Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט זוכר. היו לי 2 אלפות כאלו ולזמנן הן היו פשוט נפלאות. בייחוד ה-2.5 ליטר הידנית.

ברור לי שלעבור מניסאן Z לאינפיניטי G זה לשנות דיסק (או מה שזה לא יהיה היום), אבל בסופו של דבר אלמנט ההנאה נשאר, גם אם במנות פחותות. בתמורה מקבלים דברים אחרים.

בהצלחה עם הנסיון לאתר בימר או מרק - כידוע לך אנו חיים בגרמניה פינת שווייץ וה-AMG / M נפוצות כאן כמו למשל מאזדה 3 מליסינג בלבנט... :)

אגב - אני מגיע די הרבה ליהוד (משפחתה של אשתי מביאליסטוק). אם תרצה סיבוב - בשמחה. כל זה בהנחה שלא נגיע עם הטיגואן, אבל אני בטוח שגם עליו תשמח לנהוג עם 270 כ"ס ובעיטת-טורבו נחמדה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזכרת את ה135 m

הייתי מנסה לחשוב שוב על הכיוון הזה.

מנוע חזק וזמין עם פוטנציאל גדול לשיפור עתידי.

אפשר להשיג ב5 דלתות

הנעה אחורית, לא מוצלחת במיוחד יחסית לרכב מהוקצע, אבל החלפה של הדיפרציאל במוגבל החלקה יעשה את העבודה.

היא לא קטנה אבל ממש לא ענקית.

התיבה האוטומטית ממש מוצלחת! עם 8 הילוכים אפשר לשייט ב250 על 4000 סל"ד.

בהצלחה!

ותעדכן

They are trying to ban me...

פורסם

נטרול כרית האויר של הנוסע היא פעולה פשוטה, זה מה שאני הייתי עושה.

בטח אתה נוהג ברכב לבדך, כך שהייתי משאיר את כרית הנוסע מנותקת קבוע.

בדוק עם קרסו, בטוח ישנה דרך פשוטה לנטרול כרית האויר ונגמר הסיפור, אגב לא רואה את ההיגיון לקנות רכב ישן שהוא בטוח הרבה פחות מהרכב שלך ואיתו להסיע את בנך.

פורסם

חבוב, שווה לפנות לשרות לקוחות או אפילו לאיים בתביעה על נושא ההטעייה של ספר הרכב.

שורה תחתונה, שווה להתעקש שהיבואן יחליף מה שצריך ברכב כדי שביטול כרית אויר בצד הנוסע יעבוד.

במקביל כדאי לבדוק בפורומים בחול אילו מחשבי כרית אויר או אלקטרוניקה צריכים להחליף כדי שהפונקציה תעבוד.

במקביל נוסף, שווה לבדוק האם ישנה תקנה שמחייבת את היבואן בפונקציה הנ״ל, בדומה לתקנה עם הesp.

פורסם

אני לא מבין למה קפצת עד להחלפת רכב.

א. לא נראה לי הגיוני שרק בארץ לא ניתן לבטל זמנית את הכרית אוויר. יש פה טעות איפשהו.

ב. גם אם זה היה נכון מה מונע ממך לנתק אותה באופן קבוע. כשקניתי את ה-MX5 הכרית במושב נוסע היתה מנותקת (והייתי צריך להיגרר עד המוסך של היבואן בשביל חבר אותה מחדש). אגב, היום גיליתי כשניקיתי את הרכב שיש ISOFIX ב-NB, פשוט הזוי.

ג. מה מונע ממך מלהתקין את המושב בכיסא האחורי?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נסה לברר ב נ. איל ושות' מעבדה לרכב ממוחשב

הם מתמחים בפתרונות לבעיות בכריות אויר ומערכות מחשב ברכב .

אולי יוכלו לבצע ניטרול והפעלה במתג הוספה למערכת .

http://www.vehicle-lab.net/airbags_heb.html

http://www.vehicle-lab.net/

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נבדק.

הרכב יד 5 (בניגוד לפרסום). נמצא כרגע אצל סוחר רכב. מצבו סביר (לא הכי שמור שיש)

בכל מקרה, אני לא קונה C63 מסוחר. לא משנה מה.

כרגע זו היחידה שמוצעת למכירה כמשומשת בישראל.

---

פורסם
מה עם 335 חדשה מהחברה?

זו בהחלט אפשרות.

יחד עם זאת:

מחיר גבוה

משקל גבוה מאוד (כמעט 1700 ק"ג !!!) - (220 ק"ג כבדה מה- Z)

חלשה יותר מהניסאן - "רק" 306 כ"ס

אבל - זו בהחלט האפשרות הקרובה ביותר ל M3.

---

פורסם

בכל מקרה, אני לא קונה C63 מסוחר. לא משנה מה.

הבנתי, מסכים ב 100%

כמאת ואין פה רכבים "נורמלים" בארץ, מאוד חבל

כולם MAZDA MAZDA!

מחיר גבוה

משקל גבוה מאוד (כמעט 1700 ק"ג !!!) - (220 ק"ג כבדה מה- Z)

חלשה יותר מהניסאן - "רק" 306 כ"ס

אתה בטוח ש1700 ק"ג? נשמע לי הרבה מאוד...

בכל עופן גם אם היא שוכלת 1700 לא הייתי מודאג מזה שהיא חלשה יותר, היא תרגיש לך יותר חזקה. (מנוע טורבו)

חוץ מזה תמיד אפשר לשים צ'יפ וזה כבר יבאי אותה לאזור ה 360-380

הייתה לי Audi S3 אומנם לא סטנדרתית אבל לא נתנה סיכוי לZ370 מבחינת כוח

שהתנהגות כביש הרבה יותר טובה ב Z370

לפי דעתי BMW זה אופציה מעולה

רק שלא הייתי ממליץ לקנות מחברה, אולי לחפש ביבוא אישי?

פורסם

אני חושב שהבימר תרגיש לא פחות חזקה מהניסן, ( נהגתי רק ב 328 ) הרכב מגיע עם גיר 8 הילוכים ומנוע טוין טורבו ככה שבמינמום השקעה תוכל להגדיל את ההספק, לגבי המחיר תאמין לי שאתה תסתדר איתם והמחיר שלה ירד ( מנסיון) 

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אני חושב שהבימר תרגיש לא פחות חזקה מהניסן, ( נהגתי רק ב 328 ) הרכב מגיע עם גיר 8 הילוכים ומנוע טוין טורבו ככה שבמינמום השקעה תוכל להגדיל את ההספק, לגבי המחיר תאמין לי שאתה תסתדר איתם והמחיר שלה ירד ( מנסיון)

עד עכשיו לא חשבתי לבדוק לעומק את ה- 335. אולי אעשה זאת בימים הקרובים.

עברתי בסוכנות BMW במסגר לפני שבועיים לברר על ה- 135M מחומשת דלתות.

הבחור שישבתי מולו ידע הרבה פחות ממני על הרכב, ואני יודע רק משיטוט קליל באינטרנט...כך ש...

בכל מקרה, אולי אעבור משם מחר ואברר לגבי 335.

אגב, ההתרשמות שלך מה- 328 היא מנסיעת מבחן בארץ ? יש בכלל סדרה 3 מנוע 3.0 לנסיעה ?

---

• תוכן חדש...