Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מבקש עזרה ב)התקנת זכרון RAM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ובו 2 סטיקים של 1GB שעובדים בDUAL והם מסוג כזה:

GeIL 2x1GB DDR2 PC6400 800Mhz CL4

קניתי וחיברתי עוד סטיק בודד של 2GB מסוג כזה:

G.Skill 1x2GB DDR2 PC5300 667Mhz CL4

כלומר אני רוצה לחבר בסה"כ 3 זכרונות (2x1GB + 1x2GB).

חיברתי את 800Mhz בחריצים 1+3 ואת ה677 בחריץ 2.

ניסיתי לחבר את 800Mhz בחריצים 1+2 ואת 667Mhz בחריץ 3 וגם זה לא עבד.

המעבד שלי הוא אינטל E8400.

הבעיה שהמחשב מסרב להדלק, כלומר יש מתח, המאווררים פועלים אבל הBIOS לא עולה ויש צפצופים האופייניים כשיש בעיה בזכרון.

איפסתי את הCMOS לפי ההוראות, גם בJUMPER, גם ניתקתי את מחברי הATX מלוח האם וגם הוצאתי את הסוללת כפתור, כלום לא עוזר.

הזכרון G.SKILL החדש עובד רק כאשר הוא מחובר לבד. וגם הSLOTS תקינים כי בדקתי את כולם. כלומר הבעיה לא בזכרונות ולא בSLOTS.

אני חושב שהבעיה היא בתאימות של הזכרונות ביניהם.

אולי שניהם צריכים להיות 6400? אולי צריך זכרון אחר? אולי חובה קיט זוגי נוסף ?

אודה לעזרה.

פורסם

אתה צריך להתקין שני זוגות - כאשר 1 ו-3 זהים וכך גם 2 ו-4 (או, כמובן, זוג אחד ב-1+3 או 2+4)

אפילו מצאתי לך את ספר ההוראות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, יש לי את ספר ההוראות ועברתי על כולו. אני יודע איך לחבר את הזכרונות, זה פשוט לא עובד.

העניין הוא שאין לי 2 זוגות. יש לי זוג + בודד. חובה רק זוגות? אני מוכן לוותר על הDUAL.

בדקתי גם ברשת אם יש פתרון לבעיה ולא מצאתי.

נראה לי שכדאי לנסות להחליף את הזכרון 2GB הבודד בזוג של 1GB.

פורסם

העניין הוא שאין לי 2 זוגות. יש לי זוג + בודד. חובה רק זוגות? אני מוכן לוותר על הDUAL.

...

נראה לי שכדאי לנסות להחליף את הזכרון 2GB הבודד בזוג של 1GB.

לפי ה MANUAL האופציה היחידה שמוזכרת היא חיבור DUAL CHANNEL של שניים או ארבעה DIMM. ברור שגם DIMM בודד נתמך, למרות שלא מוזכרת אופציה לחיבור שאיננו DUAL.

:turn-l:
פורסם

תצורה כזאת עובדת לפעמים, אצל דוד שלי יש 4 סלוטים, 1 תפוס עם סטיק של 2GB, ושניים אחרים תפוסים על ידי זוג של 1GB, מה שיוצר זכרון של 4GB כמובן, אבל לא בDUAL CHANNEL כמובן.

תנסה לשחק עם התזמונים או המהירות של הזכרון, יכול להיות שזה יספיק.

אגב, האם כל הזכרונות דורשים אותה כמות מתח? אצלי למשל בOCZ יש דרישת מתח גבוהה, ובלי מתח מתאים המחשב פשוט קורס עם מסכים כחולים ללא הפסקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכיר תופעות כאלה מלוחות ישנים (בדומה לשלך), הם לא יעבדו 2+1, אלה רק בתצורת שתי זוגות, או 1+1.

רשמתי לך בבוקר בפרטי תשובה לגבי נושא הזוגות, הנחתי שיש לך שתי זוגות, היה לי יום עמוס בטירוף (הצטברות עבודה לאחר החגים) ורק עכשיו יצא לי לשבת מול הפורום. צ'טערת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

החלטתי לשדרג את הזכרון כי אני משתמש בהרבה תוכנות בו זמנית (פוטושופ, דפדן עם הרבה חלונות,EXCEL, WORD, SKYPE ולפעמים ACDSEE PRO ועוד) והמעבר בינהם איטי ומעצבן, במיוחד עם אני צריך לפתוח עוד תיקייה או חלון בדפדפן.

אני עומד בד"כ על 1.5-1.8 GB מתוך 2 שיש לי.

אני שוקל להחליף לזכרונות האלו (G.Skill 2x2GB DDR2 800Mhz PI Black Edition Dual Channel ) , יהיה שיפור משמעותי לצרכיי ? אני מצפה לעבודה שוטפת לאחר השדרוג.

פורסם

מדובר בעוד 4GB ראם, אכן יהיה שיפור מורגש.

אגב, אני לא רואה סיבה שהשילוב הקיים לא יעבוד.

יכול להיות שהם משתמשים במתח שונה ואז הלוח פשוט לא מספק מספיק מתח לזכרונות..

פורסם

לדעתי השילוב אמור לעבור, אבל בגלל שסטיק "חדש" הוא 667 ז יוריד את מהירות גם של זכרונות הקיימים ויבטל DUAL CHANEL. לדעתי חבל לעשות את זה אלא כדאי להשיג שני סטיקים של 800.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...