Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב גדול (להלן 5 מקומות אמיתיים) לא יתן לך צריכת דלק כמו של אלטו, תשכח מזה,

הכיוון שלך ל5 מקומות אמיתיים זה מכוניות מנהלים/פאר, כי משפחתיות יתנו לך 4 וחצי מקומות

(הספסל האחורי מספיק לשני אנשים בגודל נורמאלי, ועוד ילד)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שלום אני מחפש רכב חסכוני בדלק עם חמישה מקומות אמיתיים אין מגבלת תקציב ושיהיה אמין.

אין מגבלות תקציב ושיהיה חסכוני בדלק ואמין ??? בטוח ? כי אם כן אפשר להציע איזה לקסוס הברידי שעולה מעל 400К :)

פורסם

נראה שהונדה סיווק סדאו תוכל להתאים.

גם רנו פלואנס דיזל תספק את הסחורה (לגבי אמינותה אין לי מושג)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום אני מחפש רכב חסכוני בדלק עם חמישה מקומות אמיתיים אין מגבלת תקציב ושיהיה אמין.

אם אין מגבלת תקציב הייתי ממליץ על ה- S-MAX, מאחור יש 3 מושבים אמיתיים ל-3 אנשים. המנוע -אקוסבוסט (2.0 טורבו) עם גיר כפול מצמדים, רכב ממש מרווח. החסרון שלו צריכת הדלק.

אפשרות נוספת לרכב מסוג מיניוואן הוא ה-5008. מנוע 1.6 טורבו ומן הסתם יותר חסכוני בדלק ביחס ל-S-MAX.

גם לסיטרואן יש מרכב דומה עם מנוע זהה.

אם רוצים להישאר בתצורת : מציע לבדוק את המונדיאו (שלא כל כך חסכונית בדלק) והסקודה סופרב.

לגבי האמינות, באופן עקרוני הרכבים החדשים הם מאוד אמינים. רכב יד שנייה, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

גם לי הייתה דרישה דומה ופתחתי 2 שרשורים בנושא :

- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436306

- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439260

רצוי ללכת לסוכנויות לראות ולבצע נסיעות מבחן.

בהצלחה

פורסם
גם לי הייתה דרישה דומה ופתחתי 2 שרשורים בנושא :

ומה בחרת בסוף?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני לא סגור על עצמי בכלל

כרגע יש לי גרנדיס כך שאני מחפש חסכונית 5 מקומות ואמינה

סליחה, לא הובנתי נכון. התכווני ל shay_ka אשר ציין שעמד בפני התלבטות דומה.

בכל זאת, מה תקציבך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חייב להגיע להחלטה

רכב חמש מקומות,שנה 2011,חסכוני,ואמין!

ההתלבטות היא:קורולה,i25,רנו פלאנוס,

בהתחלה חשבתי על I35 אבל היא שתתה לי הרבה דלק

ורציתי כבר להגיע להכרעה ושתהיה חסכונית

פורסם

חמש מקומות תמצא רק במיניואנים ולא ברכבים המשפחתיים שציינת ולצורך העניין לא בשום רכב אחר, גם לא בג׳יפים גדולים.

דוגמאות למיניואנים מומלצים צוינו על ידי המגיבים לפני.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
חמש מקומות תמצא רק במיניואנים ולא ברכבים המשפחתיים שציינת ולצורך העניין לא בשום רכב אחר, גם לא בג׳יפים גדולים.

דוגמאות למיניואנים מומלצים צוינו על ידי המגיבים לפני.

ומה הכי מומלצת מאלה שציינתי לגבי חיסכון ואמינות?

פורסם
הכיוון שלך ל5 מקומות אמיתיים זה מכוניות מנהלים/פאר, כי משפחתיות יתנו לך 4 וחצי מקומות
כך גם ברכבי פאר/מנהלים.

גם ברכבי מנהלים כמו מרצדס E מקום האמצעי מקסימום יתאים לנסיעות קצרות. רוב רכבי סדאן הם 4+1 מקומות. מה זה אומר +1? אם אין ברירה אז נדחסים כמו סרדינים. למשל במרצדס E יש תעלה לא קטנה בגלל הדרייבשפט כך שלא יהיה נוח לרגליים ויש גם במקום האמצעי בליטה כזאת במושב שהופחת אותו לקטן למדי. אומנם לרוחב יש מספיק מקום, אבל לא הייתי רוצה לשבת שם באמצע. במרצדס S אני לא בטוח שיהיה מקום נורמאלי ליושב שלישי, זה רכב פאר ולא להסעת נוסעים, יש אפילו דגמים עם 4 מקומות.

אני חושב שהכיוון צריך להיות מיני ואן, למשל בפולקסווגן טאורן וסיאט טולדו (המיניואן ולא הסדאן) יש בודאות מספיק מקום ל3 יושבים מבוגרים מאחורה. לא שיא המרווח, אבל הרבה יותר טוב מסדאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...