Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם רכב יבוא אישי שונה מאותו רכב בארץ?

קוביהרציני
שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים, שאלה לי אליכם, ואשמח אם תעזרו לי:

אני מעונין כנראה לרכוש קרייזלר גראנד ויאג'ר 2010.

היות ואני מחפש מאוד נוחות, אמר לי מישהו היום, שהרכבים ביבוא אישי, יותר נוחות מאותו דגם רכב שמשווק בארץ.

הכורסה של רכב שמשווק בארה"ב, שונה ונוח יותר מהכורסה של הרכב שמשווק בארץ - לדבריו.

לי זה נשמע לא הגיוני.

מה האמת???

ואם כבר, מי יכול להציע לי טיפים על רכב זה, לחפש סוג שיש לו יותר נוחות ומרחב בתא הנהג.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לרכב אמריקאי תצטרך להחליף שעונים (מהירות ונסועה)

עם הגה ימני לא הייתי מציע לך להתעסק בכלל!

יתכן מאוד שיש כורסאות שונות לשווקים האמריקאי/אירופי יש גם רמות גימור שונות (טאון אנד קאנטרי המפוארת, למשל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך להחליף שום שעונים.

מה קשור הגה ימני?

ולעצם העניין. כמובן שהכיסאות יכולים להשתנות מרמת גימור ומחבילת תוספות. אבל זה ממש לא אומר שלרכבים מייבוא אישי יש כיסאות נוחים יותר ולא תמיד רכבים מייבוא אישי באים ברמות גימור גבוהות. במקרה הזה ההיפך הוא הנכון בגלל שבארץ הרכב ממוצב כרכב יוקרה היבואן בדרך כלל מביא גרסאות מאובזרות .ובאמריקה יש מגוון רב מאוד החל מעירומות לגמרי עד למפוארות מאוד.

בקיצור לבדוק כל רכב לגופו.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא לא בגימור הפנימי. לפעמים מדובר במנועים שונים לגמרי (גם אם הנפח זהה) ואז עלולה להיות בעיית חלפים בעת תקלה.

לפני שמייבאים יש לבדוק את המפרט לעומק על-מנת למנוע מצבים כאלה.

בחלק גדול מאוד מהדגמים (במיוחד אלו עם מד מהירות דיגיטלי) יש אפשרו לתצוגה גם במיילים וגם בקילומטרים.

זה עלול לבלבל חלק מהמשתמשים אך אין כל חובה להחליף את לוח השעונים. לי יש רכב אספנות ששעוניו במיילים ואין לי (או לרשויות) שום בעיה עם זה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטסט נרשמים קילומטרים, והמהירות החוקית בארץ היא בקמ"ש!

לכן אני משוכנע שלצורך תקינה בארץ היחידות צריכות להיות המקובלות בארץ!

הגה ימני לא יעבור תקינה בארץ (לא קשור ליבוא מארה"ב בניגוד לסעיף הקודם שהזכרתי) וזה הקשר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי איך הגה ימני מתקשר לעניין, לא ידוע לי שיבוא אישי מאנגליה\אוסטרליה זאת אופציה אטרקטיבית.

אני לא מבין גדול בענייני יבוא אישי אבל אולי תספר באיזה רכב אתה מתעניין וככה יוכלו לעזור לך יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור לבדוק כל רכב לגופו.

צודק 100% !

בג'יפים הבעיה עוד יותר חמורה, אנשים ייבאו בזול וגילו בארץ שיש להם גרסה 4X2 ולא 4X4

כמו שציפו ותכננו.

צריך לשים לב לכול הפרטים ואפשר לשלם לחברה שמגיעה לרכב עם ציוד בדיקה ומבצעת לו בדיקה מקיפה.

הדו"ח שלה (כולל צילום כול שריטה ונגיעה קלה), ברמה מקצועית גבוהה.

רענן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעונין כנראה לרכוש קרייזלר גראנד ויאג'ר 2010.

אולי תספר באיזה רכב אתה מתעניין וככה יוכלו לעזור לך יותר.

אבדה הטלפתיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...