Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני רוצה להרכיב ונטה למקלחת.

הבעיה- וונטה תעבוד כל עוד האור דולק, ואני אוהב שהמקלחת מלאה אדים וחמה, לכן אני לא רוצה שהוונטה תעבוד בזמן שאני מתקלח אלא רק מתי שאני יוצא אני רוצה שהיא תעבוד.

חשבתי על פיתרון ואני צריך את עזרתכם על מנת לדעת אם זה יעבוד.

אני אשתמש בוונטה עם טיימר מובנה ל15 דק'.

אני מחבר לוונטה זרם קבוע, וב2 חוטים שאמורים ללכת למנורה אני מעביר בעצם למפסק כמו של חדר מדרגות, שלחיצה עליו ושיחרור תדליק את הוונטה ובעצם מרגע שעזבתי את המתג הוונטה תעבוד את ה15 דק' שמובנות בתוך הטיימר של הוונטה על חשבון הזרם הקבוע.

האם מה שאני רוצה לעשות אפשרי? או שזה לא יעבוד?

האם 15 דק' יספיקו לוונטה לרוקן את האדים ממקלחת בגודל 1.5 על 1.8?

איזה גודל וונטה אני צריך?

תודה רבה!

קובי

פורסם

יעבוד כמו גדול. עשיתי את זה בדיוק לתאורה במזדרון של הכניסה לביתי.

כשהייתי חוזר בחורף, היה חושך, ולא היה לי עצבים לחזור חזרה כל פעם לכבות את האור במזדרון... אז נעזרתי באבי (חשמלאי מוסמך) וביקשתי שיארגן לי מפסק של חדר מדרגות למנורה. עכשיו המנורה דולקת לכמה דקות כל פעם וזהו, עם אפשרות להפעלה קבועה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבא שלך חיבר טיימר חדר מדרגות, במצב כזה אין לי ספק שזה יעבוד ואני אפילו לא אצטרך וונטה עם טיימר מובנה אלא יוכל להסתפק בוונטה פשוטה.

מה שאני עושה זה מנסה לחסוך את הטיימר של החדר מדרגות(שגם ככה מכוון רק לכמה דק') על מנת שהוונטה תעבוד.

נכון זה עובד על אותו העיקרון אבל אני רוצה לוודא תקינות שזה יעבוד לפני שאני הולך לקנות וונטה ואת שאר הדברים.

עוד דעות?

קובי

פורסם

לדעתי וונטה 4"

אבל תן יותר פרטים : הוונטה מושכת מתוך החדר ישירות אל החוץ ? יש לך כבר חור ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אצלי בחדר האמבטיה יש וונטה 6" והיא עושה עבודה מעולה (אתה יכול לחרבן חופשי ו-2 דקות אחרי שיצאת כבר לא ישארו שרידי ריח אפילו ! :-D :-D )

אני לא יודע אם הספק של וונטה קטנה (4") הוא מספיק יעיל למקלחת (זה עדיף לחדר שירותים קטן), לכן בכלל שהמחיר לא קטסטרופה, כדאי ללכת על הגדולה יותר (הרגילה, ללא הטיימר, אמורה לעלות כ 130 ש"ח. זאת עם הטיימר הפנימי עולה משמעותית יותר - בערך 100 שח יותר !).

בהצלחה אבאל'ה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה.

הוונטה מוציאה ישר החוצה, עוד לא חצבתי בקיר עדיין.

איציק הבעיה היא שאני לא רוצה שהוונטה תעבוד כל הזמן, אני רוצה שאני ילחץ על כפתור היא תעבוד רבע שעה ותפסיק.

יש רעיונות? או האם הרעיון שלי אפשרי?

קובי

פורסם

הרעיון טוב, רק צריך לדאוג לחיווט ובשביל האותנתיות להוסיף לחצן עם אור אדום של חדר מדרגות :D

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוגע לזמן העבודה - יש טיימרים לחדרי מדרגות שמתאימים בדיוק לעניין הזה.

בקישור הזה יש טיימר מתכוונן בין 30 שניות ל 20 דקות, נראה לי שזה יעשה את העבודה. 109 ש"ח והוא שלך.

http://www.amperel.co.il/products/154495

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...