Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ספק אינטרנט - מה עושים עם כתובת הדוא"ל?

Nakamichi
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני שוקל ברצינות החלפת ספק אינטרנט.

הבעיה היא שכמו כל דינוזאור טוב גם אני משתמש בכתובת המייל של הספק.

אני מקבל לשמה המון מיילים מהמון אנשים שונים - האם יש דרך לשמר אותה או לבצע FWD אוטומטי - גם אם אני מפסיק את שירותי האינטרנט בספק מסויים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטול הסכם השירות עם ISP יגרור גם ביטול תיבת הדואר.

אני העברתי את כל פעילות הדואר שלי לתיבה שאינה קשורה לספק האינטרנט, כך שכאשר החלפתי ספק לפני מספר חודשים לא היה לי צורך לעדכן אף אחד.

היה פעם רעיון של משרד התקשורת לנייד תיבות דואל (בדומה לניוד מספרי טלפון) אבל כבר זמן רב לא שמעתי על הנושא וכנראה שהוא נגנז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדק עם הספק הנוכחי מה המדיניות שלו. כל חברה והקטע שלה.

בעבר עברתי מנטויז'ן לבזק בינלאומי - ונטויז'ן ממשיכים לשמור את התיבה פעילה ומתפקדת, עם נפח של עשרות ג'יגה,וללא תשלום.

יתכן ובחברות אחרות ירצו תשלום - הוא אמור להיות מינימלי - כמה שקלים בודדים בחודש.

בכניסה דרך האינטרנט לדואר של אותו ספק - זהו סידור שקיים בכל החברות, לאפשרמשיכת דואר ממחשב אחר - אתה יכול לתת הוראה להעברה קבועה של כל מה שמגיע אל כתובת מייל שתיתן (בין אם זה דואר רשת כמו וואלה או ג'ימייל או כתובת אצל הספק החדש).

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעובד נטוויז'ן, אני זוכר שלפני שנה, אולי קצת יותר, יצא חוק האומר שעל ספק האינטרנט לאפשר ללקוח לקבל את תיבת המייל שאליה הוא רגיל עד חצי שנה חינם מיום הביטול תוך כדי בקשה מפורשת של הלקוח. תוך כדי, אפשר ליצור קשר עם הספר (הישן) ולבקש לעשות FWD לכתובת מייל חדשה.

חיברנו אלינו אלפי לקוחות שפעלו כך ללא לקוחות שחזרו בטענה שהדבר איננו נכון וכו'.

גם אצלנו, כאשר לקוח מנתק את הספק, נשארת לו התיבה למשך חצי שנה באופן אוטומטי ולאחר מכן מתבטלת.

בהצלחה במעבר.

ניב

לא חותם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעט חידוד,

ישנן 3 אופציות להשארת תיבת המייל פעילה למרות ניתוק מנוי הגלישה:

1. תיבת מייל לחצי שנה: ע"פ חוק, במידה ולקוח דורש, ספק הISP אותו הוא עוזב , מחוייב להשאיר לו את התיבה פעילה לגמריי למשך חצי שנה. לאחר חצי שנה ,התיבה מתבטלת אטומטית ולא ניתן להאריך זאת עקרונית ( למה עקרונית?, כי אם יפנה הלקוח לפני תום החצי שנה ויבקש להפוך את התיבה למנוי פעיל, לא נראה לי שיעצרו בעדו).

- יש לשים לב ל2 דברים:

א. תיבה סטנדרטית שמגיעה עם מנוי מגיעה בנפח של 7-10 מגה. ישנם לקוחות שהגדילו אותה לגדלים שונים. במידה והולכים על אופרציה זו יש לוודא ולברר באיזה גודל היא נשארת.

ב. בהמשך לסעיף א. יש לוודא שבמידה והוצמדו למנוי שהופך כרגע לתיבה, שירותיםנילווים, כגון: הגדלת תיבה , AV, AS וכו', במידה ולא רוצים אותם לבקש לבטל מפורשות.

- חיסרון: מוגבל לחצי שנה.

2. שירות תיבת מייל: בעבר היה יותר נפוץ, היום פחות קיים אבל מהיכרותי ניתן לקבל. הכוונה לכך שמבקשים להפוך את המנוי למנוי תיבת מייל בלבד [בגל חברה נראה לי שיש קוד כזה]. בדרך כלל העלות [ללא שירותים נילווים כפי שהוזכרו בסעיף 1] היא בין 5-10 ש"ח לחודש. שירותים נילווים או הגדלה לנפח יותר מסטנדרטי, ייקרו זאת.

-יתרון: לא מוגבל בזמן.

3.השארת חבילת אינטרנט רגילה מינימלית: חבילת אינטרנט רגילה לכל דבר ועניין שניתן לגלוש ,כמו גם להשתמש במייל. היום, בד"כ מהירות 2.5 מגה במחיר הכי נמוך שתוכל למצוא.

* ברמה הכללית, ניתן לעשות עקוב אחרי.

למשל, כאשר עברת לספק אחר וקיבלת ממנו תיבת מייל [מנוי האינטרנט עצמו]. יחד עם התמיכה מגדירים שלאחר שהוא מושך מייל מהתיבה שלו, הוא מושך מייל מהתיבה בספק השני. כשאתה שולח, זה יוצא בכל מקרה מהמייל החדש. זה אמור לספק לך שהות ולאנשים הרגילים שאתה מתכתב איתם, מידע שהמייל שלך שונה. כאמור, עליך לדאוג להגדרה זו בעצמך מול הספק החדש.

- אינני יודע אם ניתן לעשות זאת גם עם תיבה פרטית כמו ג'ימייל ,הוטמייל וכו'.

*אין באמור, כדי להחליף את המידע העדכני בנושא לפי כל ספקית וספקית ויכול להיות שאחד או כל הפתרונות לא ייתקיימו אצלה מססיבה כזו או אחרת ולכן שאל את הספקית לפני שאתה עובר. במידע הנ"ל הוא ע"פ נסיוני האישי.

מקווה שעזרתי,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...