן השורה, הקנייה שווה ביותר ומדבר איתך מישהו שממליץ על מגאן בכל חור אפשרי.

• תוכן חדש...