Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206

a0r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת:

פג'ו 206 X-Line מודל 2005 אוטומט

יד ראשונה 80,000 ק"מ

טופל במוסך המרכזי של פג'ו

הבנאדם רוצה מחיר מחירון (מינוס מה שנצטרך לתקן אם נמצא משהו..)

הרבה אומרים לי להתרחק מפג'ו אוטומטית אבל יש לנו בבית פג'ו 206 שנת 2001 שבקושי ראתה מוסך (מצד שני גם לא נוסעים עליה הרבה)..

מה אתם אומרים?

תודה מראש

פורסם

נתונים טובים,קשה למצוא רכבים מהשנים שטופלו במוסך מורשה,לכן יש היטוריית טיפולים מלאה,הגיר לא נחשבים לשיא האמינות,אך בהחלט הייתי בודק רכב עם כאלה נתונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יד 1 ומטופל במוסך,

נשמע טוב מידי.

תבחן את התוצאה של הבדיקה במכון הטסטים שתבחר לך.

ברכב יש מחלות ידועות ובלאי קבוע שלא ניתן לעשות כלום בנידון.

אם התוצאות משביעות רצון והרג'קטים הם מינוריים ולא משמעותיים,

תשקול לרכוש את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עושה רושם שהנתונים טובים, לך ותאמת אותם מול הרישיון, מול הרכב עצמו, מול המוסך, ואם מתאים לך - גש לבדיקה. יצאה תקינה? תקנה ותהנה.

עושה רושם טוב מאוד, אבל לפעמים זה יכול להיות TOO GOOD TO BE TRUE.

רכב בן 8 כמעט עם 80 אלף ק"מ ויד ראשונה זה נתונים לא פחות ממדהימים.

אז כן, הגיר פה לא וואו, והוא די בעייתי (AL4), אבל עם ק"מ כזה לא נראה לי שהוא ישבוק חיים בקרוב, בטח ישבוק חיים בסביבות 150-170 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת הנתונים - אני יודע שהם נשמעים too good to be true אבל אימתתי אותם אתמול בפגישה עם בעל הרכב (בן אדם עשיר מאוד שגר באחוזה בסביון עם מס' לא מבוטל של לקסוסים בחנייה).

השאלה אם הרכב שווה את ה-30,000 שקל של המחירון. כנמובן שאבצע בדיקה.

שמעתי יותר מידי קולות של "תתרחק מצרפתיות אוטומטיות" ואני לא יודע אם להתייחס אליהם ברצינות או שאנשים ניזונים משמועות.

פורסם

השמועה אומרת שבשנים האלה הגיר אמין יותר מאשר במודלים הראשונים (99-2003). בכל מקרה, לא סיבה לא לקנות את הרכב, כל רכב עם גיר אוטומט זה הימור, כאן לפחות אתה יודע שכל מה שהוא לא הגיר נמצא במצב טוב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות 206 אחרת שלא שווה את המחירון של 30000 ולהתחיל להשקיע זמן וכסף בתיקונים, תלוי מה אתה מעדיף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...