Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אם כבר שינוי כיוון, מה אתם אומרים על אימפרזה 2.0 160 כוח גמלים? הבנתי שזה רכב נוח עם מנוע מרגש ואמין.

השאלה מה תצרוכת הדלק שלו ובכמה הבדל זה ממשפחתית 1.6 נורמטיבית כדוגמת צמד הצרפתיות.

פורסם

לוי בנסועה שלך.

לצורך העניין האימפרזה שותה ב-15% יותר דלק מרנו מגאן כלשניהם נפח של 1600.

אגב (אני יודע שירדת מהצרפתיות מסיבה לא ברורה אבל נניח) - תסביר לי מדוע פסלת 3 שנות אחריות על הרנו? בתקציב הזה אתה מקבל רכב יחדסית חדש עם אחריות וראש שקט?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
לוי בנסועה שלך.

לצורך העניין האימפרזה שותה ב-15% יותר דלק מרנו מגאן כלשניהם נפח של 1600.

אגב (אני יודע שירדת מהצרפתיות מסיבה לא ברורה אבל נניח) - תסביר לי מדוע פסלת 3 שנות אחריות על הרנו? בתקציב הזה אתה מקבל רכב יחדסית חדש עם אחריות וראש שקט?

לא פסלתי עדיין, אני בודק את כל התמונה לפני שאני מחליט. לגבי האחריות, על מה זה בדיוק? והאם במידה וקורה משהו, זאת פרוצדורה ובירוקרטיה מעצבנת עד שאתה מקבל את מה שכתוב על הנייר?

וללא קשר לרגע, מה ההבדלים בין המגאן ביזנס לסטנדרטי?(במחיר ראיתי שיש הבדל של כמה אלפים)

פורסם

ממש נהייתי איש מכירות של קרסו :wink: אני רוצה אחוזים!

האחריות שנה ראשונה על כל הרכב למעט בלאי טבעי (בגדול - תקלות חשמל, גיר ומנוע).

שנה שניה ושלישית על מנוע וגיר.

לאחר מכן אפשר להחזיר את הרכב במחיר מחירון - %? תלוי במחיר הקניה.

אין עיגול פינות כי בזמן הרכישה אתה מקבל חוברת אחריות מ-פ-ו-ר-ט-ת על כל הרכיבים שבאחריות ועל אלו שלא כדי שלא תגיד "לא אמרו לי".

לגבי בירוקרטיה ופרוצדורה, ממש לא - מנסיון שלאחר קניה, היתה לי בעיה בכסא, בלי יותר מדי קשקושים הפנו אותי לפחחות ותיקנו.

עוד דוגמא: במסגרת ישור הקו שלאחר הקניה, היתה לי בעיה בנורה האחורית. בלי יותר מדי בירוקרטיה, פניתי למוסך מרכזי וכבר חיכה לי שם נציג. 3-4 שעות והייתי בחוץ כולל שכפול מפתח.

הדבר היחידי שמציק זאת האדישות של המוסכניקים עצמם כי הם עובדים בצורה טורית: אחד מעלה את הרכב, אחד מפרק, אחד מרכיב ואחד מאשר. הייתי יכול לצאת תוך שעה - שעתיים אבל זה בקטנה.

קרסו טרייד אין שדרגו את מירב דגמי הביזנס שזה אומר, חלונות חשמל אחוריים ומראות צד מתכווננות שאלו 2 הדברים שהכי חסרים בדגם ביזנס.

כמובן שהדגמים היותר מפוארים יש בקרות אקלים ועוד כל מני קשקושים אך היות ומדובר ברכב צרפתי - חסכו לך כאב ראש!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
יש לי איזה אנטי למאזדה(ובעיקר למיינסטרים:-)). היא גם משמעותית יקרה יותר, ביחס למחיר-שנתון של הצרפתיות.

הפוקוס החדשה משעממת ויפנית באופיה(הקודמת עד 2005, היתה הרבה יותר טובה)

אבל אהבתי את הגישה לשינוי כיוון.

חבל שהצרפתים מקבוצת סיטרואן-פיז'ו, לא המשיכו בקו של הנאה מנהיגה. בין התחומים הבודדים שהיו יחודיים רק להם בדורות הקודמים של הרכבים שלהם. מה הקטע שעכשיו הם עושים מכוניות כמו כולם?

לפעמים משעמם זה טוב. אולי שגרה של התנע- סע- חנה - לך לעבודה/ סידורים /קניות - התנע - סע- חזור הביתה בשלום,

עדיפה על ,התנע - בדוק נורית בלוח שעונים - קבע תור במוסך, לך לעבודה....וכן הלאה.

אני מתנייד כבר מס' שנים ב308. הראשונה היא דווקא בסדר (פה ושם כמה תקלות, שסתומים בגיר בקצת פחות מ50 אלף ק"מ).

הנוכחית דואגת לפנק אותי באיזה צפצוף על תקלה לפחות פעם בחודש בממוצע.

לא יודע לגבי מגאן ואם ניתן להשליך מה308 עליה או להיפך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

[לכל המקטרגים קבלו תשובה מאיש מקצוע:זה נכון שהרנו סובלת משם רע בשוק מסיבות כאלו ואחרות אבל(ואני לא נכנס להשוואה בינה לבין הסיטרואן)תראו לי רכב שאינו סובל ממחלות ילדות

מזדה 3 לא סוחב צפוף וזולל ערימות של דלק

סובארו אימפרזה צפוף מאוד לא סוחב בכלל לא נוח מרעיש וזולל המון דלק

טויוטה קורולה לא בטיחותית מבחינת תאונות וסובל מריקולים של החברה מדי שנתיים

מיצובישי לנסר צפופה וזללנית

הונדה סיוויק עלויות טיפולים גבוהות

ותקצר היריעה אני סתם נתתי דוגמאות לכך שאין רכב מושלם ואין רכב ללא תקלות וקלקולים ואין זה נכון שיש כל שני וחמישי תקלה יש להם(רנו)מעט בעיות חשמל כגון כויילים סיניים שהוחלפו ב2008 ולדגמים הישנים אם הולך מחליפים בעלות קטנה ופותרים את הבעיה לכמה שנים

חיישן בגיר שניקרא סולנוייד שאחראי על החלפת ההילוכים שעלותו כ 400 שח ומתקלקל פעם ב5 שנים-לא כזה נורא והאמת יש לי המון לכתוב על כל רכב אבל אני חושב שאת המסר העברתי

פורסם

בתור אחד שנהג כשנה על המגאן 2 ובעבר היתה לי מגאן דור 1,

המגאן 2 ענקית ומרווחת מבפנים ומבחוץ,

הרבה דברים מעניינים יש בפנים כגון נעילת דלתות עם תחילת נסיעה,חיישני גשם ואור ועוד ועוד.

אבל הרכב בקושי זז לי והשילוב של המצערת החשמלית עם הגיר "שלומד אותך" או יותר נכון מתסכל לך את הנשמה.

בהזדמנות הראשונה שהיתה לי החלפתי את המגאן 2 לפוקוס.

לגבי שילדה אני ממש לא מבין איך החברים ברנו התדרדרו מהמגאן 1 שהיתה יחסית מהירה וגם נוחה לרכב עם הגה חשמלי ושילדה רכה מדי שקצת מפחידה אותך להיכנס לסיבוב או שינויי כיוון מהירים.

בעיות לא היו לי עם המגאן 2 וחוץ מהגיר המעצבן מאוד הכל היה סבבה.

ה C4 הרגישה לי טיפונת יותר מהירה בהשוואה למגאן אבל גם היא התקדמה די באיזי בלי פלפל באגזוז .

מבין ה2 אני הייתי ממליץ לך לא לקחת את המגאן.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...