Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביום שישי האחרון רכשתי רכב יד שנייה.

לרכב עוד לא עשיתי בדיקה מכיוון שסיכמתי עם הסוחר שאני יעשה בדיקה בעוד כמה ימים.

את הרכב רכשתי במימון ישיר אך עוד לא העברנו בעלות מכיוון ששבת הייתה בפתח אך חשוב לציין

כי חתמתי על מסמכים של מימון ישיר.

האם ניתן לבטל את העיסקה?!אפשר להעזר בחוק גילוי נאות למרות שעוד לא הועברה בעלות?!

פורסם

מה כתוב בזיכרון הדברים לגבי ביטול העיסקה?

איזה מידע חדש גורם לך לרצות לבטל את העיסקה. חוק גילוי נאות תקף אם נמסר לך מידע מטעה או הוסתר ממך מידע מהותי

פורסם

האמת זה יישמע מטופש אבל אין לי מושג מה רשום בענין ביטול העסקה,אם זה יכול לעזור המימון הוא דרך 5555.

כשהלכתי לרכוש את הרכב הלכתי עם ידע בסיס בלבד שזו טעות מטורפת,הבנתי לאחר שרכשתי את הרכב שהוא שותה דלק

בצורה משמעותית שאינה יכולה לעמוד בקריטריונים שלי.

פורסם

לא קיבלתי העתק של חוזה או זכרון דברים,הדבר היחיד שקיבלתי הוא קבלה על סך 1000 ש''ח ששילמתי באשראי

פורסם

החוק מאפשר לך לבטל עיסקה. אבל אתה עלול להיות מחוייב בסכום מסויים. עשה חיפוש באינטרנט בנושא " חוק ביטול עיסקה".

בגלל חוסר נסיונך כדאי שתיעזר באדם מנוסה בפנייתך לסוחר לשם ביטול העיסקה. לפי החוק אתה לא צריך לנמק מדוע אתה רוצה לבטל. אם הסיבה היא רק צריכת הדלק של הרכב , אולי יציעו לך רכב אחר מתאים יותר.

פורסם

יש בחוק הסתייגות לגבי רכישת רכב חדש. לא מכיר מניעה לביטול עסקה אם לא בוצעה עדיין העברת בעלות. זה לא אומר שאתה לא עלול לאבד את המקדמה. צריך לזראות את ההסכם עליו ככל הנראה חתמת.

• תוכן חדש...