Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מ- JBL - ל MOREL משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעביר הרבה זמן בנסיעות עם רכב עבודה פז'ו פרטנר 2006 מסחרית. כרגע אני חי עם מערכת PIONEER DEH-1850 ישנה

ורמקולים 6.5" של JBL - CS6 בלי מגבר.

העם יהיה הבדל משמעותי בשדרוג של הרמקולים לקומפוננט של MOREL TEMPO 6 - 6.5" ? בלי מגבר ?

תודה לתשומת לבכם !

פורסם

מנסיון של מסחריות.

מגבר קטן. לרמקולים ובמידה והוא 4 ערוצים. סאב של 6 או 8 של בית או רכב.

סביב ה1000 שקל. והתוצאה הכי גדולה שאפשר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה מתכוון לרמקולים הקיימים או לסט אחר ?

תוכל להמליץ אל איזה רכבים אתה מדבר באמת בתקציב עד 1000 ש"ח ?

תודה.

פורסם

שבת שלום לכולם,

רציתי לשאול עוד כמה שאלות, במידע ואני מוסיף מגבר בתקציב 500 ש"ח +-

מצאתי מן הידועים את רוקפורד R300.4 בכ-600 ש"ח. (אני יודע ש JBL1004 הרבה יותר מומלץ אך גם יקר פי 2)

אז דבר ראשון שרציתי להבין סתם לידע כללי כאשר אני רואה את הנתון אצלו 4x50 RMS לכל CHANEL.

וגם HU אני רואה נתון הגברה פנימית שלו 4x50 RMS העם זה אומר שהמגבר הזה בסדר בגודל הוא מגבר כמו ב- HU ?

והעם אני ירגיש בשנוי עם הרמקולים של JBL 6.5 CS6 בשווי 300 ש"ח .

או עם מגבר כבר MOREL TEMPO 6 יהיה סרט אחר לגמרי ?

בגדול על איזה מגבר הייתם ממליצים בשביל ההתחלה בהתחשב שזה רכב עבודה ובעוד כחצי שנה אני יחזור לכרב פרטי

ושם המגבר הזה יגביר לי JBL CS3196 6x9 ואלי איזה סאב קטן או קומפוננט ?

אני גם מתכוון להתקין לבד (כיוון ששוב רכב עבודה לא רוצה להשקיה בהתקנה ) איפה אני יכול לרכוש קבלים הזולים ביותר למגבר זה

והגברה של קומפוננט או רמקולים ונוכחים ?

תודה רבה על תשובות, ממש זקוק לעזרתכם ?

פורסם

מגבר של HU מספק באזור 20RMS ליציאה

זה לא משתווה לאיכות ועצמה של מגבר חיצוני.

לא הייתי ממליץ על מגבר בכלל עם הרכיבים הנ"ל

מדובר ברכיבים בסיסיים ביותר ,שלא דורשים הגברה חיצונית.

פורסם

AUDIO KING תודה הבנתי , אז תוכל להמליץ אל סט רמקולים קדמיים 6.5 (יש מקום גם לתויתרים - פז'ו פרטנר) + מגבר.

כך שהסאונד יקבל עומק יהיה קצת יותר באס.

להשוואה ברכב השני שלי יש לי HU בסיסי של KENWOOD עם JBL 6x9 CS3196 ומקדימה משהו פשוט.

כל זה בלי הגברה ונשמע מצויין עם אפילו רעידות דיי מורגשות בתדרים נמוכים.

אפשר להגיע למשהו דומה ? בתקציב 1000+- ש"ח ?

פורסם

דווקא אני חולק עלייך, לי היה סט של מורל מקסימו ללא הגברה, ולאחר שיטוט וקריאה פה בפורום, החלטתי שאני מוסיף מגבר וסאב, קניתי ציוד דיי פשוט ביד 2, התקנתי לפי המדריך ב FAQ, נהנתי מאד מהתוצאה, ואני ממליץ על הוספת מגבר וסאב ללא היסוס.

כיום יש לי ציוד יותר טוב ברכב, אבל אני זוכר שהוספת מגבר לראשונה (עם מורל מקסימו), נתנה תוצאה טובה ומהנה מאד.

לפותח השירשור, הטמפו הינו סט כניסה של מורל,כמו גם הסט הקיים אצלך , בוודאי ובוודאי שיש הבדלים בינהם (אופי צליל שונה בין חברות), אבל זה שיש הבדל לאו דווקא אומר שהמורל יותר טובים (זה עניין אינדיבידואלי, כל אחד ומה שהוא מעדיף), ולדעתי אין מקום להחליף את ה JBL ,ואם כבר לעלות ברמה , אז לא לטמפו, מדברים עליו ועל ה JBL1004 פה המון ,וסה"כ הם סבירים , לא יותר.

לדעתי תוסיף מגבר ללא היסוס , ואם אתה קצר בכסף אז רק משומש.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

לא דיברתי על סאב ,כדי להגביר סאב חייבים מגבר.

דיברתי על הצורך במגבר כדי להגביר רמקולים מסידרת CS של JBL

קומפוננט +6X9 ,אם יש רצון להתקין סאב אז מגבר הוא בגדר חובה.

• תוכן חדש...