Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה לא המקום, אז מנהלים מוזמנים להעביר/למחוק...

יש לי התלבטות קשה כבר כמה חודשים. אני רוצה לעבור ל 106S16 או ל 106GTI אבל בשביל זה אני צריך להפרד מה - 205CTI1.9 שלי.

כמו שאתם יודעים כבר פרסמתי אותה כמה פעמים ובסוף התחרטתי...

הבעייה שהיא אצלי כבר שנה שביעית והשקעתי עליה יותר מ 45,000 ש"ח ומאות שעות עבודה (אם לא אלפים - בלי הגזמה).

מצד שני - מאוד חשוב לי לנהוג על אותו רכב כמו רכב הראלי שלי (S16)...

בקיצור אני נקרע כבר חודשיים או יותר בנושא - אבל עכשיו יותר מתמיד: גם מצאתי 106GTI שאני מעוניין לקנות (מפורסמת בפורום) וגם קיבלתי הצעה לא רעה (אבל אני לא שלם איתה) על הרכב שלי - 42,000 ש"ח.

לא שאני אשתכנע ממה שיכתב פה - אבל, זה בהחלט מעניין אותי לשמוע....

את ההחלטה כנראה שכבר עשיתי ואני מחפש חיזוקים - אז מה דעתכם?

אלון

פורסם
אולי זה לא המקום, אז מנהלים מוזמנים להעביר/למחוק...

יש לי התלבטות קשה כבר כמה חודשים. אני רוצה לעבור ל 106S16 או ל 106GTI אבל בשביל זה אני צריך להפרד מה - 205CTI1.9 שלי.

כמו שאתם יודעים כבר פרסמתי אותה כמה פעמים ובסוף התחרטתי...

הבעייה שהיא אצלי כבר שנה שביעית והשקעתי עליה יותר מ 45,000 ש"ח ומאות שעות עבודה (אם לא אלפים - בלי הגזמה).

מצד שני - מאוד חשוב לי לנהוג על אותו רכב כמו רכב הראלי שלי (S16)...

בקיצור אני נקרע כבר חודשיים או יותר בנושא - אבל עכשיו יותר מתמיד: גם מצאתי 106GTI שאני מעוניין לקנות (מפורסמת בפורום) וגם קיבלתי הצעה לא רעה (אבל אני לא שלם איתה) על הרכב שלי - 42,000 ש"ח.

לא שאני אשתכנע ממה שיכתב פה - אבל, זה בהחלט מעניין אותי לשמוע....

את ההחלטה כנראה שכבר עשיתי ואני מחפש חיזוקים - אז מה דעתכם?

אלון

קבל חיזוק ממני, תמשיך הלאה, ה-CTI עשתה את שלה, תן גם לאחרים להינות ממנה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני רואה שיש צופים אבל אין מגיבים... אולי בגלל שלא מכירים את ה CTI שלי...

אז אני אוסיף פרטים שתבינו למה ההתלבטות...

ל CTI שלי מכלולים מפז'ו ספורט - זה כולל משולשים מחוזקים, נבות, גשר קידמי וסרן אחורי (דיסק כמובן) מחוזק.

המתלים הם תשלובת של קוני מתכווננים ואייבך פרוגרסיבי 40 מ"מ פחות...

מנוע 8 שסתומים הכי חזק שאטמוספרי יכול להיות. כולל: צ'יפ למחשב, קאמשאפט של KENTCAM דגם FASTROAD כלומר - פועל בטווח של 2000-6000 סל"ד, סעפת 4 ל 1 של SUPERSPRINT, וסת לחץ, פילטר, צינור מעובה ודוד "לחץ" ושאר ירקות. סה"כ מוציא מעל 170 כ"ס (176 - על הנייר) ושלא כמו ה 16V מגיב יפה כבר ב 2000 סל"ד.

מודל 92, יושבת על צמיגים 205/50R15. ללא אף תאונה - משוחזרת כולה כולל גג חשמלי חדש וריפודים ופלסטיקים וגומיות ו.... ה כ ל!!!

יש עוד ים תוספות - יד רביעית סה"כ עם כ - 140000 ק"מ מקוריים.

אהה - והכל חוקי עם אישורי יבוא מצרפת של החלקים ואישורי הרכבה מלובינסקי...

לעומתה -

106GTI מקורית - ללא תאונות מודל 98

GTI אמיתית והחלום שלי כבר הרבה זמן - אין מה להוסיף

הפתרון הכי טוב היה להשאיר את ה CTI ולקנות את ה 106 אבל לא הולך לי עם כרטיסי לוטו ובדרך אחרת אני לא רואה שנופלים עלי 40000-50000 ש"ח.

אז מה עושים...?

אלון

נ.ב.

היה/יש לי גם חלום לתת את ה CTI לבן שלי במתנה ליום הולדתו ה 17 (כשיוציא רישיון) משוחזרת למופת - הבעייה: זה יקרה בעוד קצת פחות מ 15 שנה...

אלון

פורסם

רכב כל כך מושקע! שאתה כל כך אוהב! ונהנה ממנו! לא עושה לך בעיות! ולא מעיק לך על הכיס!

אני לא רואה שום סיבה למה לעבור ל106 GTI, כשיש לך רכב כל כך נדיר מושקע שאתה כל כך אוהב ונהנה ממנו שלא עושה לך בעיות ולא מעיק לך על הכיס! (אני חושב שהבנת את העניין...)

(וגם אתה נשאר topless...:-D )

פורסם

התחליף היחידי שיכול להיות ל-205 1.9 הוא רק 106 S16 (לא מערב כרגע הנעה אחורית).

אם חשוב לך לנהוג ברכב זהה לרכב שבו אתה נוהג בראלי - אז תחליף.

אם זה לא קריטי - אל תחליף. מה תגיד אשתך כשתדע שאתה מוכר רכב שהיא נסחבה עם חלקים שלו במזוודה מצרפת ?!:shock:

בשביל שלום בית - תשאיר את ה-205.

ובקשר לילד - 15 שנים זה כלום. הזמן טס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי אתה צריך להסתכל על הצד החיובי דווקא. כל השיפורים וההשקעה והתוספות והמצב הטוב של הרכב הם אילו שיאפשרו לך למכור אותו ב-42 ולא בסביבות ה-20 ולכן "להחליף" ל-GTI בלי תוספת כספית ניכרת, ובכל זאת לגדול ב-6 שנים, לשמור על חוויות הנהיגה, וליצור עניין מחודש ברכב החדש.

פורסם

התרשמותי: כבר מיצית את הסיטיאיי שלך. אתה משועמם ממנה.

אז לא יעזור כמה תזכיר לעצמך שהשקעת בה את הנשמה, ולא משנה כמה שעות עבודה שרפת עליה - אתה תמכור ותעבור לאוטו אחר.

לדעתי רוב אוהבי המוטוריקה האמיתיים, יודעים גם מתי לוותר על המכונית שלהם (או אחת מהן) ולהמשיך הלאה. אם מיצית אז אין מנוס, צלם כמה תמונות יפות למזכרת ותיפרד ממנה יפה...ותן למישהו אחר להנות מההשקעה שלך.

ההסתייגות היחידה שיש לי היא שאולי אתה עובר לרכב שלא שונה מספיק מהרכב הקודם שלך, ולכן שוב תשקיע אבל שוב תגיע מהר למיצוי האוטו. יש לציין שלא נהגתי על כל הרכבים שציינת ולכן זאת רק מחשבה שלי. אני כמובן רומז למעבר להנעה אחורית, אולי כי זה השיגעון שלי, אבל זה גם נותן לך יותר זמן עד שאתה ממצא את יכולות הרכב (בהנחה שהרכב ספורטיבי כמובן).

תחליט מה שתחליט, אני מאחל לך בהצלחה ושרק תהנה מהרכב שלך, מה שהוא לא יהיה.

ארנון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אלון שלום,

ראיתי את הרכב שלך יותר מפעם, אכן מדובר ברכב מדהים, אבל! יהיה לך מאוד קשה לקבל עליו סכום של מעל 40K ש"ח, ככה זה בארץ.

לך תסביר לאנשים שיש רכבים שלא נמכרים במחיר מחירון...

בכל מקרה, לדעתי, יש לך הצעה קונקרטית, שהיא הוגנת לדעתי על ה-205.

ויש לך GTI שאתה מעוניין בה ביד.

אני הייתי הולך על זה.

פורסם

ההצעה מאוד מפתה וקשה לי להאמין שתקבל עוד הרבה כאלה. אני הייתי רץ על זה.

מצד שני תחשוב למה אתה עובר, יש המון פאקטורים שונים מהCTI.

אם יום אחד אתה בכל מקרה תעבור לרכב הזה ולא תחכה עד שהיא תיהיה אספנות, אז כנראה עכשיו זה הזמן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אל תמכור. הרי לא תקבל אף פעם את מה שהרכב שווה באמת. כמו שאמרתי לך אתמול מקסימום לאפסן אותה טוב עם ניילונים, בעוד 20 שנה להוצאי אותה ולהראות לנכדים מה זה רכב אמיתי.

אני מאמין שהיא תשתבח יותר מיין עם השנים.

ירון

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

מצד אחד יש לך רכב שאתה מאוד אוהב (אני מניח) שהוא ה205, והשקעת עליו לפי דבריך אלפי שעות עבודה.

ורואים שקשה לך להפרד ממנה (פרסמת הודעות מכירה והתחרטת).

ומצד שני יש לך 106GTI שאמרת שהיא החלום שלך והיית רוצה לקנות אותה, אבל בכל זאת אני במקומך הייתי נשאר עם ה205, חבל על הכאב לב שיהיה לך לאחר העברת הבעלות, וגם לך תדע איזה קלקולים יהיו לך ב106....

אני במקומך נשאר עם ה205, אבל בכל מקרה החלטה שלך. אני מקווה שתידע אותנו בבחירתך הסופית.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שלום אלון

אמנם השקעת המון כל ה-205

אבל זה כבר רכב ישן ועוד 15 שנים כשתרצה להעביר את זה לבן שלך אני די באוח שתביא לו אותה בשקית!

זה רכב כבר ישן

וגם מצית אותו

לפי דעתי תעבור ל-106

גם עלייה רצינית בשנתון

וגם תוכל להגיע למגבלות נהיגה אחרות!

ורק עצם זה שאתה שוקל בכובד ראש את ההחלפה הזאת

זה סימן שכבר הגיע הזמן להפרד!

אני לא יודע כמה תתצטער לאבד את ה-CTI מאשר לאבד את ה-106

בהצלחה!

ושניהם מכוניות נפלאות!

פורסם
וגם תוכל להגיע למגבלות נהיגה אחרות!