Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה לי Audi S3 אומנם לא סטנדרתית אבל לא נתנה סיכוי לZ370 מבחינת כוח

שהתנהגות כביש הרבה יותר טובה ב Z370=

לגבי החלק הראשון (כח) - בהחלט הגיוני שעם כל הסטייג'ים של הוואגיות הרכב מספק כח יותר מ- Z.

לגבי התנהגות כביש "הרבה יותר טובה" - אם התכוונת שבאאודי הייתה טובה יותר - מסופקני אם זה בכלל אפשרי. בגלל סוג ההנעה, ההיגוי, חלוקת המשקל וכיוצ"ב...

---

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן ההתרשמות של מהנהיגה ב 328 היא בארץ, הרכב הרגיש לי מאד נמרץ ( יחסית לאינסיגניה opc) אחיזת הכביש מאד גבוהה וההגה נותן פידבק טוב אבל. אל תצפה להתנהגות כמו של הניסן, מה שאותי איכזב היה הצליל של המנוע והעדר ריפודי עור נורמליים. אני מתאר לעצמי שהסאונד שה 335 מספקת יהיה בהחלט מרהיב יותר, מה גם שלמיטב הבנתי את ה 335 מקבלים עם ריפודי עור ולא עם הריפודי פלסטיק.  

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מתנצל מראש אם אני חוזר על משהו שכבר הציעו לך, פשוט התעצלתי לקרוא את כל השרשור. או שתסיע אותו במונית בבקרים או שתחליף לאינפינטי סדאן. קצת פחות מרגשת מה-Z שלך אבל עדין יודעת לתת טוב למי שיודע לקחת.

פורסם

זה שהבחור בסוכנות BMW לא ידע להגיד לך הרבה על ה-135 מוריד אותך מהעסקה? לפי דעתי מדובר ברכב מדהים, לא פחות מזה. חזקה יותר מהרכב שלך ואני מאמין שלא תתאכזב גם בפניות (לא, אין לי אחת אבל לחבר יש). לא הייתי מבטל את האופציה הזאת, ממש לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה שהבחור בסוכנות BMW לא ידע להגיד לך הרבה על ה-135 מוריד אותך מהעסקה? לפי דעתי מדובר ברכב מדהים, לא פחות מזה. חזקה יותר מהרכב שלך ואני מאמין שלא תתאכזב גם בפניות (לא, אין לי אחת אבל לחבר יש). לא הייתי מבטל את האופציה הזאת, ממש לא.

ברור שלא פוסלים רכב בגלל איש מכירות בינוני.

ה- 135 כרגע מתנדנדת בעיקר בכלל המראה של הרכב (לא יפה, בטח לא ב- 5 דלתות). אבל לא רק. המרווח הפנימי לא ממש גדול (אבל מספיק בשביל כסא תינוק, זה כן).

אכב, ה- 135M לא חזקה מה- Z אלא חלשה יותר (320 כ"ס לעומת 330/328 כ"ס). המומנט גבוה יותר.

מינוס משמעותי - דיפרנציאל מוגבל החלקה.

---

פורסם

את זה אפשר לשנות בלי יותר מידי בעיות וגם לא בעלות מטורפת. ל-M יש דיפרציאל מוגבל לא? זה רק עניין של החלפה.

The sole available transmission is a six-speed manual gearbox with an M gearshift knob, a 3.15:1 final drive ratio and a limited slip differential.

הממ, ההילוך הסופי שונה (אני מניח כי לא רשום מה הוא בגרסה הרגילה). זה עלול להיות בעייתי, תלוי אם אפשר לכייל את הספידו תוכנתית או שצריך פיזית לשנות גלגל שינים בגיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

סליחה שלא קראתי את כל השרשור, בכל אופן ה-2 שקלים שלי:

בדוק באתר ניסן העולמי לגבי מושב בטיחות ייעודי לרכב, יש יצרניות שמוכרות מושבי בטיחות מותאמים לרכבים שלהם שבעת חיבורם מנתקים כריות אויר מסוכנות.

אני יודע שלמרצדס וב.מ.וו יש את זה, לא יודע לגבי ניסן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

להחליף נראה לי קצת דבילי.

לדעתי אם רשום שהיא צריכה להתנתק אז היא צריכה להתנתק.

או שאין להם מושג איך עושים את זה או שידאגו שהיא תתנתק גם אם הרכב לא מגיע עם אפשרות כזו (מוזר).

ואם כבר להחליף רכב אז עדיף להתקדם ל-AMG או M3 או אפילו CTS-V שאולי תאהב והיא בתקציב שלך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כאופציה ראשונה, הייתי מתעקש עם היבואן.

האין-פתרון שלהם לא סביר.

יותר זול לדפוק על שולחנות מלקנות רכב.

בשלב שני, הייתי פונה לאינפיניטי העולמית וחופר קצת בפורומים למציאת פתרון.

בכל מקרה, לא חושב שרכב שלישי יותר זול ממונית.

לגבי החלפת ה-Z, אני חושב שהאופציות הן מכוניות די שונות. יש משהו ברוטלי ולא אפוי לגמרי ב-Z. קצת ממכונית השרירים האמריקאית. אני חושב שזה הקסם שלה ולא בטוח שתמצא משהו דומה ב-BMW.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:-Dמשהו מאוד שונה אבל מאד מהנה(טיפה בעייתי בקטע של הפניות), קאדילק CTS-V , סדאן 4 דלתות, 556 כ"ס ,הנעה אחורית,אני מדבר על יד שנייה כמובן (ואני יודע שנדיר לימצוא) ,כמובן שיש את האופציה ליבוא אישי ולא רק של הרכב הזה .

http://www.cadillac.com/cts-v-luxury-sedan.html

http://motors.shop.ebay.com/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=2&_nkw=cadillac%20cts%20v&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p4506.c0.m282

פורסם

אתה מבין שהלבנה הייתה רכב נסיעות מבחן שלהם.

לא הייתי נוגע בה גם לא ב-200K.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

באמת ראיתי כמה פעמים בשכונה בה יש עסק של חבר בנתניה (לייד תיווך), ניסאן 370Z עם סלקל מקדימה, מעניין אם זו אותה המכונית. חייב לציין שחבר אחר שהייתה לו את אותה הבעיה עם פאסאט ישנה פשוט ניגש לחשמלאי שהלך לפיוז של המנגנון שעל הכרית של הנוסע שמתחת לתא הכפפות וניתק אותו. כמובן שמייד נדלקה נורת תקלה בכרית אוויר שאשררה את זה.

אולי שווה לנסות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חלשה יותר מהניסאן - "רק" 306 כ"ס

אבל - זו בהחלט האפשרות הקרובה ביותר ל M3.

די בקלות מביאים 335 למצב שהיא עומדת או כמעט עומדת עם M3, יש לי כמה חברים עם כאלה, זה רכב לא פראייר בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...