Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי את שלי לפני שבוע טרם המבצע..

יש לי עילה לגשת ליבואן והתמרמר?

סיבה להתמרמר נתנו לך, השאלה היא לפני כמה זמן הזמנת את הרכב?

מה שכן, היום כל שני וחמישי יש מבצע וכאן יחסית ההנחה סבירה.

פורסם

ברצינות , 130K לגירסאת הבסיס זה מבצע ?

הרכב וזה ממש בהגזמה צריל לעלות לא יותר מ 120K , היורו בשפל חסר תקדים , יצרני הרכב מתחננים למכירות ופה בארץ הקודש יש מבצע ב 130K...

בדיחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרכב נמצא מבחינת גודל בין הג"וק, לקשקאי ודומיו, הג"וק 130K קטגוריה מעל זה 150K, זה מגרש המשחק של היטי ושם הוא נמצא, למה אתה חושב שהוא יקר מדי?

פורסם
קיבלתי את שלי לפני שבוע טרם המבצע..

יש לי עילה לגשת ליבואן והתמרמר?

זה טיבעם של מבצעים.

אם אתמול אכלת פלאפל והיום ראית שמקבלים שתיה חינם אז תיכנס ותבקש שתיה על הפלאפל של אתמול?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ברצינות , 130K לגירסאת הבסיס זה מבצע ?

הרכב וזה ממש בהגזמה צריל לעלות לא יותר מ 120K , היורו בשפל חסר תקדים , יצרני הרכב מתחננים למכירות ופה בארץ הקודש יש מבצע ב 130K...

בדיחה.

כל מילה בסלע.

פורסם

CX היקר, זה יקר - כן, בהשוואה לעלות באירופה, שם עלויות הרכישהנמוכות בפער חסר כל היגיון - בניגוד למתרחש כאן.

ניקח את גרמניה למשל, בה יטי 2.0TDI140 ידנית-הנעה כפולה-מאובזרת עולה כמו יטי 1.2TSI105 ידנית בארצנו. בעלות רכישה מקומית של יטי 1.2TSI105 DSG - אני קונה בגרמניה את היטי בגרסאות 1.8TSI או 2.0TDI170 עם הנעה כפולה - עם כל תוספת אפשרית הקיימת ועדיין אשאר עודף בכיס.

עניין התמורה הוא דבר יחסי - האופציות הנוספות הן משפחתית מן המניין, ניסאן ג'וק מאוס או טיגואן (התואם של היטי) שעולה ה-ר-ב-ה יותר. אני בספק אם יש הצדקה לקנות את הג'וק הקטן משמעותית או את הטיגואן היקר להחריד (למרות שגרסת הבסיס הינה 2.0TSI עם הנעה כפולה - בניגוד ל-1.2TSI והנעה קידמית ביטי. גם אם ניקח את היטי 1.8TSI והנעה כפולה - יהיה פער גדול לרעת הטיגואן).

ביחס למוצא בשוק המקומי - תקבל תמורה נאה ביחס לעלות הרכישה. הביצועים חביבים בהחלט, צריכת דלק טובה, יכולת שביל נאה, בטיחות גבוה ורמת איבזור מכובדת (גם ב"בסיס"). מעבר לכך, היטי - במפתיע - יודעת לספק חיוכים, היא בהחלט נעימה לנהיגה. גם נוחות הנסיעה (בדגמים האחרונים) טובה בהחלט (ונעימה באופן מורגש מבעבר). ליטי גם עיצוב שונה - לטוב או לרע.

למשפחתי יש ג'וק 1.6T - והדבר היחיד שאני מעדיף בה על פני היטי שלי - המנוע. חזק משמעותית, היא זריזה בצורה מגניבה :-P

מעבר למנוע, אין בג'וק שום דבר שיגרום לי אפילו למחשבה בודדת על מעבר מהיטי. הג'וק צפוף בצורה מעיקה, תא מטען פיצי (בפאביה יש תא מטען גדול משמעותית), העיצוב ההזוי (לטעמי כעור להחריד), התחושה הפלסטית והזולה בתא נוסעים והמחיר הלא מוצדק בעליל - עדיף להתפשר מעט בסעיף המנוע וללכת על הקשקאי המוצלח יותר לטעמי - בכל אספקט.

נ.ב,

שער היורו עומד על 4.85 - שפל השפלים? ממש לא, היו ימים בהם היה נמוך מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מכיון והזמנתי ידנית ב 110K , ועכשיו צץ המבצע הזה - אני בדילמה אם ללכת על האוטומט.

RS - מה דעתך?

בנוגע ל גוק - במבצע מורים הוא 111 לידני ו 123 לאוטומט.

לא לוקח כי האיכות פלסטיקה נראת רע ואין את השימושיות עם המשפחה.

Kia Niro 2017

פורסם

להורים של חבר יש DSG (מודל 2012) ולי יש ידנית (גם 2012) - וכל עוד אין לך בעיה עם תיבה ידנית, היא עדיפה באלפי מונים על DSG7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עוד נקודה - היטי הולכת לקבל מתיחת פנים בסוף שנה.

יש מצב שלצורך ניקוי אורוות יש ליבואן הנחה גדולה יותר במחיר.

Kia Niro 2017

פורסם
להורים של חבר יש DSG (מודל 2012) ולי יש ידנית (גם 2012) - וכל עוד אין לך בעיה עם תיבה ידנית, היא עדיפה באלפי מונים על DSG7.

sold

אני רוצה ידנית, בכל זאת אחרי 4 שנים על אופנוע אני רוצה יותר שליטה כמו בידני.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...