Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לדברים האלה פיתרון פשוט: תפסיקו לתדלק בפז. כל מי שהחל ממחר נכנס לתדלק בתחנה הצהובה כחולה (הצבעים החדשים של החברה) מאשר בכך שהוא מסכים לפעולות הנלוזות שלהם.

חוץ מזה שמעטות התחנות של פז - אם בכלל יש כאלה - שמציעות תדלוק מוזל ב-15 אגורות (שירות עצמי), שזה עוד סיבה להחרים אותם.

פורסם

אני בכלל לא נוגעה בפז ...אני מת על דלק יש להם מחירים דיי טובים ....הנחה של 16 אגורות לתידלוק עצמי ודלק דרגון ממש איכותי...

ניראה לי שדלק זו החברה הכיי גדולה לדלק בישראל נכון? :wink:

פורסם
אבל אבל אבל ..

בפז ליד בלומפילד יש 140 אגורות הנחה לדיזל ... עוד לא ראיתי בשום מקום הנחה כזו :(

תקנה בסונול ליד ב130 הנחה, תמהל ב10% מים והנה לך - 140+ הנחה ודלק באותה איכות ;)

עכשיו ברצינות - 140 אג'? כמה זה יוצא בתכלס לליטר?

אני קונה סולר בסונול (גולדיזל, אחלה תוסף) ב2.80 (רשום 135 הנחה).

התחנה אמנם לא קרובה אליך בכלל, אבל ראיתי כמה בתל אביב עם הנחות דומות.

פורסם

בוקר טוב,

קצת בעיה , ברכב ליסינג יש לנו פזומט :?

בכל מקרה , ברכב הפרטי שלנו , אנחנו ממלאים רק בדור (תדלוק עצמי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני כבר מזמן סולד מפז.אנחנו מתדלקים בפז רק כאשר אנחנו מחוץ לחולון והדלק נגמר ואין תחנות אחרות בדרך, וגם אז אני מונע ממנו לתדלק בפז ולנסוע לחפש תחנה טובה יותר.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

לדעתי מי שמתדלק בתחנות דלק כאלו הוא שותף לפשע!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לסולר אין מחיר קבוע! מה שזה אומר זה שכל תחנה יכולה להחליט כמה הוזלה היא תתן על כל ליטר סולר, וזאת בהתאם למחיר שתקבע...

אני למשל יכול לפתוח תחנת דלק ולתת חמישה שקלים הנחה לליטר סולר (הגזמה), אבל ליטר לפני הנחה יעלה 15 ש"ח... מובן?

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
לסולר אין מחיר קבוע! מה שזה אומר זה שכל תחנה יכולה להחליט כמה הוזלה היא תתן על כל ליטר סולר, וזאת בהתאם למחיר שתקבע...

אני למשל יכול לפתוח תחנת דלק ולתת חמישה שקלים הנחה לליטר סולר (הגזמה), אבל ליטר לפני הנחה יעלה 15 ש"ח... מובן?

בברכה נדב

אתה יכול לעשות את אותו הדבר עם תחנות דלק של בנזין כי יש תחנות שנותנות 10 אג' 15 אג' 20 אג' ו 25 אג' הנחה

אגב ומחיר הסולר קבוע לצרכן כמו מחיר הדלק

מה שהתחנה עושה עם המוצר שלה זה כבר שיקולים עיסקיים של התחנה עצמה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אפשר להוסיף שאלה?

מה לגבי סולר?

מכיוון שלאבא יש פזומט ואמא גם עם רכב דיזל אבל לא מתדלקת בפז כדרך קבע.

מה אתם אומרים גם הסולר שלהם שווה לת@ת?

• תוכן חדש...