Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרויקט ראשון שאני מעלה לכאן, נקווה שהכול ילך טוב!

בשבועות האחרונים אספתי המון מידעף ידע וכלים כדי להתחיל את הפרויקט ברכב החדש, הוא נקנה בזול, מאוד אפילו רק בגלל שהרכב מעשן, ושורף שמן.

לפני שאני פותח תמנוע ויושב בבית שבוע בכיף על שיפוצים, אני רוצה להתייעץ מעט עד כמה מקיף השיפוץ יהיה,

הרכב מעשן רק בטורים גבוהים (כשמפלס השמן במנוע תקין) , ואם הוא במינימום גם בסרק יש עישון,

בביטול צינורית נשם וחיבורה לפילטר נפרד, האוטו הפסיק לעשון מעט, והוא מעשן וזורק שמן דרך הצינורית נשם (מה שמלכלך את הבית מצערת נורא)

בוצעה בדיקת קומפרסיה ב 4 הצילינדרים, ארבעתם נתנו תוצאה עוקבת, לכן האטם ראש כנראה תקין,

s3cwg1.jpg

בדיקה יבשה:לאחר 4 סיבובי סטרטר בערך, הושג לחץ 150 PSI בכל צילינדר , ככעבור 4 נוספים - 180 PSI

dff7t3.jpg

בדיקה רטובה: מעט שמן לצילינדר, ומצערת פתוחה לגמריי , 4 סיבובי סטרטר - 165 PSI וכעבור עוד כמה נוספים הושג לחץ של 200 PSI

בספר השירות רשום שפג'ו לא ציינו לחץ קומפרסיה תקין, אבל לחץ מתחת ל 170 כבר לא תקין.

פתחתי מכסה שסתומים והנה המראה, נקי יחסית, הראש שופץ לפני שנה:

lv6m9.jpg

שמתי פלאגים חדשים וכעבור 400 ק"מ ניתן לראות סימני התפחמות עליהם :

nb2ckz.jpg

המנוע זולל ליטר , או טיפה פחות ל 400-500 ק"מ, החשד שלי הינו רינגים, האם אני צודק? , בכל מקרה גומיות שסתומים וגומיות מובילים כנראה יוחלפו גם ככה מכיוון שאני מוריד ראש עבור פורטינג.

- אני לא עובד במוסך או עבדתי אי פעם, כל הידע צברתי מהאינטרנט ומעבודה שוטפת על הרכב הקודם שלי, סוזוקי בלנו, שנוסעת מעולה!

פורסם

כל הכבוד ובהצלחה.

תבצע את בדיקת הלחץ על מנוע חם ולכל הצילינדרים עד שהלחץ מתקבע ותרשום פה את הנתונים.

ממליץ לבצע גם בדיקת לחץ הפוך.

פורסם

הבדיקה בוצעה על מנוע חם, וכיצד אני מבצע בדיקת לחץ הפוך ומה אני מודד?

לחבר קומפרסור עם לחץ אוויר דרך הפלאג ולוודא שהלחץ נשאר קבוע?

פורסם

יש שעון בריחת לחץ (באחוזים), צד אחד לקומפרסור צד שני להבריג לצילינדר כשהבוכנה בנמ"ע בסוף דחיסה תחילת עבודה.

תשמע אם יש רעשים: באגזוז, פתח מילוי שמן, מכסה רדיאטור (בועות), צנרת יניקת אוויר וע"י כך תוכל לאבחן במידה כלשהי את מצב המנוע.

אל תשכח להכניס להילוך ולהרים בלם יד.

פורסם

תודה על התגובות המהירות חגי, עברתי על השרשור שלך לגבי הרנו, כל הכבוד, הלוואי עליי להגיע לרמה שכזו!

אני אקפוץ מחר לחנות אספקת כלים טכניים ואברר לגביי השעון.

לגביי הנמ"ע, כשהסימון בקרנק מתיישב עם הסימוןם בבלוק אז בוכנות 1 ו 4 בנמ"ע, וסיבוב של 180 מעלות של הקראנק ימקם לי את בוכנות 2-3 בנקודה שאני צריך?

• תוכן חדש...