Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שירוקו 160 כ"ס ידנית עולה 166.

הולוסטר טורבו עולה 160, ציפיתי שתהיה אטרקטיבית יותר.

סוד כמוס,

אפשר להוציא את השירוקו 160, ב-160...

המחיר הזה מכניס אותה לקטגוריה צפופה. חובבי הפוזה יסתפקו באחת אטמוספרית. חובבי הספורטיביות יעדיפו כנראה משהו אחר.

+1, בדיוק התחושות שלי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תמחור של 153 אלף זה הגיוני לרכב מאובזר אבל רכב זהה רק טוב יותר ומאובזר באותה מידה ב-160 זה רע?

נכון, שאם היו מייבאים את הטורבו עם אבזור בסיסי ב-135 אז היא הייתה שווה הרבה יותר. אבל להגיד ש-160 אלף ש"ח זו חזירות... :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בדיוק את הוולו אפשר היום במבצע עד סוף השנה ב169000, המחירון הרגיל שלה היה סביב ה200.

בכל מקרה מפסיקים לייצר אותה ככה שהמחיר הולך לצנוח.

פורסם

סוד קסמה של הוולוסטר היה טמון במקדם פוזה גבוה מאוד במעט מאוד כסף.

הרכב הנ"ל רחוק מהסוד ממעל.

יונדאי היא עדיין לא שחקנית רצינית בנישת הספורט שהיא יכולה להרשות לעצמה רכב במחיר זהה למה שהמתחרות הוותיקות מציעות.

כנראה שהם לא מתכננים למכור יותר מדי מאלו והבסיס שלהם ימשיך להתבסס על הוולוסטר הרגילה.

צריך לומר את האמת, שוק הספורט לייט (אני כבר לא מדבר על ספורטיביות באמת) הוא מצומצם למדי. שירוקו כבשה את השוק הזה בזכות רכב חמוש במראה יוצא דופן והמכירות שלה עלו הרבה יותר מהרגע שהם הביאו את גירסאת ה122 כ"ס שנראית בדיוק אותו הדבר ועולה הרבה פחות.

יונדאי כבשה את השוק משירוקו בקלות עם רכב שנראה יוצא דופן במחיר חסר כל תחרות.

נראה שלשם בדיוק השוק הולך. רכבים עם מראה ומחיר ופחות יכלת. הם גילו שהנישה הזו יכולה לגדול בקלות עם הכלי הנכון. והכלי הנכון הוא לאו דווקא הכלי הנכון לנהיגה.

אז ממש לא מפליא אותי שכולמוביל מרשים לעצמם לדפוק תג מחיר יומרני שכזה. הם גם כך לא מתכוונים למכור ממנו יותר מדי, זה בעיקר תמחור תדמיתי.

פורסם
המחיר הזה מכניס אותה לקטגוריה צפופה. חובבי הפוזה יסתפקו באחת אטמוספרית. חובבי הספורטיביות יעדיפו כנראה משהו אחר.

בחיים לא קראתי משהו כל כך מדויק שרציתי לאמר :-D

שומאכר, אתה משוחד, וגם יוצר דיסוננס.

משכנתא זה קל

פורסם
בחיים לא קראתי משהו כל כך מדויק שרציתי לאמר :-D

שומאכר, אתה משוחד, וגם יוצר דיסוננס.

בוא תגיד לי למה. איוו אבארט אפשר למכור במחיר הזה אבל ולוסטר טורבו לא? תגיד לי למה לא? וכנ"ל מיטו, שירוקו, אסטרה גיטיסי וכו' וכו'...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^

לאילן יוחסין טוב יש שווי. פלצני, אבל שווי.

ליונדאי אין...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז אתה בעצם אומר שבגלל הסמל שלה לא כדאי לקנות אותה? נו באמת... אין לך תירוץ טוב יותר?

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, גם בגלל הסמל אבל לא רק.

הקוראניות עדיין צעצועיות יחסית לאירופאיות הותיקות.

עדיין מנסות לחקות את האירופאיות וכחיקוי הן פשוט לא יכולות לעלות כמותן.

עדיין נחותות מבחינה דינמית.

עדיין נחותות מבחינה טכנולוגית.

פורסם

שומאכר ידידי, אתה תמיד מגן על יונדאי בחירוף נפש, אין טעם,

כמו שיש כאלה שקונים רכב רק בגלל הסמל, תמיד יהיו כאלה שלא יקנו רכב בגלל הסמל.

אני לגמרי בעד הוולוסטר ובפרט גרסת הטורבו אבל מה לעשות שליונדאי אין עדיין שם דבר

בתחום מכוניות הספורט בארץ ועל מנת לדרוס רגל פנימה הם חייבים להוריד מחירים

ולו רק בשביל יתרון יחסי על המתחרות הוותיקות והמבוססות יותר בקרב חובבי הספורטיביות.

שוק המשפחתיות קל יותר משוק הספורטיביות וכנראה שהם עוד לא הפנימו את זה.

פורסם

KERIOS, אני ממש לא מגן בחירוף נפש. אני רוצה סיבות למה להעדיף איוו אבראט על הטורבו? בגלל העבר שלהן? בגלל שהאבארט מכונת נהיגה מדהימה והולוסטר סתם זבל קוריאני? אני שואל ברצינות, ועדיין אנשים כאן עם קיבעון של "יונדאי זה זבל כי זה יונדאי, ועדיין הרכבים שלהם לא מהנים כמו האירופאיות"... למרות שאני סבור ומרשה לעצמי להניח שכלל המגיבים כאן (כולל אותי) לא נהג על אחת. זה הכל.

אגב, אני לגמרי בעד להביא טורבו ברמת איבזור אינספייר שתעלה כ-140 אלף ש"ח, אבל ליבואן יש שיקולים שלו וכמובן הוא מעדיף ליצור הבדלה בין אטמוספרית לטורבו, לצערנו הרב (ואם אכן הייתה טורבו אינספייר כנראה שכבר הייתי בסוכנות ושלי הייתה למכירה\נמכרת).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...