Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי החברות החדשות חוללו לא פחות ממהפכה, ומאחר ו3 החברות הגדולות עונות במבצעי "ללא הגבלה" משלהם, סביר להניח שמהר מאוד כל בעלי הניידים יהיו עם סוג של חבילה בילתי מוגבלת.

אני צופה מזה לסובלת אחת גדולה והיא לא פחות מבזק.

אם אני יכול כל היום לשבת על הספה ולשחרר שיחה אחרי שיחה מהסלולארי שלי, אני צריך להיות די חמור בכדי להרים את שפורפרת הנייח ולהתקשר דרך הנייח.

אז בעקבות זה צצות לי 2 תהיות:

1.הסלולאריים חשודים כמסרטנים, האם אני יכול בבית/ בעסק לקנות איזה טלפון אלחוטי שמתמשק לסלולרי וככה אני בעצם מדבר בסלולארי אבל בלי סכנת הסרטן צמודה לאוזן (שלא לדבר על זה שהוא מאוד מתחמם).

יש כזה אביזר? אם לא, האם הרגע הרסתי את הסטארט-אפ של חיי? :lol:

2. מה דעתכם, האם בקרוב נראה חבילה כזאת מבזק? האם סוף כל סוף נראה את הסוף של הבדיחה הנקראת "דמי אחזקת קו"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה לא יכול להרוס את מה שלא בנית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3160346,00.html

:-D

עריכה :

המטרה היא לא לדרבן אותך להשתמש יותר בסלולרי ולשחרר שיחות ללא הכרה

אלא לשלם פחות על אותה הצריכה הנורמלית שלך.

אני מאחל מכה דומה :

חברות הטלויזיה

הבנקים

רשתות המזון(לדעתי רמי לוי לא נחשב למכה מי יודע)

Gn'f'R

פורסם

יש שפורפרות שמתחברות לנייד וכך אתה בעצם מנהל שיחה כמו מטלפון רגיל, יש גאלו חוטיות ואני מניח שיש כאלו אלחוטיות על בסיס BT.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ערן,

1. ברור, המטרה היא לא לדבר יותר אבל תן לי לתת לך תסריט, יש לך על השולחן סלולארי שעלותו 89 ש"ח לחודש לא משנה לאן תתקשר, ואלחוטי של בזק שכל שיחה בו עולה.

אתה רוצה להזמין פיצה/ להתקשר לחברה/ לדילר הקבוע שלך, מאיזה טלפון תוציא את השיחה?

די ברור שלא מזה שיעלה לך כסף, לא?

2. המכשיר שהעלת בקישור הוא גם קווי וגם סלולארי, זה לא מה שאני מחפש. אני מחפש (במידה ובגכלל יש) מכשיר אלחוטי רגיל שיתממשק לסלולארי ואני בעצם אדבר בבית באלחוטי אבל על קו סלולארי..

קספר, יש קישור שנראה במה מדובר?

פורסם

טלפון ביתי ממוצע שעובד על 2.4GHz בעל משדר משמעותית יותר "מזיק לכאורה" מאשר הטלפון הסלולרי שלך.

מי שרוצה לחיות בריא ובלי גלי רדיו מסביב יעבור לאייסלנד.

פה אין לך כל כך ברירה

למרות שזה די מתקרב למה שאתה מבקש:

http://www.dealextreme.com/p/1-0-led-v2-1-edr-bluetooth-phone-mate-black-127717?item=18

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא איפה שמייצרים את נוקיה? :lol:

פורסם

לא, זה פינלנד. באיסלנד מייצרים אנרגיה גיאותרמית וצדים לוויתנים.

לגבי בזק, היא תמנון, מה שאומר שיש לה כמה רגליים: קווי, אינטרנט, טלוויזיה וסלולרי. היכולת לבנות חבילות היא משהו שבזק תקבל מהרגולטור בקרוב עקב ירידת נתח השוק שלה, ואז היא תוכל להציע מבצעים משתלמים מאוד. לא הייתי דואג לה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי יש טלפון ביתי אלחוטי פנסוניק עם שלוחות

אפשר לחבר אליו 2 סלולרים בעזרת בלוטוט

אני נכנס לבית וזורק את האיפון עם הארנק והמפתחות

כל השיחות מתנהלות עם הטלפון הביתי דרך הקו הסלולרי, הכל כולל הכל (ספר טלפונים, צלצולים, הקראת שם המתקשר)

לא נוגע בסלולרי כשאני בבית

כבר כתבתי על זה פה פעם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

או!

בדיוק מה שאני מחפש!

אפשר שם דגם או קישור למוצר?

פורסם
ערן,

אתה רוצה להזמין פיצה/ להתקשר לחברה/ לדילר הקבוע שלך, מאיזה טלפון תוציא את השיחה?

די ברור שלא מזה שיעלה לך כסף, לא?

לא.

בשביל עוד 2-3 אגורות לדקה אתקשר מהנוח יותר (לרוב זה הנייד שבו מאוחסנים כל מספרי הטלפון שלי). אני לא דברן גדול כך שעוד 10-20 שקלים בחודש ממש לא ישברו אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהחלט, בדיוק מה שאני מחפש!

תודה.

מכשיר שכזה פשוט יאפס את חשבון הנייח שלי(הסלולארי ממילא בחבילה בילתי מוגבלת) מבלי להחזיק את הסלולארי על המח.

פורסם

לי יש GATEWAY בבית אם סים משוכפל, גם שאני לא בבית שאר דיירי הבית יכולים להמשיך להתקשר.

אודי A4

דימה.

פורסם

ואללה, איזה קטע, אני הזיתי על הסטארט-אפ החדש שיעשה אותי מליונר, מסתבר שהמוצרים האלה קיימים, נגישים, בכלל לא יקרים ואפילו זמינים פה בארץ.

• תוכן חדש...