Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ספק שהרוכב הסתכל על הנייד שלו, זה קורה היום בכל מקום - הסלולרי שיגע את האנשים. לא יודע אם הוא בחיים או לא, היה לבוש טוב אבל צריך להיום עם עיניים רק על הדרך.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Michazzz כתב:

אין לי ספק שהרוכב הסתכל על הנייד שלו, זה קורה היום בכל מקום - הסלולרי שיגע את האנשים. לא יודע אם הוא בחיים או לא, היה לבוש טוב אבל צריך להיום עם עיניים רק על הדרך.

לגמרי

קשה להאמין שהוא רוכב ככה קרוב לשול אם זה לא טלפון

עצוב

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
בתאריך 8.5.2026 בשעה 12:30, Michazzz כתב:

הטלפונים הורגים גם את רוכבי הדו גלגלי, תעזבו כבר את המכה הזו שנקראת סלולארי

צולם אחרי מורשה בדרך לרעננה. לא שלי

שים אזהרת צפייה, לא קל לראות את זה

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

ואני חושש שהוא עבר פחות משניה אחרי האדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק כדי להבהיר - אני חושש שהוא לא צולם. מקווה שאתבדה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק. כנראה שהנהג ידע. חבל.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

שאלה, למה לא מגבילים את כל הכלים בכניסה לארץ ל 150? גם רכבים

אין דרך לעשות את זה?

אני אומר 150 כי אולי צריך לברוח מאיזה מישהו שרודף אחריך, אפילו שיגבילו ל 140

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

ילד חרא כמעט דורס אישה בת 80. ולא, ברלד לא יושב איתי ברכב, סתם פודקאסט שרץ (מונולוג יותר נכון)

• מבאס 2
פורסם (נערך)

@Michazzz בפאראפראזה על הגששים אם הטיפשות היתה מחלה כואבת אתה כל החיים היית בגבס.

כשאני מקטר בפורום על אופנוענים אני מתכוון בדיוק לאלה - ממהרים, מזגזגים ומפתיעים נהגים אחרים.

@EliC25 ויש עוד כמה רכבים שלא נותנים זכות קדימה לאימא ולילד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

באופן מובהק רק השלישי... כשהשניים הראשונים חלפו הם עוד היו בדרך למעבר החציה (הגדלתי במכשיר את הסרטון המקורי ובדקתי)

בכל אופן אניממניח שגם אם היו עוברים 2 שניות אחרי לא היו עוצרים, זה כבר הסטנדרט. רבע שעה קודם לכן חציתי מעבר חציה לאחר שנהגת הביטה לי בעיניים פרק זמן ממושך ופשוט המשיכה לנסוע

פורסם

גם הסבתל'ה הזאת לא בדיוק בסדר. אני לא רואה שום מבט שמאלה לעבר הצד השני ממך בכלל, מהרגע שבו היא עוזבת את ההישענות על הגדר. 

אני אגב גם תוהה אם צפירה כזו מצידך היא הפעולה הנכונה, שכן היא מסבה את תשומת הלב כלפיך, בעוד הסכנה מגיעה מהצד השני. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...