Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול במוסך מורשה , למה כדאי יותר?

kobi1969
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי רכב מסוג שברולט ויונט משנת 2004 ואני טיפלתי ברכב במוסך מורשה , מוסך מורשה יש לו נהלים שאם באים אליו בבעיה מסוימת הוא מטפל גם בדברים מסביב שלא תמיד קשורים לבעיה , יש לי בעיה שלעיתים רחוקות האוטו לא מושך ביציאה מרמזור וארי שנייה זה מסתדר ולעיתים הרבה יותר רחוקות הוא נכבה , האמת אני רוצה לטפל בבעיה במוסך מורשה אבל אני מפחד שאם הבעיה הקטנה הזו אני יצטרך לשלם הון תועפות סתם וזה הרושם שנוצר על מוסכים מורשים .

אני טועה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כמובן טועה, אין שום נהלים כאלו לשום מוסך באופן עקרוני, בין אם הוא מורשה יבואן או לא .

כמובן שכל מוסך, כזה או אחר יכול להיות הגון או שלא.

בכל מקרה ובכל סוג של מוסך, המלצתי היא שתבוא עם תלונה מופרטת של התקלה, תוודא כי היא נרשמת כלשונה בכרטיס תיקון ותבקש להיות מיודע למפרע מה תקלה ולקבל הצעת מחיר לתיקונה. כך תמנע בעיות מראש.

קח בחשבון כי אם הגורם לתקלה אצלך ברכב נמצא רכיב יקר, אז התיקון יהיה יקר, בין אם במוסך מורשה יבואן או מוסך כללי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כמובן טועה, אין שום נהלים כאלו לשום מוסך באופן עקרוני, בין אם הוא מורשה יבואן או לא .

כמובן שכל מוסך, כזה או אחר יכול להיות הגון או שלא.

בכל מקרה ובכל סוג של מוסך, המלצתי היא שתבוא עם תלונה מופרטת של התקלה, תוודא כי היא נרשמת כלשונה בכרטיס תיקון ותבקש להיות מיודע למפרע מה תקלה ולקבל הצעת מחיר לתיקונה. כך תמנע בעיות מראש.

קח בחשבון כי אם הגורם לתקלה אצלך ברכב נמצא רכיב יקר, אז התיקון יהיה יקר, בין אם במוסך מורשה יבואן או מוסך כללי.

דניאל, זה לא בדיוק נכון כי עבודה במוסך מורשה עולה פי 2 ויותר מאשר במוסך כללי רגיל כך שגם אם הרכיב עצמו יקר העבודה הזולה במוסך כללי מפצה על המחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דניאל, זה לא בדיוק נכון כי עבודה במוסך מורשה עולה פי 2 ויותר מאשר במוסך כללי רגיל כך שגם אם הרכיב עצמו יקר העבודה הזולה במוסך כללי מפצה על המחיר.

כל מוסך מפרסם את עלות שעת העבודה במקום בולט.

אני לא יודע אם תמיד זה פי 2 או יותר.

בכל מקרה, ניתן לבדוק את זה. בהצעת מחיר אמורים לקבל פירוט מתאים - כולל כמות שעות עבודה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מוסך מפרסם את עלות שעת העבודה במקום בולט.

אני לא יודע אם תמיד זה פי 2 או יותר.

בכל מקרה, ניתן לבדוק את זה. בהצעת מחיר אמורים לקבל פירוט מתאים - כולל כמות שעות עבודה.

לגבי שעתון העבודה אין וויכוח זה ברור כל מוסך והתעריף השעתי שלו. ההבדל הוא שישנם מוסכים כלליים שאם הם יעבדו חצי שעה הם לא ייקחו על שעה שלמה כמו מוסכים מורשים או מוסכים רישמיים מידי שברגע שאתה שואל אותם למה מחיר כזה הם מצביעים לך על המחירון כאילו המחיר נחקק ע"י הממשלה. הכל ניתן לשינוי רק יש כאלה שמפנימים זאת ויש שלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה בדיוק עולה פה נושא המחיר?

לגבי המחיר? אצל כל המורשים המחיר הוא כפול, לכל סוג של עבודה ? בדקת את כולם?

תהיה הוגן ואל תכליל ואל תצא בהצהרות חסרות שחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה בדיוק עולה פה נושא המחיר?

לגבי המחיר? אצל כל המורשים המחיר הוא כפול, לכל סוג של עבודה ? בדקת את כולם?

תהיה הוגן ואל תכליל ואל תצא בהצהרות חסרות שחר.

לא עשיתי הכללה גורפת דניאל וכוונתי הייתה בכלליות שמוסכים מורשים יקרים יותר בעבודתם מאשר מוסכים כלליים אחרים (ולא מורשים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא טועה בכלל. גש למוסך כללי שמבין ברכב זה ובתחילה לפני הכל היתחבר לסורק תקלות ומשם תקבל כיוון מדוייק לבעיה.

חיבור לסורק תקלות במוסך מורשה הוא 350 ש"ח במידה ואני לא מטפל בבעיה , קבעתי תור למוסך מורשה שברולט בראשון אני יבקש מהם להתמקד אך ורק בבעיה הזו ולא לחפש דברים אחרים ונראה אם הם ייצאו צדיקים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הם הגיעו ל-350 ש"ח רק על חיבור זה לא ברור לי? המקסימום שגובים היום הוא 250 ש"ח. צדיקים הם כבר לא יצאו מלכתחילה אם זה המחיר רק על היתחברות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי חיברו למחשב במוסך מורשה בחינם אין כסף ככה סתם לידע כללי.

אז לא כולם אותו הדבר בעיניין המחיר בשרותים האחרים כמובן שהמחיר יותר יקר הרי מי ישלם לפינת קפה ולפקידים שיושבים שם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הם הגיעו ל-350 ש"ח רק על חיבור זה לא ברור לי? המקסימום שגובים היום הוא 250 ש"ח. צדיקים הם כבר לא יצאו מלכתחילה אם זה המחיר רק על היתחברות.

תמליצו לי על מוסך אמין וטוב ומקצועי שיטפל לי בבעיה ויקבל כסף מבורך ולא בגזל .

נגיד שהמוסכניק כל כך מקצועי והוא עלה על הבעיה תוך דקה ויודע בוודאות שהתקלה מסתכמת ברכיב של 500 ש"ח וההחלפה היא 15 דקות , כמה זה יעלה לי במורשה ?

וכמה במוסך לא מורשה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...