Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פיג'ו 206 שנת 2007, במאי הוחלף מצבר. מעולם לא עשה בעיות הנעה לפניכן.

הרכב מניע רק לאחר החזקה ארוכה של הסוויץ', לפעמים יש צורך בסיבוב נוסף של הסוויץ'.

הבעיה חוזרת על עצמה אך לא באופן קבוע - ללא קשר לשעה ביום (לעיתים בבוקר ולעיתים בצהרים).

לרוב קורה לאחר שהרכב לא נסע במשך מספר שעות (לצורך העיניין, גם בבוקר בנסיעה לעבודה וגם בחזרה הביתה).

התקלה מתרחשת כבר קרוב לחודש וחצי וניתן לראות החרפה עם הזמן (הנעה קשה יותר בכל פעם).

לאחר ההנעה, התקלה לא חוזרת על עצמה מיד ויש צורך לחכות מספר שעות / יום.

היום נבדק המצבר במקום ממנו נרכש והמצבר נמצא תקין לחלוטין (נבדק מול עומס מספר פעמים אפילו בסטרטר של משאית).

אני מניח שבעכבות זאת גם האלטרנטור תקין - אחרת המצבר היה מראה סימני חולשה מול עומס (בוצעה נסיעה של כחצי שעה למוסך לפני הבדיקה).

נאמר לי שיתכן ומקור התקלה הוא ב"אוטומט" של הסטרטר או בסטרטר עצמו.

אשמח לייעוץ לפני שאני ניגש למוסך!

תודה!

פורסם

אצלי היתה תקלה זהה בעבר. חשבנו שהמצבר הלך, אך בסופו של דבר הבנו שהבעיה היתה באלטרנטור.

היה לי גם קושי של הנעה בהתחלה, ועם הזמן זה רק החריף. לאחר החלפת האלטרנטור הבעיה הזו חלפה

פורסם

אם הסטרטר משתלב ומסובב את המנוע אין סיבה לחפש תקלות במצבר או בסטרטר או באלטרנטור. כדי לדעת מדוע המנוע מסתובב ולא מניע יש להתחבר לסורק תקלות, הסיבות יכולות להיות רבות ואין טעם לנחש.

פורסם

מודה לכם מאוד, אכן זה המצב..

הרכב עוד לא חובר לסורק תקלות, אם כך כל שנותר הוא ללכת למוסך...

אחזור לייעוץ נוסף לאחר הביקור במוסך!

פורסם

התקלה שלך מתארת בדיוק את הבעיה שלי

עליתי על סורק תקלות והכל נימצא תקין לחלוטין

נבדקו מזרקים

נבדקו 4 גזים

חיישנים

מצערת

לחץ דלק

בעיה מתרחשת לאחר עמידה של האוטו לזמן מה

לאחר מכן הבעיה נעלמת עד לעמידה הבאה

כנראה הבעיה בשסתום משאבת הדלק שנמצאת מתחת לכיסא האחורי

אצלי הבעיה עדיין קיימת אבל אני נותן לזה קצת זמן לעבוד בגלל שאיפסתי את המחשב והוספתי תוסף לדלק

אני רוצה שהמחשב יקרא מחדש נתונים וגם אולי התוסף הזה יעזור ולאחר מכן נחליט אם לפתוח משאבה

אני יעדכן אותך, אז תמתין עם זה כי חבל על הכסף שלך(:

פורסם

מודה לך על התגובה, לאחר ביקור במוסך גבע (בעקבות המלצות בפורום PSI), הרכב נבדק בסורק ולא נמצאו תקלות, תוך מספר דקות אותרה התקלה והיא כמו שאמרת - משאבת הדלק, הפלסטיק של המשאבה נמצא סדוק ודלק דלף החוצה.

עד לאותו הרגע לא היה ניתן להריח דלק בתא הנוסעים, מאז שנפתח המכסה של המשאבה הריח החריף של הדלק לא מפסיק.

קיבלתי הצעת מחיר של 800 לשיפוץ ו-1500 להחלפה (מקורי) במוסך גבע - לא כולל מע"מ.

לאחר ביקור במוסך מורשה בפתח-תקווה נאמר לי שעלות החלק (מקורי) הוא 1090 ש"ח, תחליפי מאיכות טובה הוא 900 ש"ח ותחליפי זול (סיני) 600 ש"ח. כאשר מדובר בכחצי שעה עבודה (סביב ה-100 ש"ח לא כולל מע"מ).

כרגע אני מתלבט האם לבצע שיפוץ אצל גבע או להחליף במוסך מורשה..

התקלה שלך מתארת בדיוק את הבעיה שלי

עליתי על סורק תקלות והכל נימצא תקין לחלוטין

נבדקו מזרקים

נבדקו 4 גזים

חיישנים

מצערת

לחץ דלק

בעיה מתרחשת לאחר עמידה של האוטו לזמן מה

לאחר מכן הבעיה נעלמת עד לעמידה הבאה

כנראה הבעיה בשסתום משאבת הדלק שנמצאת מתחת לכיסא האחורי

אצלי הבעיה עדיין קיימת אבל אני נותן לזה קצת זמן לעבוד בגלל שאיפסתי את המחשב והוספתי תוסף לדלק

אני רוצה שהמחשב יקרא מחדש נתונים וגם אולי התוסף הזה יעזור ולאחר מכן נחליט אם לפתוח משאבה

אני יעדכן אותך, אז תמתין עם זה כי חבל על הכסף שלך(:

פורסם

נשמע קצת מוזר שקיבלת מחיר זול יותר ממוסך מורשה, הייתי ממליץ ללכת למורשה [ רק בשביל האחריות ממורשה וכמובן גם בשביל הכמה מאות שקלים שתחסוך לעצמך ].

פורסם

האמת שניסיתי לחפש ב ebay, מצאתי 2-3 משאבות מפירוק (מישראל במקרה).

אם אקנה ב ebay אקנה רק משאבה חדשה ומקורית, אבל כנראה שאני לא מצליח לבצע חיפוש מתאים.

משום מה אני הולך יותר לכיוון שיפוץ המשאבה מאשר החלפה מכיוון שמדובר ברכב עם מעט ק"מ (83 אלף) ומצב המשאבה עצמה אמור להיות טוב מאוד.

• תוכן חדש...