Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי סוזוקי סוויפט 2010 1.5 ורציתי לדעת אם יש אפשרות שבמוסך יכולים לבדוק את נושא הזחילה של הרכב כאשר אני בהילוך קדמי ואני עוזב את הברקס , וגם כמובן זחילה עם ברקס ( כמובן שאני מרפה טיפה מהדוושה אבל עדיין היא לחוצה) . וגם בנוגע להילוך אחורי REVERSE שאני נמצא בחנייה מישורית בלי שום שיפוע קורה לפעמים מצב שהוא לא זוחל אחורה ואני מרבה להשתמש בלחיצות גז קטנות כדי שהרכב יזוז , כאילו אני מרגיש שהרכב כבד ועושה טובה שהוא זז בלי שאני אתן גז .

האם נתקלתם בבעיה כזאת ? מה עושים ? ואיפה אפשר לטפל בה ?!

בברכה :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אפרופר לחץ אוויר בגלגלים שכחתי לציין גם שהיום בדיוק מילאתי אוויר בכל הגלגלים כמובן בלחץ אוויר המתאים.

לגבי אחד הבלמים ש"יכול להיות שתקוע" אין לי מושג ושמע יכול להיות שאתה צודק .

אגב הבלמים בסוזוקי סוויפט שלי זה מקדימה הם דיסקים , מאחורה הם תופים "דראמים"

אם למישהו יש מושג אשמח לתשובה בהקדם !

פורסם

התנועה ללא גז היא תופעה נילוות לטורק.

בעליה לא אמורה להיות תנועה, אפילו הידרדרות.

ממליץ לבדוק (כשאתה מרגיש שיש בעיה), במצב N שאפשר לדחוף הרכב בכוח סביר (שיהיה בעל רשיון נהיגה במושב הנהג).

במידה והרכב מרגיש כבד מאוד, צריך לבדוק בלמים (בעיקר תנועה חלקה של הכבלים של בלם היד).

רענן

פורסם

בעלייה האוטו באמת עומד וככה צריך שיהיה באוטומט , אבל למה לעזאזל קשה לסוזוקי סוויפט 2010 שלי לזחול כאשר אני עוזב את הברקס שזה משולב לD וגם כשאני טיפה עוזב את הברקס הוא בקושי זוחל כנ''ל לגבי רברסים ...

?!?!

פורסם

במגרש ריק או בכביש נטוש שבו לא קיימת סכנה לך או לזולת האץ למהירות כ-40 קמ"ש ובלום בחריפות. אם הרכב מושך או נוטה לאחד הצדדים, זהו סממן של בלם תפוס וזה גם יכול להסביר את התופעה שאתה מתאר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...