Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות או לשכור דירה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתור מישהו ש"צופה מהצד" בשנתיים שלוש האחרונות אני יכול להגיד לך שאני מאוד מסכים.

אני פשוט הייתי חייב להיכנס לשוק לפני שלא הייתי יכול להרשות לעצמי לרכוש דירה באזור המרכז.

ולכל הספקנים, הנה מספר מקרים של הצעות הזויות שחוויתי בעצמי בחצי שנה האחרונה:

1) יהוד ה"מתחדשת"- מחירים החל מ- 1.5M ש"ח. לעיר ממש לא מבוקשת, עם בעיות תחבורה קשות.

2) גת רימון- אזור שרוב ה"מרכזניקים" לא שמעו עליו אפילו (צמוד לפ"ת), מחירים החל מ-2M ש"ח.

3) 2 פרויקטים אחרונים שנשארו באזור כפר גנים בפ"ת דירות מתחילות מ-1.75M ש"ח (כאן אני חייב לציין שמדובר בדירות 5 חדרים ולא 4 כמו במקרים הנ"ל).

4) מרום נווה חולון, דירות החל מ-2.2M ש"ח.

להביא מקרים הזויים מאזור ת"א, ר"ג וגבעתיים זה מאוד קל. האזורים שציינתי היו עד לפני עשור אזורי "בריחה" לאנשים שרוצים להשאר באזור המרכז אבל לא יכולים להרשות לעצמם (כי הדירות באזורים האלה היו בערך חצי מהמחיר בת"א). כיום ההפרשים כמעט ולא קיימים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שוק חופשי ולכן זה ממש לא אשמת אף אחד מהצדדים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...