Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חבר לאחר שהפך את כל שוק הרכב החליט ללכת על הקיה ריו החדשה. גרסת 5 דלתות מאובזרת.

רק נשארו כמה קצוות - שנשמח לעזרה איתם.

1. האם יש כאן בעלי רכב שיכולים לספר איך הרכב? (אני יודע שיש מבחן על ה-1.2 אבל הוא פחות רלוונטי) - בעיקר ביצועים. צריכת דלק.חשוב לו גם האם המזגן חזק? ההגה קל?

2. מה ניתן "להוציא" בעת קניית הרכב? האם ניתנות הנחות? יש מבצעים לכל מיני מועדוני צרכנות?

האם אבזור/טיפולים ניתנים מתנה? האם הרכב מגיע עם שלטי נוחות?

3. מלאי - האם מישהו קנה רכב עם בז' בפנים? לא ראיתי אף אחת כזאת. למרות שזה מצויין כאופציה.

כל דבר שאתם יודעים על הרכב - אשמח לדעת.

*נכון שזה נשמע כמו קטנות - אבל סה"כ נסגרנו על הדברים הגדולים, פשוט רצינו לבוא מוכנים למו"מ.

תודה לעוזרים

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את השרשור הזה שפתחתי לא מזמן. נראה לי שהוא מכסה לא מעט משאלותיך.

אבל בכל זאת-

הביצועים חלשים, הרכב מרגיש די כבד. צריך ללחוץ חזק ולמשוך לסל"ד גבוה כדי להוציא ממנו ביצועים סבירים פלוס.

צריכת דלק - בסוף השבוע האחרון נסענו עם הרכב לגולן ובחזרה למרכז. נסיעה רגועה, זורמת בהלוך וקצת פקוקה בחזור. הרכב היה עמוס בארבעה אנשים וקצת ציוד. סה"כ צריכת דלק (לפי המחשב) - 12.5 קילומטרים לליטר. לשם ההשוואה, ג'טה 1.2TSI שעשתה את אותו המסלול ובאותם תנאים, עשתה 11 ומשהו קילומטרים לליטר. תחליט אתה מה זה אומר :wink:

המזגן מצוין.

ההגה קל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה :-P

שמח לשמוע על המזגן וההגה.

מופתע לשמוע על המנוע - מבחינתו I20 1.4 נותנת ביצועים מספקים לחלוטין. האם הקיה ריו עומדת באותה רמה מבחינת ביצועים? או שכל העסק מרגיש איטי ורועש יותר משמעותית?

הקטע עם זה שלא רואים את קצוות הרכב - ממש מעצבן, שמנו לב לזה כבר באולם התצוגה.

האם יש סופרמיני עדיפה בשוק לדעתכם?

חייבת להיות חדשה ואוטומטית. אמינה וזולה יחסית לאחזקה.

הוא לא מוכן לקנות שום דבר תוצרת צרפת עקב ניסיון גרוע בעבר.

כל הVAGיות יקרות יחסית לתחזוקה שוטפת, הוא מתכוון להחזיק את הרכב מעל 15 שנה לכן שילוב מנועי TSI+DSG לא בטוח שאידיאלי, בכלליות הן לא מזדקנות משהו.

סוויפט - מנוע חלש. יאריס - לא אהב בכלל. כנ"ל ג'אז.

I20 - מזגן חלש + הגה כבד.

האם שכחתי משהו? רכב שלא חשבתי עליו?

ושוב - אם מישהו רכש או התעניין וקיבל הצעות אטרטקטיביות או מידע כלשהוא לגבי מחירים והטבות בפועל - מאוד יעזור.

פורסם

לדעתי היא קצת יותר כבדה מה-i20. לא משמעותית, אבל כבדה יותר. לא עשיתי השוואה ראש-בראש אז אין לי מושג מי לוקחת אבל זאת בגדול ההרגשה.

אופציות נוספות שלא הזכרת - אופל קורסה, ניסאן אקו-מיקרה, פורד פיאסטה, פיאט פונטו ושברולט סוניק.

נראה לי שאלו, ביחד עם הצרפתיות והגרמניות ואלו שכבר הזכרת, זה פחות או יותר כל הקטגוריה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סוויפט - מנוע חלש.

באמת? זה חידוש. חשבתי שהסוויפט החדשה עם 90+ כ"ס היא ממובילות הקטגוריה מבחינת מנוע. (אם לא מחשיבים את מנועי 1.2 tsi)

פורסם

heads up

הריו הולכת להיות כוככבת הליסינג הבאה של ישראל ובשירות המשטרה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני קניתי את הריו 1.2 והצלחתי להוריד ב 3 אלף ולהוסיף אימבולייזר קודנית והרמת שמשות על חשבון הבית. אל תפחד להתמקח...:-D

פורסם

עדיין לא קיבלתי אותו:oops: . דבר חשוב: יש אפשרות מימון טובה ללא ריבית.. ולפני שאתה סוגר תברר את הזמינות של הצבעים של הרכב ואת צבע המושבים שאתה רוצה כי יכול להיות שיאכזבו אותך "הזמינות של רכב כסוף היא רק עוד חודש או משהו כזה". :roll:

פורסם

סתם מתוך עניין, בהנחה והחבר הולך להיות עם הרכב לתמיד, למה לא לקנות אותו מהליסינג עם 0 ק"מ ולחסוך איזה 20 אלף טובים?

(כול זה בהנחה וזה לא מה שהוא מתכנן לעשות ממילא)

פורסם
תודה.

כאמור שוק יד 2 לא מעניין כאן בכלל. כרגע אין שום כוונה למכור את הרכב. אי פעם.

שטיקל - תודה! איך הרכב? אתה מרוצה?

אתמול קיבלתי בסוכנות ברעננה הצעה למימון לקיה ריאו של 80K שח ללא ריבית והצמדה ל-48 חודש. הצעת המימון אטרקטיבית ההטבות וההנחות פחות

החלטתי בסוף ללכת על הטויוטה ספייס ורסו כפוף לנסיעת מבחן. היאריס מצאה חן בעיני בנסיעת מבחן אולם מפריע לי שהיא ללא חלונות חשמל אחוריים וגם קצת הפלסטיקה

הספיס וורסו כעת במבצע

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

תודה על התגובות.

1. לא מצאנו ריו בחברת ליסינג. אם יש כאן נציג של אחת מחברות הליסינג שיש לו למכירה ריו 5 דלתות אוטו' או סוזוקי SX4 חדשה 0 ק"מ - אני ממש אשמח לדעת.

2. לא צריך מימון - אז זה לא רלוונטי, אבל אני מניח שזאת אחלה דרך לשחק קצת על ההטבות האחרות (הנחה, חיישני רוורס וכו')

3. מה המבצע על הורסו?

פורסם
תודה על התגובות.

1. לא מצאנו ריו בחברת ליסינג. אם יש כאן נציג של אחת מחברות הליסינג שיש לו למכירה ריו 5 דלתות אוטו' או סוזוקי SX4 חדשה 0 ק"מ - אני ממש אשמח לדעת.

2. לא צריך מימון - אז זה לא רלוונטי, אבל אני מניח שזאת אחלה דרך לשחק קצת על ההטבות האחרות (הנחה, חיישני רוורס וכו')

3. מה המבצע על הורסו?

המבצע על הספייס וורסו 5000 ש"ח הנחה וחבילת פלטיניום הכוללת:מערכת מולטימדיה עם מערכת ניווט, דיבורית אלחוטית BT, נגן מוזיקה, די וי די.

בסוכנות טויוטה ברעננה וגם בנוספות (לא בכולן) ניתנת אחריות לשנה רביעית על הרכב

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תוכן חדש...