Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מרק ובוקי מקווה שתעזרו לי לסיים את האישו הזה. עכשיו שמתי לב שגם אורות אחוריים לא עובדים. אור ברקס כן עובד. הפיוז שמרק הציע לא עוזר. מייאש...

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אורות קידמיים עובדים ?

תבדוק גם פיוז שכתוב על המכסה IL HL שערכו 10 אמפר.

במקרה הגרוע תצטרך לעבור פיוז פיוז ולבדוק את תקינותו.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי את כל הפיוזים, הכל תקין. כמו כן חיפשתי בכל הרכב לתיבת פיוזים נוספת אבל לדעתי אין. וכן אורות קדמיים\איתותים\ברקס\רוורס עובדים

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תיבת פיוזים נוספת נמצאת (לפי מה שראיתי באינטרנט) בצד שמאל של הדשבורד (כלומר לא מתחת לדשבורד, אלא ממש מצד שמאל, בצד שפונה לכיוון הדלת), הגישה אפשרית רק כשדלת נהג פתוחה.

פורסם

הבנתי אותך, אני אחפש אחרי העבודה. באמת תודה רבה לך ולמרק על העזרה, אם לא אצליח אסע מחר למוסך ואעדכן את הממצאים.

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

טוב אז יש עדכון:

הודות לבוקי באמת שמתי לב שכשפותחים את הדלת מתגלה דלתית קטנה עם קופסת פיוזים נוספת. איתרתי שם פיוז שרוף בשם REAR FOG.

הבעיה? שחיברתי לשם פיוז חדש באותו קיבולת כמו הישן, הוא גם נישרף במקום. מה יכולות להיות הסיבות לכך? כנראה שאין מנוס מללכת למוסך לבדיקה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה שאני חושב שזה :

בפירוק והרכבת תא הכפפות אחד החוטים נתפס או נחתך על ידי דופן התא, וכרגע הוא מקצר ושורף פיוז.

זה יכול להיות חוט שקשור לתאורת תא כפפות או חוט אחר באיזור.

אני לא בטוח שיש בדגם שלך תאורת תא כפפות, אך במידה ויש, תתמקד בחוט שלה, במפסק שמפעיל אותה, תראה אם אין בידוד קרוע וחוטים גלויים.

יכול להיות שאין תאורה, אך החיוט שלה קיים, ויש בו חשמל.

שים לב, שבהרכבת תא כפפות הוא לא "יושב" על איזשהו חוט.

פורסם

יש תאורה לתא הכפפות ויש גם מפסק (הרכב דומה שתי טיפות מים לדייהו נובירה).

נראה לי שיש לך קצר בחיווט.

פורסם

ובא לציון גואל....

עכשיו ניתקתי את המנורה של תא הכפפות, חיברתי פיוז חדש ולא נשרף והכל עובד!

המון תודה למרק ובוקי.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

בכדי להתמודד בהצלחה עם תקלות חשמל ברכב כדאי לך להצטייד בכלים הבאים:

1. רב מודד.

2. בודק פיוזים (ראה קישור לדיון).

3. שרטוטי חשמל של הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130893&highlight=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D

פורסם
בכדי להתמודד בהצלחה עם תקלות חשמל ברכב כדאי לך להצטייד בכלים הבאים:

1. רב מודד.

2. בודק פיוזים (ראה קישור לדיון).

3. שרטוטי חשמל של הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130893&highlight=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D

רב מודד יש לי,

בודק פיוזים - יש לי טסטר, מספיק?

מאיפה משיגים שרטוטים? יש לי ספר רכב, אבל לא מצאתי שם כלום.

נ.ב - היה לי עוד פיוז שרוף שם, של 10A שהיה רשום עליו אימובילייזר, האם זה בסדר ששמתי במקומו פיוז של 15A?

ותודה.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...