Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בחודשיים האחרונים, שמתי לב לבעיה מאוד מציקה אצלי בעיניים.

אני לא מפסיק לדמוע במשך שעות ולעיתים ימים (המקסימום זה יומיים רצוף). יש לציין שאני לא עצוב או בדכאון, אלא זו תופעה

פיזית בלבד שאיני יודע ממה היא נובעת.

בסה"כ אם אקח את כל התקופה של הדמעות נטו, זה משהו כמו 5-6 ימים רצופים במצטבר.

האם אני צריך לקבוע תור לרופא? האם זה יכול להיות שזה חולף וזו תוצאה של עונות מעבר?

מה לעשות?

הדמעות לא פוסקות כבר מהיום בבוקר ועד עכשיו (בעיקר בעין שמאל).

תודה למגיבים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה בסדר, הרבה אנשים נכנסים לדכאון כשהחורף נכנס.

:D :D :D

סתם היה נחמד לנסות. אולי זה משהו באוויר שגורם לך לאלרגיה קטנה או שפשוט יש לך עודף של דמעות בעיניים כי יש לך לב קר ומנוכר ואתה אף פעם לא בוכה. או שסתם יש לך הפרשת יתר, בכל מקרה, תתייעץ עם רופא.

פורסם

לדעתי המקצועית (NOT) יש 99% סיכוי שזו אלרגיה של עונת מעבר ורוב הסיכויים שאפשר לטפל בזה באמצעים פשוטים, לאחר ביקור אצל רופא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השירים של אבי ביטר התחילו לפעול ברובד התת הכרתי, או שזו פשוט אלרגיה.

קבע פגישה אצל רופא וספר איך היה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
השירים של אבי ביטר התחילו לפעול ברובד התת הכרתי, או שזו פשוט אלרגיה.

קבע פגישה אצל רופא וספר איך היה.

ההבדל הוא שאם הייתי מאזין לשירים של אבי ביטר (אני לא וטוב שכך, אני לא מכיר אפילו שיר אחד שלו) הייתי בוכה כל יום בלי

הפסקה נראה לי רק מהסבל של לשמוע את התופעה הזו שרה.

פורסם

דמעות זה הדרך הטבעית של הגוף להגיד לך שנכנס לך משהו לעין ולא רוצה לצאת.

אל תחכה יותר מידיי תגש רופא במהירות.

פעם אחרונה שחבר מהעבודה אמר דבר כזה התברר שנכנס ל שבב מהעשיית חור מסכן בקיר

וכן הוא היה עם משקפיים מגנות כל הזמן.

404

פורסם
דמעות זה הדרך הטבעית של הגוף להגיד לך שנכנס לך משהו לעין ולא רוצה לצאת.

אל תחכה יותר מידיי תגש רופא במהירות.

פעם אחרונה שחבר מהעבודה אמר דבר כזה התברר שנכנס ל שבב מהעשיית חור מסכן בקיר

וכן הוא היה עם משקפיים מגנות כל הזמן.

יש לי ריסים של גמל כך שאני מנוסה מאוד (כמעט על בסיס יומיומי) בכניסות של גופים זרים לעיניים.

אם המקרה היה הרגשה של גוף זר שנכנס לעין, תאמין לי - אני מכיר היטב את התחושה והייתי עולה על זה.

התחושה הנוכחית היא שפשוט העין שורפת בקטנה, אך בעיקר תופעה מציקה של דמעות בלתי פוסקות.

פורסם
יכול להיות שיש לך יובש בעיניים? אם אתה עובד מול מסך יותר מבעבר זה יכול להיות קשור.

אדרבא. בחודשיים האחרונים, כיון שאני לא עובד כבר (פוטרתי עקב קיצוצים) שעות המחשב שלי קצרות יותר מבעבר.

היום נניח אני יושב מס' שעות על המחשב, להבדל מכשהייתי עובד, לעיתים 13-14 שעות במשרד + 3-4 שעות בבית.

פורסם
אני מניח שזה מהלחץ הנפשי של חיפוש והמתנה לג'רקי.

אכילה מוגברת שלו עלולה לעזור.

האאא אהבתי :)

למרות שאני בנתיים חותם אבטלה (נותר לי עוד חודש וחצי) ומחפש עבודה אך לא בטירוף.

רוב הג'רקים שהזמנתי הגיעו - המקורי חוסל והיה טעים, החריף לא היה להיט (נשארו אפילו 2 שקיות חדשות) וההמתנה לג'רקי

הום מייד מאחד המוכרים ב-EBAY עדיין בשיאה. נקווה שהמשלוח יגיע בימים הקרובים, אולי זה יעזור עם הדמעות ;)

פורסם
אבל יש לי חברה ! (אולי אני בהכחשה עמוקה?)

:oops:

אנחנו יודעים, יש פה 8 עמודים של שרשור שיזכירו לנו :)

לי יש אלרגיה שקשורה בעונת מעבר עוד מהילדות. אצלי זה מלווה בהתעטשויות רצופות. היוועץ ברופא כדי להסיר חשש.

• תוכן חדש...