Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ה WAZE רצה לקצר לי את הדרך בכביש 4 וניווט אותי לכיוון קדימה לכביש 506 ולאחר מכן שלח אותי לדרך עפר חקלאית בתוך היישוב. כשראיתי שהישועה לא תגיע מהתוכנה הארורה, עשיתי פרסה וחזרתי לכביש הראשי אחרי כמה מאות מטרים שנכנסתי פנימה. היה די אירוני לשמוע את "ironic" של אלאניס מוריסט מתנגן במערכת ולראות את המבטים של התאילנדים כשראו יאריס נוסעת בסערה בדרכי בוץ שטנדר עובר בהן :shock: .

אממה? הנזק כבר נעשה-חצאית פלסטיק תחתונה שנקרעה מתחת למרכב (ממש עפו כל הדיבלים), רכב מלוכלך בבוץ באופן שלא ייאמן (למטה וגם מלמעלה) וליטר זיעה בחנייה של העבודה כשראיתי את הנזק יותר בפירוט אחרי שהחצאית נגררה מתחת לרכב כל הדרך ממחלף קדימה.

נסעתי למוסך היבואן "פריים מוטורס" ברעננה, דקה מהעבודה.

כשמגיעה מילה טובה אז מגיעה-בהתחלה חששתי שיצטרכו להחליף את כל החצאית קומפלט (ואולי גם יתגלה נזק למרכב התחתון).

בסופו של יום, העובד של המוסך בדק את המרכב התחתון ולא ראה שום נזילות או נזקים פיזיים, והבריג לי את כל החצאית קומפלט כולל מה שנקרע וחיזק את הכל בברגים נוספים. הוא אמר לי שעכשיו החצאית לא תיקרע כל כך בקלות כי הוא הוסיף עוד ברגים גם במקומות שבד"כ לא מרכיבים בהם ברגים כי לפעמים צריכים לפרק את החצאית מהר ואז מתעצלים להוסיף אותם.

שכר לימוד-טיפ של כמה עשרות שקלים+שחור בעיניים לראות את הרכב מלוכלך.

אשמח לקבל המלצות על מכון שטיפה טוב שיכול לשטוף גם את המרכב התחתון של הרכב ללא שום נזק.

גבולות גזרה-חדרה-רעננה.

פורסם

ש"י עגנון אחד (50 שקלים) טיפ לעובד. יאמר לזכותם שהם ישר העלו אותי על ליפט ואפילו לא נתנו לי להמתין. מנהל העבודה יצא החוצה, ראה את הנזק וישר הכניס אותי למחלקת הפחחות שלהם, העובד שלהם ישר התחיל לעבוד על הרכב.

תכל'ס-הם באמת יצאו בסדר, יכלו להכניס לי את האלמנט עם חצאית חדשה+עבודה.

בהחלט זו הדרך להרוויח לקוחות.

פורסם

וואו, באמת כל הכבוד להם. הרי הם עבדו ותקנו את הנזק ולא לקחו כמעט כסף (הרי השארת טיפ). האם הפעלת את חברת הביטוח

שלך לתיקון הנזק?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני ממליץ לך בתור התחלה לבטל ב waze את האופציה לשבילי עפר. במיוחד שאתה עם יאריס. בקלנסווה יש מישהו בכניסה ששוטף מנועים ואת כל התחתית של האוטו במחיר של 100 אם אני זוכר נכון ועושה עבודה של אומן. פעם אחרונה שהייתי אצלו הייתי צריך לבקש ממנו שיפסיק כי הוא פשוט עובד על האוטו בצור. מוגזמת עד שהאוטו לא הראה כאילו עכשיו הוא יצא מפס הייצור הוא לא מפסיק לעבוד זה פשוט מדהים , מאוד מומלץ!

פורסם

אין שום צורך.

טפו טפו טפו לא קרה שום נזק למרכב התחתון מעבר לחצאית שנקרעה-גם אני וגם העובד הסתכלנו מלמטה לאתר חופשים כלשהם או דליפות ולא נמצא שום דבר.

את החצאית שנקרעה חיברו באמצעות ברגים+דיבלים אקסטרה. מצ"ב תמונות שניתן לראות בהן שהחצאית נקרעה לגמרי מהמרכב התחתון ואפילו הברגים כבר לא נמצאים שם בחלקם.

עריכה:

ROEi1, האופציה לשבילי עפר היתה מבוטלת ב waze אך רק לשבילים ארוכים. כנראה שזו היתה הבעיה.

אני מעדיף לא לקפוץ לקלנסווה אלא לאזור יותר מוכר.

IMG_20120923_094639.jpg

IMG_20120923_094649.jpg

IMG_20120923_094659.jpg

IMG_20120923_094702.jpg

פורסם

מקפיץ בשביל לשאול לגבי עוד מקומות שמנקים את הרכב מלמטה.

שנית, במידה ואעשה זאת בעצמי-האם כדאי לנקות את הרכב מלמטה באמצעות צינור מים? יש מלא הצטברות של בוץ גם באזור מגיני הבוץ ובאזור בית הגלגל.

פורסם

למכון שטיפה מקצועי יש רמפה שמאפשרת גישה נוחה עם ג'רניק. צינור גינה לא יסיר מה שג'רניק יסיר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...