Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה שלי, כך שהיו סבלניים עימי

נתונים:

מחפש רכב אוטומטי עד 50K ׁׁ(אפשר גם קצת מעל), משפחתי, נוסע כ-25-30K בשנה בעיקר בין עירוני, רכב נוכחי פולקסווגן פולו 1600 98' אוטומט. צריכת הדלק כיום היא 1 ל-13-12 ומחפש להשתדרג מעט ל-1 ל-15-17.

להדגיש כי הרכב חייב להיות אוטומטי

דירוג החשיבות על פי סדר יורד:

1. חסכוני

2. אמין

3. בטיחותי

אני לא נוסע מהר ופחות מעניינת אותי חווית הנסיעה אלא שיהיה זול ושתיכנס העגלה המחורבנת של התינוק בבגז'

קיבלתי המלצה לגבי סקודה אוקטביה, דעתכם?

פורסם

שלום jovani11,

צריכת דלק של 15 או 17 קילומטרים לליטר לא תקבל במשפחתיות 1,600 סמ"ק סטנדרטיות אלא רק ברכבי דיזל או ברכבים היברידיים. גם סקודה אוקטביה, ובמיוחד בדגמים שלפני מנוע ה-TSI החדש, לא מגיעה לצריכת הדלק הזו אלא אם מדובר בדגם הדיזל.

ההיברידית הזולה ביותר שתוכל למצוא כיום היא הונדה סיוויק היבריד, שמשווקת בארץ בערך משנת 2006. אך גם היא מעט יקרה מהתקציב שהגדרת ומחיר המחירון שלה הוא בסביבות ה-60 אלף ₪.

מדגמי הדיזל האוטומטיים, תוכל לחפש רנו מגאן דיזל אוטומטית. מכונית מאוד חסכונית בדלק, שמגיעה בקלות לצריכת הדלק שציינת ואף יותר. המכונית חסכונית מאוד, בטיחותית מאוד ורמת האמינות שלה טובה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...