Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט לא מסכים אתך. בחירת רכב, כל רכב, היא עניין של סדרי עדיפויות. כרגע, בתמחור הזה, מי שיבחר את הטויוטה הוא אדם שבשבילו שני מאפייני החובה העיקריים ברכב הם דרייבשאפט וגג קשיח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, אני מסכים עם כל מה שאמרת ואשמח לשבת איתך בסשיין דריפטים (חוץ מהדגמה של דריפט בהילוך שלישי שזה לדעתי כבר לחנוק דריפטון במקרה הטוב ובמקרה הרע ספין).

לשאלתך, נסעתי במיאטה NB מוקשחת שלדה ומונמכת עם נהג מעולה וקיבלתי הדגמה של דריפטים ושאר ביצועים, מצד אחד לא יצאנו לדריפטים מטורפים אבל עדיין דריפטים שאינני פוסל כלל וכלל ומלא פאן.

אני בעצמי מעוניין בקרוב לרכוש NB כרכב שני, בהנתן NB שמורה זאת יכולה להיות לדעתי עסקה מעולה, לעומת BRZ ב200K!

המיאטה הוכיחה את עצמה לאורך זמן + שוק אפטרמרקט גדול שמאפשר להתאים את הרכב אליך.

עריכה: סליחה, 250 אלף שקל!

פורסם

מסכים ש-NB שמורה היא עסקה מעולה (אם כי מעט חלשה לדריפטים - צריך להיות באמת נהג מעולה בשביל להוציא ממנה את המקסימום). BRZ ב-200 (בכוונה אני לא כותב 250) יכולה גם להיות עסקה טובה כי מדובר ברכב חדש, מודרני, בטיחותי יותר, מאובזר וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רומן, היא יקרה מדי. מסכים.

גם המיני היתה יקרה מדי (הרבה יותר "מיקרה מדי") ועדיין היו צרכנים גרועים שקנו.

אם היה מי שקנה את ה-500 טרומבונה (או איך שלא קוראים לה...), אז יהיה מי שייקנה את ה-BRZ, וכמו שרוני אמר, חכו להם ביד שנייה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני פשוט לא מסכים אתך. בחירת רכב, כל רכב, היא עניין של סדרי עדיפויות. כרגע, בתמחור הזה, מי שיבחר את הטויוטה הוא אדם שבשבילו שני מאפייני החובה העיקריים ברכב הם דרייבשאפט וגג קשיח.

מ'זתומת לא מסכים? שאלתי איזה מתחרות יש לרכב הזה חוץ ממגאן RS ואתה עונה לא מסכים.

כל המתחרות הן או חלשות יותר, או יקרות בהרבה יותר, או לא מתנהגות.

אם יש לך דוגמא לרכב, כל רכב, שמתנהג ויותר חזק ממנו באותו טווח מחיר או פחות תגיד. אבל חוץ מהמגאן אין, אז תפסיקו להגיד שיש מלא הוט האצים עדיפים, יש אחת וזהו וגם זה רק אם מתעלמים מההנעה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

B.D.B. - בוא תרביץ לי גם :-D

לא מסכים לעמדה שלך:

חוץ ממנה אין מתחרות ראליות,

שהיא חסרת מתחרות באופן כללי. זה שהיא חסרת מתחרות כקונספט (כאשר גם זו הצהרה גבולית - המיאטה מתחרה די ישירה) לא הופך אותה לחסרת מתחרות למעשה, בעיני הצרכן.

עפר - גם את ה-BRZ יקנו. כלל לא בטוח שאלה צרכנים גרועים - הרי רכישת רכב היא החלטה מהלב יותר מהחלטה מהראש. פשוט לדעתי היא תמכור יותר אם תהיה זולה יותר שכן ככל שהמחיר שלה יהיה נמוך יותר היא תקסום לרוכשי הוט האצ'ים שלא צריכים את הדלתות או המקום. במחיר הזה יקנו אותה רק מורעלי הנעה אחורית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יצא קצת :evil:

אנשים פה, לאו דווקא ספציפית אתה, אומרים שיש הוט האצים עדיפים, אבל הם לא אומרים אילו.

ואני מסתכל על ההיצע ו... אין, רק המגאן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כל עוד אין דרישה בל תעבור להנעה אחורית, כל הוט האצ' עדיפה עליה. אם יש דרישה להנעה אחורית, ממילא הויכוח לא רלוונטי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואיך הגעת לזה?

האם ה-180 כ"ס של VW עדיפים על ה-200 כ"ס של סוברו? או שמה זה האקסטה 100-200 ק"ג של הגולף \ גולף בתחפושת?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא, זו פשוט העובדה שהטויובארו היא רכב די חד-מימדי. לכן, עבור כל אחד שלא זקוק דווקא למימד האחד הזה כל אופציה אחרת עדיפה. מן הסתם, למי שהמימד הזה קריטי האופציות הן מיאטה ו-370Z, כאשר המיאטה פתוחה והניסאן יקרה ב-40% ואין לו ממש ברירה אחרת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואיך הגעת לזה?

האם ה-180 כ"ס של VW עדיפים על ה-200 כ"ס של סוברו? או שמה זה האקסטה 100-200 ק"ג של הגולף \ גולף בתחפושת?

210 בGTI מול 200 בטויוטה, אבל עזוב את זה, זה המומנט. 28 ק"ג מ2000 סל"ד מול 20 קג"מ ב5500? זה הבדל עצום.

זה ההבדל בין אוטו מהיר ביום יום לבין אוטו שאתה צריך לנהוג בו כמו מפגר בשביל להוציא קצב סביר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
210 בGTI מול 200 בטויוטה, אבל עזוב את זה, זה המומנט. 28 ק"ג מ2000 סל"ד מול 20 קג"מ ב5500? זה הבדל עצום.

זה ההבדל בין אוטו מהיר ביום יום לבין אוטו שאתה צריך לנהוג בו כמו מפגר בשביל להוציא קצב סביר.

אבל ברכב אטמוספרי חזק, כל הכיף זה לנהוג כמו מפגר, לא?:twisted:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לא, זו פשוט העובדה שהטויובארו היא רכב די חד-מימדי. לכן, עבור כל אחד שלא זקוק דווקא למימד האחד הזה כל אופציה אחרת עדיפה. מן הסתם, למי שהמימד הזה קריטי האופציות הן מיאטה ו-370Z, כאשר המיאטה פתוחה והניסאן יקרה ב-40% ואין לו ממש ברירה אחרת.

חד מימדי איך?! תא מטען יש, מושב אחורי יש. אז מה בדיוק הופך אותו לחד מימדי.

נו באמת אם אתה מפחד להוריד לשלישי ב-80, תסע על אוטומט וזהו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
יש אנשים פה שאומרים שהיא לא עדיפה על הוט האצ. גם אם נתעלם לרגע מעניין ההנעה, שאני לא מבין איך אפשר להתעלם מזה, היא עדיין חזקה יותר מהגולף \ שיקורו GTI, שלא לדבר על זה שהיא גם קלה יותר, כנ"ל מכל דגמי האיביזה. הלאון FR בעלת אותו הספק. בעצם ההאצים היחידיים שחזקים יותר זה הלאון קופרה, גולף \ שירוקו R, והמגאן RS.

דגמי הסיאט לא מתנהגים באותה קטגוריה אפילו, לא לפי מה שאני שומע מאנשים.

צמד ה-VW, גם בתימחור ההזוי של ה-86 יקרות יותר.

ובעצם המגאן RS היא האלטרנטיבה היחידה, אלא אם פיספסתי משהו.

אני חושב שהוא התכוון הפוך, שגם עם כל השיפורים היא לא כזאת להיט.

אי אפשר להתעלם מנושא ההנעה שכן ללא ההנעה האחורית כמעט ואין לצמד הללו זכות קיום...

הנעה קדמית, 2 ליטר בוקסר עם 200 כ"ס ברבע מליון שקלים... מה זה מציאה - תרשמו לי שתיים :roll:

מעבר לזה - אני בכלל לא בטוח שהיא תהיה מהירה יותר בקו ישר מגולף GTI / לאון FR.

בדיוק, וזו גם סיבה שהוא לא צריך לעלות יותר מההוט האצ'ים. הוא הרי מהווה פשרה מסוימת לעומתן: פחות ביצועים, פחות פרקטיות, פחות פינוק - ובתמורה הנעה אחורית והתנהגות כביש עם פוטנציאל הנאה גבוה יותר. לא חוכמה להגיד שחובבי הרכב ה"אמיתיים", אלו שרוצים רק הנעה אחורית, יקנו אותו בכל מקרה גם אם יהיה יקר יותר. ברור שיהיו אנשים שיקנו, אבל מעטים מאוד ורובם יקנו בשביל הפוזה ולא באמת בשביל ההנעה. האמת, זה דווקא יכול לבוא לטובתנו - כשימאס להם בעוד חצי שנה והם ינסו למכור, הם יגלו שהם צריכים לרדת למחיר ריאלי נמוך מ-200 אלף שקלים בשביל להיפטר מהרכב, וכאן נכנסים חובבי הספורט לתמונה...

סיכמת את זה בצורה הכי טובה.

בהתייחס לקניה כיד שנייה,

יש לי באג בראש (כמה חוטים חוברו הפוך...) וקשה לי לקנות רכב כיד שנייה... אילולא היה זה המצב - בדיוק מאנשים כאלו הייתי רוצה לקנות, חצי שנה על הכביש ומחיר ריאלי מאוד... ;)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
חד מימדי איך?! תא מטען יש, מושב אחורי יש. אז מה בדיוק הופך אותו לחד מימדי.

זה המושב האחורי ב-GT86:

Toyota-GT_86_2013_photo_23.jpg

זה תא המטען:

Toyota-GT_86_2013_photo_24.jpg

שניהם לא ממש אופציה למי שצריך רכב שישמש גם משפחה. לכן אמרתי את מה שאמרתי - מי שמספיק לו רכב רק להתגרזנות - סבאבא. מי שצריך גם שימושיות - לא אופציה.

נו באמת אם אתה מפחד להוריד לשלישי ב-80, תסע על אוטומט וזהו.

לא כל אחד אוהב סקרימרים. לא כל אחד חייב. גם לא ברכב ספורט.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...