Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום למוסך את הרכב, רנו קנגו 2006 אוטומטית, רק כדי לפתור כמה בעיות קטנות - חגורת בטיחות לא תקינה, אור פנימי, מתג חלון שלא פעל, וניתוק הקודנית (כי הרכב הניע גם בלי קוד, ויש לו מפתח חשמלי אז אמרו לי שלא ממש צריך קודנית).

כל הבעיות טופלו בהצלחה, פרט למנורה, שטופלה בהצלחה חלקית. כשהמוסכניק (חשמלאי רכב) שם נורה הפיוז מיד נשרף. הוא בדק וראה שהוציאו את הפיוז של הנורה הקודמת, כי הוא קיצר.

הוא סידר שהמנורה תאיר, אבל אמר שזה פתרון חלקי.

כשעזבתי אותו הכל פעל, נסעתי כמה מאות מטרים וחניתי, רציתי לנעול את הרכב, הוא לא ננעל, לא הגיב למפתח.

ניסיתי להניע, ולא הצלחתי.

היה גם קצת ריח שרוף באוטו.

התקשרתי למוסכניק, שהגיע מיד, בדק, ומצא שנשרף המחשב - BCM - שאחראי על המפתחות, המגבים, המנורות ועוד.

לדבריו היה קצר ישן, שלא טיפלו בו. וכשנגענו במנורה זה המשיך.

הוא אומר שמזל שזה קרה אצלו ולא בנסיעה, ושצריך להחליף את המחשב הזה.

לטענתו הבעלים או המוסך הקודמים ידעו על הבעיה ולא דיווחו לי עליה.

אני יודעת שהרכב טופל באופן סדיר במוסך רציני בחיפה (מומלץ מידרג). קניתי אותו לפני חודשיים וחצי בערך, ממשפחה.

כשבוע לאחר הקניה היתה בעיה של הנעה, והוחלפו המעגלים החשמליים של המפתחות (המנעולן אמר, שהקודמים לפעמים מגיבים ולפעמים לא).

אחר כך שוב היתה בעיה (יותר מינורית) בהנעה, וזה נפתר כאשר שיחקתי קצת במוט ההילוכים (היה נראה שהוא על P, אבל הוא לא היה בדיוק במקום).

אחרי זה לא היתה שום בעיה ונסעתי המון במשך חודשיים והכל היה מעולה.

עד שהגענו למנורה הזאת.

מסקרן אותי מה באמת קרה כאן, אשמח לשמוע דעות מהמומחים.

פורסם

חבל על כל הקומבינות האלו ואני דיי מאמין שהחמשלי גרם לך לנזק

עכשיו נשאר לדבר ללמפה ואולי לצמצם נזקים אם תקחי את הרכב למוסך שמבין משהו במערכות החשמל של הרכב הזה

פורסם
מסקרן אותי מה באמת קרה כאן, אשמח לשמוע דעות מהמומחים.

טלאי ע"ג טלאי שאופייני לחאפריות הישראלית בהתקנת קודנים וכול שטויות המיגון שדורשות חברות הביטוח.

כנראה שגם החשמלאי שלך נמצא באותה קטגוריה

רענן

פורסם

לדעתי חשמלאי חאפר! יכול להיות שהחשמלאי ניסה להיות חכם יותר מהיצרן ושם פיוז עם אמפר גבוה יותר וזה מה שגרם לבעיה שיש עכשיו, תמיד בעל ״מקצוע״ יספר סיפורים שהייתה בעיה ובניסיון התיקון פרצה התקלה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לדבריו היה קצר ישן, שלא טיפלו בו. וכשנגענו במנורה זה המשיך.

הוא צריך להעביר קורסים בחרטטנות מקצועית...

סיכוי גבוהה 99% שהוא יוצר הנזק, הדבר הכי חכם זה פשוט לא לחזור אליו, כי הנזק יכול לגדול בהרבה.

פורסם

אז מה אתם אומרים בעצם? כל בעיה חשמלית לקחת רק למוסך מורשה רנו? אפילו אם מדובר במנורה פנימית?

ולמה בעצם הוציאו את הפיוז של המנורה הזאת מלכתחילה? אין לזה משמעות?

פורסם
אז מה אתם אומרים בעצם? כל בעיה חשמלית לקחת רק למוסך מורשה רנו? אפילו אם מדובר במנורה פנימית?

ולמה בעצם הוציאו את הפיוז של המנורה הזאת מלכתחילה? אין לזה משמעות?

כנראה שאת לא מבינה רמזים ...

החשמלאי שהיית אצלו אתמול קימבן לך תקלה גדולה.

אבל האשמה מתחילה בחשמלאי העבר שזיהה תקלה "ועקף" אותה "ביצרתיות" של הסרת פיוז.

בקיצור, את צריכה חשמלאי רציני שיש ברשותו סכמות מלאות של מע' החשמל.

בהצלחה

רענן

פורסם

היחידה הזאת נקראת UCH ולא BCM, לטפל ברכבי רנו לא צריך להיות מדען טילים אבל צריך להיות בעל מקצוע ולדעת מה אתה עושה. ולא לעבוד בניסוי וטעיה.

פורסם

שלום

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

לא ציינת אם המוסך אליו פנית היה מורשה שלנו.

אם כן , אשמח אם תכתבי לי ל [email protected] כדי שאוכל לבדוק את השתלשלות העניינים ולהבין מה בדיוק קרה.

במידה שלא , אני מסכים עם עמיתי שענו שצריך לטפל בדברים ביסודיות וממליץ לך להיכנס לאחד ממרכזנו המורשים להם יש את כל הציוד והידע הנדרשים.

בחיפה יש לנו את מרכז השרות האזורי שלנו בשדרות ההסתדרות ומרכז שירות תלפיות באיזור צומת הצ'ק פוסט ( לכיוון נשר...)

בברכה ,

• תוכן חדש...