Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתחתן וכמו תמיד מגיעות הבקשות המוזרות.

אני התבקשתי למצוא דלעת ענקית, מגה דלעת, הכי גדול שאפשר לקשור על גגון של אוטו.

מפיבר, פלסטיק, אמיתית, וכו'.

איפה לעזאזל אני מוצא דבר כזה?

החתונה ב27 לחודש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נסה לחפש בשוק העירוני שלך, סיכוי לא רע שתמצא.

תן לאחד מבעלי הבאסטות שם 'תמריץ' והוא כבר ידאג למצוא לך. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה כדי לקשט את הרכב חתן כלה.

הבעיה עם בסטיונרים זה שאין להם את העלים שחשובים מאוד לקישוט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

הבעיה שלך היא שזו לא העונה. עוד חודשיים בערך יתחיל הקטיף וגם זה למקדימות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לגבי העלים והענפים אני יכול לעזור, לגבי הדלעת, ממליץ לך לבקש מחבר הנמצא באזור השומרון לקנות דלעת בלאדית היא גדולה..מאוד

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תעשה לבד מעיסת נייר (פפיה משה).

בנה שלד בסיסי מחוטי ברזל, תתחיל למשוך עליו גליונות נייר עיתון עם דבק פלסטי בשכבה על שכבה, ובסוף תצבע בצבע גואש כתום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תנסה לבדוק בחברה בשם "ג'ק רובינסון" או "רובינזון"

הם מחזיקים את המלאי הגדול בארץ לאביזרים ותלבושות לתפאורה.

אולי אפשר להשכיר מהם.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

לנצ'יהוליסט, זו באלדית? הירקן השכונתי מביא דברים משכם ( לדעתי הוא גם משם).

לגבי העלים, אם אתה יכול לארגן אז מאיפה אני צריך לאסוף את זה? כמה ימים זה ישאר ירוק?

המון תודה .

מיניקיפוד, תודה רבה, יבדק.

2012-05-22_19-52-54_749.jpg

פורסם

ואני עוד הזזתי את חצי האבטיח שהיה שם שלא יפריע לתמונה, איזה חציל יצאתי :)

פורסם
תעשה לבד מעיסת נייר (פפיה משה).

בנה שלד בסיסי מחוטי ברזל, תתחיל למשוך עליו גליונות נייר עיתון עם דבק פלסטי בשכבה על שכבה, ובסוף תצבע בצבע גואש כתום.

+1

אם אתה מתקשה למצוא דלעת גדולה וכמו שכבר כתבו, דלעת גדולה תהיה בעלת משקל גדול. היא גם עלולה להתבקע אם תיסע בדרכים משובשות ללא ריפוד ראוי בינה לבין הגגון :-(.

אתה בהחלט יכול להכין מעיסת נייר {רק תזדרז, ייקח לעיסה לא מעט זמן להתייבש לחלוטין}. אם לא מסתדר לך עם חוטי ברזל, תוכל להשתמש בכדור ים גדול להכין 2 חצאי עיגולים. אם תוציא מהכדור קצת אוויר בהכנת החצי השני, תוכל ליצור את השקיעה פנימה עבור החלק העליון. אחרי ששני החצאים יהיו מוכנים, תחבר ביניהם בעוד עיסת נייר ולבסוף תצבע.

פורסם

עיסת נייר זה אחלה, אבל אין לי זמן לזה.

• תוכן חדש...