Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב יחסית חזק בחו"ל

eitama
שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני באירופה (גרמניה/הולנד) בין סוף אוגוסט לאמצע ספטמבר.

אני מחפש לשכור רכב בעל מנוע חזק, מקבוצת VAG אבל לא ממש חובה.

חשוב שיהיו לפחות 160 סוסים, ועדיף טורבו.

אופציות : Golf GTI (מצאתי כזו ב vipcars.com) ובמחיר סביר, 2400 שקל לכל התקופה, כולל קנס החזרה במדינה שונה אבל יש השתתפות עצמית של 1000 יורו לנזק וגניבה.

עוד אופציות הן הסטנדרטיות יותר כמו Passat או Mercedes, הבעיה עם כל אלה שאני לא יודע איזה מנוע מגיע וחושב לי שהרכב יהיה חזק ושאני אדע מה אני מקבל.

האם מישהו מכיר חברת השכרת רכב, שתתן לי ביטול השתתפות עצמית + רכב חזק + במחיר של בין 2000 ל 3000 שקל ל 9 ימים?

לוקח מברלין מחזיר באמסטרדם.

כבר עשיתי מלא טלפונים, התקשרתי לכל מיני, אף אחד לא מוכן להבטיח דגם רכב.

Sixt מתחייבים שנפח המנוע ב Passat הוא בין 1.8 ל 2.0, אבל מה אם יגיע 2.0 FSI? אני מת! זו עגלה.

בקיצור, מחכה לעזרתכם,

תודה!

נ.ב, אל תידאגו, לרינג אני לוקח Corsa OPC...

Peugeot 208 GTI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

אני באירופה (גרמניה/הולנד) בין סוף אוגוסט לאמצע ספטמבר.

אני מחפש לשכור רכב בעל מנוע חזק, מקבוצת VAG אבל לא ממש חובה.

חשוב שיהיו לפחות 160 סוסים, ועדיף טורבו.

אופציות : Golf GTI (מצאתי כזו ב vipcars.com) ובמחיר סביר, 2400 שקל לכל התקופה, כולל קנס החזרה במדינה שונה אבל יש השתתפות עצמית של 1000 יורו לנזק וגניבה.

עוד אופציות הן הסטנדרטיות יותר כמו Passat או Mercedes, הבעיה עם כל אלה שאני לא יודע איזה מנוע מגיע וחושב לי שהרכב יהיה חזק ושאני אדע מה אני מקבל.

האם מישהו מכיר חברת השכרת רכב, שתתן לי ביטול השתתפות עצמית + רכב חזק + במחיר של בין 2000 ל 3000 שקל ל 9 ימים?

לוקח מברלין מחזיר באמסטרדם.

כבר עשיתי מלא טלפונים, התקשרתי לכל מיני, אף אחד לא מוכן להבטיח דגם רכב.

Sixt מתחייבים שנפח המנוע ב Passat הוא בין 1.8 ל 2.0, אבל מה אם יגיע 2.0 FSI? אני מת! זו עגלה.

בקיצור, מחכה לעזרתכם,

תודה!

נ.ב, אל תידאגו, לרינג אני לוקח Corsa OPC...

לא חסרים מכוניות ספורט בחברות השכרה בגרמניה, אבל לא במחירים האלה התקציב שלך נמוך מאוד

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהולנד עדיף להמנע מרכב חזק מדי - ממילא לא יהיה שימוש לכוחו הרב.

בגרמניה כמובן שיש קטעי אוטובאהן שבהם המהירות אינה מוגבלת, השאלה היא האם כדאי לך למהר בתנאי דרך שאינך מכיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק באתר הזה, https://www.izzirent.com/

עשיתי בדיקה על אותו רכב מאותה חברת השכרה, יש הוזלה של 10% .

מה שכן, אתה משלם מראש סכום מסויים לשריון.

אני גם אהיה בספטמבר ומינכן ובודק רכב חזק, מרצדס SLK או בימר רואדסטר ב360 אירו כולל ביטוחים וביטול השתתפות עצמית ליומיים. אם יורדים בקלאסה, אז המחיר יהיה נמוך. לדעתי עדיף לא לקחת סיכון בחול ולבטח את הרכב כדי לא לשלם השתתפות עצמית

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהולנד עדיף להמנע מרכב חזק מדי - ממילא לא יהיה שימוש לכוחו הרב.

בגרמניה כמובן שיש קטעי אוטובאהן שבהם המהירות אינה מוגבלת, השאלה היא האם כדאי לך למהר בתנאי דרך שאינך מכיר.

תודה על האזהרה, אקח לתשומת ליבי, בהולנד לא נהיה הרבה זמן עם רכב, אולי יום או יומיים. שאר הזמן נהיה באמסטרדם...

לגבי המצלמות, אני לא מוטרד, אסע קצת לאט יותר ואמנע מטעויות. לגבי גרמניה, אני חובב הגה, ולא מפחד מכבישים שאני לא מכיר. לא אכפת לי לעשות טעויות גם אם הן יעלו לי 30 דקות לכל כוון - אני לא מהבולמים הפתואמיים. ואם אין שדה ראיה המהירות תהיה בהתאם. אגב, פחות אכפת לי ממהירות, יותר אכפת לי מכח.

תבדוק באתר הזה, https://www.izzirent.com/

עשיתי בדיקה על אותו רכב מאותה חברת השכרה, יש הוזלה של 10% .

מה שכן, אתה משלם מראש סכום מסויים לשריון.

אני גם אהיה בספטמבר ומינכן ובודק רכב חזק, מרצדס SLK או בימר רואדסטר ב360 אירו כולל ביטוחים וביטול השתתפות עצמית ליומיים. אם יורדים בקלאסה, אז המחיר יהיה נמוך. לדעתי עדיף לא לקחת סיכון בחול ולבטח את הרכב כדי לא לשלם השתתפות עצמית

המחירים שאתה מתאר יקרים לי מאוד, לא בא לי לשים כל כך הרבה כסף.

בנתיים הוצאתי עסקה סופר משתלמת מ Sixt בארץ.

9 ימי השכרה, Passat כולל ביטול השתתפות עצמית + קנס החזרה במיקום שונה מלקיחה = 389Euro כולל מע"מ!!!

אגב, המחיר האדיר הזה הוא תודות ל American Express, שמסיבה בלתי ברורה סיפק הנחה של 150~ יורו.

המחיר לפני הנחה היה 547 יורו!

כשאגיע למקום, אם הפסט לא תהיה טורבו, ויהיה לה מנוע עד 2 ליטר, אנסה לשדרג. מעבר לזה מספיק לי אם היא תהיה 1.8T או 2.0T.

Peugeot 208 GTI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאגיע למקום, אם הפסט לא תהיה טורבו, ויהיה לה מנוע עד 2 ליטר, אנסה לשדרג. מעבר לזה מספיק לי אם היא תהיה 1.8T או 2.0T.

סיכוי טוב שזה יהיה TDi.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תשכיר בגרמניה דרך סיקסט את קטגורית SDMR, יש לך אופציה לקבל אופל אינסיגניה OPC, קח בחשבון שתצטרך להוציא הרבה כסף על דלק.

או שתוכל לקבל פאסאט CC, אם המנוע הוא דיזל אז סביר להניח את הגירסה 2.0TDI עם ה140 כ"ס.

הכל עניין של מזל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

שלום.

חזרנו מגרמניה בשבוע שעבר(מינכן),שכרנו פאסאט מSIXT הצי שלהם כולל או 1.4 TSI או TDI בלבד.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

חזרנו מגרמניה בשבוע שעבר(מינכן),שכרנו פאסאט מSIXT הצי שלהם כולל או 1.4 TSI או TDI בלבד.

אורן

אם תשכיר בגרמניה דרך סיקסט את קטגורית SDMR, יש לך אופציה לקבל אופל אינסיגניה OPC, קח בחשבון שתצטרך להוציא הרבה כסף על דלק.

או שתוכל לקבל פאסאט CC, אם המנוע הוא דיזל אז סביר להניח את הגירסה 2.0TDI עם ה140 כ"ס.

הכל עניין של מזל.

אופל אינסיגניה באמת נשמע טוב, אבל אני מעדיף לא להסתכן בנושא המזל.

בקיצור, סגרתי עסקה עם Sixt פה בארץ, קבלתי מחיר מצויין עבור Passat 1.8-2.0 כך נאמר לי לגבי נפח המנוע.

אז אני מניח שזה יהיה דיזל לפי ההודעה של אורן.

החלטתי לקחת משהו יחסית זול (ה Passat), וכשאגיע לסניף אראה במקום אם יש משהו שאפשר לשדרג אליו בצורה ספונטנית שיתן לי קצת יותר Fun, ככה לא אקבל איזה עגלה ואשלם הרבה כסף מראש.

Peugeot 208 GTI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...