Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון לתפעל דף העוסק בטיולי אופנועים בחו"ל הוא נהדר. בין אם מתכננים בפועל ובין אם סתם מפנטזים, אינפורמציה זמינה תמיד חסרה ברגע האמת. כל אחד מאיתנו יהייה שם בטיול מדהים...

ואפילו כדאי מדי זמן לאסוף בהודעה אחת מסכמת את כל האינפורמציה המפוזרת בין ההודעות בפורום.

אז, אתרום עוד אתר עשיר בנושא והוא:

motorcyclist escape:

מנשה ש.

פורסם

1. לכרוב - תודה תודה, אבל לא הלכתי לשום מקום. אני בעיקר קורא.

2. לאיש שחיפש מעבורות - מעבורות אין. אבל אם אתה נורא מתעקש לשחוק את האופנוע שלך באלפי ק"מ בחו"ל, אפשר לשלוח את האופנוע על אוניית מכולות רגילה. יותר יקר ממעבורת וצריך לדאוג לאריזת האופנוע בתוך ארגז - מסובך ומעצבן. אם אתה עדיין מעוניין, בדוק עם חברות ספנות שמפעילות קווי מטען ליוון\איטליה (פתח דפי זהב).

פורסם

לשחוק ?

בוא לא ניכנס לדיון איפה יש נופים וכבישים ואופציות נופש רבות יותר כאן או באירופה

התשובה לא רק ברורה אלא ההבדלים יכולים לפוצץ לי תראש

כן

אני רוצה את הכלי השמור המותאם והמוכר שלי

אני רוצה להעמיס עליו את הציוד שלי

אני רוצה לטייל באירופה עם אופנוע פרטי

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

דווקא חיפשתי...ניסיתי במנו ספנות ובאתר של נמל חיפה אבל לא מצאתי משהו ברור או סדיר...נראה לי שצריך להתקשר טלפונית לחברות הספנות הקיימות ולשאול

מכיר סוזוקי ??? :smile:

• תוכן חדש...