Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לייעוץ בקשר לכותרת.

כלומר, יש יחסית מעט סוזוקי אלטו בתקציב המבוקש. איזה מכונית דומות לסוזוקי אלטו מבחינת תצרוכת דלק ושנתון?

מחפש שדומים ל- סוזוקי אלטו שנת 2010 ב40K

תודה

פורסם

יש לך את הפנדה,יונדאי i10 מליסינג ואולי גם הפיגו 107 אם היא נכנסת בתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת היא שדווקא יש לא מעט אלטו מליסינג או מהשכרה בתקציב הזה. מדובר באחת ממכוניות המיני האוטומטיות הזולות ביותר, כך שיהיה לך קשה למצוא מכוניות אחרות שישתווה לה מבחינת שנתון. גם הפנדה זולה לרכישה אבל שים לב שכאן מדובר ברוב המקרים בדגם הידני וגם הדגם האוטומטי הוא למעשה רובוטי.

פיג'ו 107 גם אופציה נחמדה מאוד באזור התקציב הזה, אבל גם היא עם גיר רובוטי בלבד (או ידני).

פורסם

אם מדובר על אוטומט אז הסוזוקי פחות מומלצת,חלשה ולא כול כך חסכונית,לדעתי אם רוצים לשלב מיני עם חיסכון אז רק גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי ממליץ על הרכב הזה כאחד שהיה לו כזאת ונמכרה אחרי 8 חודשים,״הרכב״ הזה הוא לא באמת רכב זה יותר כמו צעצוע הייתי חופר פה עוד אבל נראלי שהבנת אותי ,אני הייתי הולך על משהו שהוא יותר אוטו ולא יותר בימבה.

פורסם
לא הייתי ממליץ על הרכב הזה כאחד שהיה לו כזאת ונמכרה אחרי 8 חודשים,״הרכב״ הזה הוא לא באמת רכב זה יותר כמו צעצוע הייתי חופר פה עוד אבל נראלי שהבנת אותי ,אני הייתי הולך על משהו שהוא יותר אוטו ולא יותר בימבה.

אשמח לשמוע עוד על הרכב,אני שוקל לרכוש אותו ובנתיים שמעתי עליו רק דברים טובים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כנס לאתר יד 2 כבר נגמרו הדפים מרוב שיש מכירות שם של אלטואים שמנסים להתפטר מהם , רכבים שנת 2013 עם 2000 ק"מ למכירה , אני נסעתי על האלטו למשך כמה ימים כל השכרה וזה רכב מעולה הבעיה שתמיד בנסיעה יש הרגשה שעוד רגע עולה עשן מהמנוע בנסיעה , ביניעירונית ממושכת של שנה ומעלה אני מאמין שהרכב ירים דגל לבן ויצא לפנסיה .

דרך אגב אני רואה שיש פה בחור מאוטו סנטר ניסו למכור לי I10 מהשכרה ששווה 36.6K ב 41K וראיתי בלוי יצחק שהמחיר יכול גם להגיע ל 34K והנציג שם מתעקש על 41 לא יודע איך הוא הגיע לסכום הזה רק הם יודעים .

הם לוקחים מחשבון קסיו ועושים חשבון עם עצמם מזל שיש לוי יצחק

יש ממש בעיה לחשב רכב מהשכרה וכולם נופלים בזה יש 3 סוגים בלוי יצחק : 1. השכרה עם קריטריונים 2. השכרה בלי קריטריונים 3. קניה ישירות מהשכרה בלה בלה בלה שכולם ניראים אותו דבר

פורסם

GELL תפרט את הנסועה הצפויה כמה אנשים באופן קבוע (שים לב לאלטו רק 4 חגורות בטיחות) כפתרון לאדם יחיד בנסיעה עירונית האלטו אמינה וחסכונית להפליא, בנסיעה בין עירונית התחושה תהיה הרבה פחות נעימה בקיצור מה הצפיות שלך מהרכב?

• תוכן חדש...